ferry007 Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 ferry muzu to hodit jako videonavod na web OC? Jasně že joo,bude mi ctí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrsla Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Sakra tak já nevím. :) Podařilo se mi dopátrat přímo výrobce a ten mi prodá komplet lišty (UV9 tzn. "karbon" RS) dveří - samostatně nesehnatelné) + lišty do palubky + ještě black piano popelník za 100eur vč. pošty z D. Black piano je na přímém slunci za trest, není to lak, ale plast a i na novém dílu jsou hologramy a vypadá to děsně. Tak se toho trochu bojím a šel jsem trochu jinou cestou (tedy asi). :) Ahoj, mel bych taky zajem o ty carbon, ci piano listy.. Mohl bys mi dat kontakt na toho vyrobce? Bral bych to hned!! :-) Diky!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajkD Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Taky bych poprosil o kontakt na prodejce z DE please. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajkD Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Taky bych poprosil o kontakt na prodejce z DE please. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KubaD Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 http://www.sbazar.cz/kuba.dytrych/detail/11250634-dobry-den-prodam-ramecek-stredoveho-panelu-do 0 Citovat Odkaz ke komentáři
COBRA Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Taky přidam , ta black piano je nádherná taky jsem nad ní přemýšlel, ale problém je že na nich je vidět každá šmouha a smítko prachu, leštit je to třeba opatrně protože na tom je bohužel vidět i každý vlasový škrábanec ( viděl jsem to na zajížděcích autech co mi prošly pod rukama par 1000 km a byli oškrabane že to byla hruza ) takže za mě do dveří a na palubovku ano , do středového panelu kde se neustále šahá kvůli ovladani klimatizace a popelníku bych je radši nedával. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KorDog Odesláno Květen 15, 2017 Sdílet Odesláno Květen 15, 2017 Zdravím, nevíte kde se dá sehnat interiér PIANO BLACK??? Případně nalepovací lišty na celý interier? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Květen 15, 2017 Sdílet Odesláno Květen 15, 2017 Najlahsie je myslim si ze nalakovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KorDog Odesláno Květen 16, 2017 Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 A číslo barvy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 16, 2017 Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 kdyby, tam mám na prodej 4 lisšty na dveře pro kombi vhodné pro lak, ať si s tím může člověk pohrát mimo auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KorDog Odesláno Květen 16, 2017 Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 kdyby, tam mám na prodej 4 lisšty na dveře pro kombi vhodné pro lak, ať si s tím může člověk pohrát mimo auto. Máš tam SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.