Přejít na obsah

NETÁHNE,PROSÍM O PROSBU!!

Guest peecko

Doporučené příspěvky

PROSÍM O RADU!! PŘI 1200ot SLYŠÍM JAK UŽ ZAČÍNÁ LEHCE PÍSKAT TURBO A PŘI 2200ot POMALU ZABÍRÁ TURBO,ALE MÁLO(MĚL JSEM PŘED TÍM OCT 81KW A PODLE SROVNÁNÍ JELA ŮPLNĚ JINAK-SVIŽNĚ,KRÁSNĚ SPÍNALO TURBO).NAČÍTAL JSEM TO A HODILO TO POUZE CHYBU ZDRUŽENÝCH PŘÍSTROJŮ Č.18062.PODTLAKOVÉ HADIČKY JSEM DAL NOVÉ-ZAPOJENÍ ZKONTROLOVAL PODLE JINÉ OCT.,N75 MĚNIL,VÁHUMĚNIL,ČIDLO PŘED IC MĚNIL,TURBO JSEM MĚNIL,EGR ZASLEPEN,ČIDLO OLEJE NA VANĚ MĚNIL,HADICE OD TURBA PŘES IC K SÁNÍ KONTROLOVAL,FILTR V SÁNÍ MĚNIL,V NÁDRŽI SÍTKO VYČISTIL,PALIVOVÝ FILTR ZKOUŠEL PŘEMOSTIT A POŘÁD NIC!!PORADÍ MI NĚKDO?NIKDE NA FORU NEMŮŽU NAJÍT TAKOVOU ZÁVADU.PŘIPADÁ MI TO JAK SDI !!S TOU CHYBOU UŽ JSEM TO KOUPIL A PREJ TO ZAČALO DĚLAT Z NIČEHO NIC.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Panove proc se mi stava pri jizde kdyz to schvalne vic vytacim ze v urcitych otackach jakoby nastalo hluche misto a potom opet auto zabere.Mam tam treba 4ku a v rychlosti cca 95km/h auto na cca 2 vteriny jakoby mirne nedavalo plny vykon ale potom opet zabere?To same pri vsech stupnich.podotykam ze pri vyssim vytaceni.jinak auto nevypusti ani oblacek koure.diky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...