galaher Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 Zdarec mám v palubce dírky po držáku telefonu.Dá se to nějak zacelit ? Někde na německém foru jsem četl,že to jde horkým vzduchem,ale to se mi nezdá,abych ji ještě více nedodrbal.Tak se chci optat jak na to jdete vy ? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 nejlepší bude dát tam taky držák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Je to sice trošku mimo, ale nechápu lidi co jsou schopni kvůli držáku "čehokoli" takto dojebat palubku... Taky jsem řešit tento problém ale na žádný tmel či natavovací plast jsem nenarazil... výsledkem u mě vždy bylo vyměnit poškozený díl - kus za kus. (u mé octy to naštěstí byl pouze středový spodní díl palubní desky - takže výměna byla otázkou půl hodinky a cena taky cajk). Pokud ti někdo našrouboval vruty přímo do horního dílu palubky je situace méně růžová... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Nebo tam zašroubuj nějaké černé šroubky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubo Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Na maskovanie čohokoľvek sú tu odjakživa samolepky Tak tam dať niečo nenapadne, tmave v odtieni palubovky, logo Victori v style RS, alebo by mohlo zaujimavo vyzerat meno tvojho autička (ak nejake ma) vytlačene v reklamke na nejaku carbon foliu, pekne orezane, ak je v interieri viac doplnkov v "carbon style" tak by to vyzeralo jak naročky :D No nič, leziem nazat na strom :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.