Přejít na obsah

NomadS90

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

NomadS90's Achievements

0

Popularita

  1. Potreboval bych radu , koupil sem si volant s O3 RS (viz foto) a chci si ho dat do sve Octavie 1.Ted v ni mam volant s O2 RS , co sem zatim zjistil tak konektor na bagu u O3 je stejny jako u O2 , tak ze to by mi uz melo pasovat.Ale ted to hlavní,chtel bych zapojit podsviceni cuplíků na volantu.Nema s tim nekdo skušenosti ? Odkud vzit šťávu?Kamarad mi radil že s konektoru na bag , no nechci ale aby me bag vystrelil a taky to bude svitit porad nebo pri zapnuti kličku ?Elektrice moc neholduji , dekuji za kazdou radu ;)
  2. NomadS90

    ALARM META

    Patrajs,vyresil si to nejak s tema blinkrama ?me to dela to same uz par let ,posledni dobou uz musim zamknou auto klickem tudis bez alarmu :(...napadlo me odpojit privod k blinkrum ,ze blikat nebudou mi nevadi.a nebo vymenit to rele.Nevis kde je ta jednotka ve ktere to rele najdu ?a treba i jake mam obednat :D ?
  3. Prodam xenony do Octavie I , xenony maji nalakovany vnitrni ramecek , nove vybojky Osram (jete cca3mesice) ,a veskerou kabelaž potrebnou k montazi. !!!XENONY SE PO ZAPNUTÍ NAKLAPÍ I BEZ ČIDEL NA NAPRAVACH!!!!Ke svetlum dam vse co je potreba k montazi , instalace zabere cca hodinu.Cena 8500 .Nebo vymenim za origo halogeny + vas doplatek 6tisic.Duvod prodeje je prodej auta.SPECHA!!
  4. Cau , mam manualní klimu , co vsechno potrebuji pro to abych to predelal na climatronic ? Na Jaro si to chci udelat .Pripadne nejake schema nebo neco kde se ma dodelavat ta elektrika by bylo ? Diky :)
  5. pojistku mel , sak na autohifi foru to je vse popsane tak si počtete :)
  6. Dopadlo to tak ze mu to Oktu nakonec ukradli.... No na posraneho aj hajzl spadne .. asi bych si vzal lano a uvazal si to na první jabloni :/
  7. Nahodou nejakou fotku kde ten filtr je nemate teda ? :)
  8. Noo neni to na superbu ale na dvojkove oktavce , rok 08..ja sem myslel ze to bude asi stejne ten haldex ;)
  9. Cosby nemas nejakou fotku kde je videt filtr haldexu?mam ho menit a nekdo rika ze na to potrebuju nejaky spesl paklic nekdo zas ze je to na orech 28 nebo kolik a ze je tam krasny pristup s racnou ?
  10. A ja si na tebe vzpomel pred tydnem jal sem jeste jako skolou poviny procital tvoje bomba upravy :) , tak sup sup nejakou dalsi poradnou oktu postavit a je zas co cist a chytat moudra :)
  11. na internetu umi byt hrdina kazdy chudak :D :D , takze se nedivim ze si servitky neberes :D :D . Snad te potesila i moje chvala
×
×
  • Vytvořit...