Guest peecko Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 PROSÍM O RADU!! PŘI 1200ot SLYŠÍM JAK UŽ ZAČÍNÁ LEHCE PÍSKAT TURBO A PŘI 2200ot POMALU ZABÍRÁ TURBO,ALE MÁLO(MĚL JSEM PŘED TÍM OCT 81KW A PODLE SROVNÁNÍ JELA ŮPLNĚ JINAK-SVIŽNĚ,KRÁSNĚ SPÍNALO TURBO).NAČÍTAL JSEM TO A HODILO TO POUZE CHYBU ZDRUŽENÝCH PŘÍSTROJŮ Č.18062.PODTLAKOVÉ HADIČKY JSEM DAL NOVÉ-ZAPOJENÍ ZKONTROLOVAL PODLE JINÉ OCT.,N75 MĚNIL,VÁHUMĚNIL,ČIDLO PŘED IC MĚNIL,TURBO JSEM MĚNIL,EGR ZASLEPEN,ČIDLO OLEJE NA VANĚ MĚNIL,HADICE OD TURBA PŘES IC K SÁNÍ KONTROLOVAL,FILTR V SÁNÍ MĚNIL,V NÁDRŽI SÍTKO VYČISTIL,PALIVOVÝ FILTR ZKOUŠEL PŘEMOSTIT A POŘÁD NIC!!PORADÍ MI NĚKDO?NIKDE NA FORU NEMŮŽU NAJÍT TAKOVOU ZÁVADU.PŘIPADÁ MI TO JAK SDI !!S TOU CHYBOU UŽ JSEM TO KOUPIL A PREJ TO ZAČALO DĚLAT Z NIČEHO NIC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 chce to nalogovat na vagu a podívat se kolik co dává. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Před hodinkou jsem tu měl Octávku.To samé.Nalogoval jsem to a váha místo požadovaných 880 dávala 540.Už je tam nová a auto jede jako z praku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest peecko Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 PŘI NAPICHNUTÍ A ZKUŠEBNI JIZDĚ TO UKAZUJE TLAK 1200bar,VÁHU JSEM MĚNIL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Bez logu se tu bude jen hádat.Že jsi vyměnil váhu ještě neznamená že je OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest peecko Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 VAHU JSEM MĚNIL ZE DVOU AUT,KTERY JEZDÍ V POHODĚ.NA KTERY HODNOTY SE MÁM PODÍVAT,KDYŽ TO NALOGUJU?JESTE ZAS V TOM VAGU NEJSEM TAK ZBĚHLÝ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Ale panove, tehle temat jsou tady mraky, proc se porad zakladaji novy? Nejlepsi je to nechat nalogovat nekym, kdo tomu dobre rozumi a rovnou ty hodnoty i zkontroluje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 zatím naloguj turbo a váhu,ale jak píše kolega,pokud tomu nerozumíš,jdi tam,kde ti poradí a rovnou na to mrknou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 jo jo těhle témat je tu mraky,Pokud si to chceš udělat sám, zkus pohledat na fóru nebo na jiných dieselpower třeba,někde je i návod,co kde zadat a je tam i program na log, kde se na něho v klidu podíváš a kurzorem si můžeš jet pomalu po křivkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 peecko: A uz si konecne ODMACKNI ten CAPS LOCK! Si jako myslis, ze kdyz pises VELKYM PISMEM, tak to bude vice lidi cist ci co..? :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest peecko Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 o.k,mrknu na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastibicek Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 Panove proc se mi stava pri jizde kdyz to schvalne vic vytacim ze v urcitych otackach jakoby nastalo hluche misto a potom opet auto zabere.Mam tam treba 4ku a v rychlosti cca 95km/h auto na cca 2 vteriny jakoby mirne nedavalo plny vykon ale potom opet zabere?To same pri vsech stupnich.podotykam ze pri vyssim vytaceni.jinak auto nevypusti ani oblacek koure.diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.