LukášV Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Kluci dá se někde koupit samostatný plastový držák okna na stahovačku ? Švára shání a já co si matně pamatuju tak se to někde řešilo ,ale za boha to nemohu najít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
filipV Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Přímo ve škodovce, cca 35 kč, pokud má predfacelift tak bude potřebovat ještě ten plech co drží okno, cena celkem cca 260 kč, v pátek jsem to kupoval v Havexu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golficek1 Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 A nevíš jestli se dá sehnat i do zadních dveří,já teď koupil plasty,ale zjistil jsem,že jsou do předu a tam jsou dvě kolejnice a jsou ty plasty jiné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Zdravim mam tak problem ked mam pootvorene okno tak sa dost trasie . sroby co drzia mechanizmus som podotahoval ale okno sa myka nadalej co to moze sposobovat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golficek1 Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Vodící lišty jsou už vymačkané a okno se v té poloze nemá o co opřít a tak se třepe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Říjen 13, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 pokud můžu pomoct tak se mi tu jedna LZ stahovačka válí ale už nevím co na ní bylo v pr... Co přesně potřebuješ, možná pomůžu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.