Fazole Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Ahoj, dnes mi po vytáhnutí a znovu usazení rádia přestalo rádio hrát. Nevím co s tím je. Měl bych otázečku: Ze svazku který vede k rádiu trčí plastový konektor, ve kterém jsou tři PINY (Hnědý drát, šedočerný a šedomodrý) a konektor neí nikam napojen - má to tak být? (možná se to při vytahování rozpojilo?) Protikus nemohu najít.(zítra nafotím) Iso konektory jsou spojeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Skontrolovat poistku na radiu+ poistku v poistkovom boxe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Pojistky jsou právě OK. Hlavně mi vrtá hlavou, co ten plastový konektor, který není nikam napojen :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 meril si multimetrem napajaci konektor kdyz tam bude stava tak mas po radiu...jinak snad mas zaplej klicek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 tak jsem zkusil vymenit radio z jineho auta a hraje - tak mam po radiu. Alespoň důvod koupit nové :D JInak nevíte někdo, co je to za konektor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 konektor vypadá jako napájení podsvětlení popelníku. Nebo osvělení přihrádky (kastlíku)? Jedno z toho... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Květen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Aaaha, dnes prověřeím, co nesvítí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.