Nemi13 Odesláno Květen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Já právě s tím lízátkem pořád nevím jaké tam bude pasovat...ale chtěl bych ho určitě taky :) prahy nějak moc neřeším..nejsou žádné hezké. A na ty dálkové je modul, který se tam musí napojit. Cena modulu je okolo 1500Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Květen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Chtěl bych černou stropnici + sloupky atd, ale je to k nesehnání..nebo aspoň ne za rozumnou cenu no. Nevíte o něčem? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 o jednej lacnej variante viem ale je to narocne na robotu :) treba zhoditi stropnicu poriadne vycistit a nastriekat je na to dobry simplyspray cca 4 plechovky aby bola cierna ako noc cena cca 50€. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Květen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 o jednej lacnej variante viem ale je to narocne na robotu :) treba zhoditi stropnicu poriadne vycistit a nastriekat je na to dobry simplyspray cca 4 plechovky aby bola cierna ako noc cena cca 50€. To právě mám udělaný :D ale jinak díky za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 tak hod foto ja som to zatial videl len na BMW a bolo to dost dobre lebo nad tym rozmyslam aj ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Květen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 tak hod foto ja som to zatial videl len na BMW a bolo to dost dobre lebo nad tym rozmyslam aj ja Hele moc ti to nedoporučuji...u OII je ta stropnice taková porovitá a hrozně se to ošmatlává. Jsou tam všude fleky od rukou atd. Proto jsem se rozhodl že postupně seženu ten origo... Jo a ty fotky jsem pak dám, ještě nemám komplet interiér :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Tak Octa dostala nové ozvučení. Hraje to luxusně ;) Ještě tam chybí krabice od Helixu, kvůli Navi RNS510. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Pěkný autíčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 no pekne tak to ti auto bude pekne poskakovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 (upraveno) Nee, je to jen decent. Hraje to hlavně čistě ;) A ještě mám vlastně dotaz na lidi co umí dobře s Vagem....jak mám ten modul na svícení, tak bych potřeboval, aby se mi s klíčkem rozsvítily ručičky budíků (když se je vypínač v poloze 0). Jinak na těch budíkách není nic vidět. Jak je ta adresa v EEPROM. Díky Upraveno Červen 2, 2012 uživatelem Nemi13 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 myslis ze to jde?? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 (upraveno) Musí to jít, OII FL to má normálně, ze s denním jí svítí pouze ručičky. A kámoš to má i na předface, ale neví jak na to :( Upraveno Červen 2, 2012 uživatelem Nemi13 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 facelift je jine to je mozne ale u pred FL verze si nejsem jistej! pokud jo byla by to pecka,napis Vašovi nebo rolbařovi ti by to meli vedet! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 facelift je jine to je mozne ale u pred FL verze si nejsem jistej! pokud jo byla by to pecka,napis Vašovi nebo rolbařovi ti by to meli vedet! OK, díky :) Zkusím to zjistit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 neni zac kdyztak pak napis co jsi zjistil od nich jsou dobry takze by to meli vedet! To je takj samo jak na FL budikach jde udelat ze jak otocis klickem v zapalovani tak se ti protoci rucicky na budikach otackomer a rychlomer a pred FL to neumi tak jestli to nepujde zas jen na FL vis? uvidis no napis jim a bude jasno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 JJ, to s tím protočením už jsem taky zjistil :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 jj no to je skoda ze to nejde udelat na pred fl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 jj no to je skoda ze to nejde udelat na pred fl Tjn a budíky taky nejdou přendat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 jo no jen od MR08 nebo MR09 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 jo no jen od MR08 nebo MR09 Tak ty ručičky nejdou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 (upraveno) Tady jsou fotky slíbených brzd..není to nic extra :) Desky keram. Brembo a kotouče Brembo nebo ATE to už nevím přesně :) Také už dorazila samolepka klubu Tady jsou slíbené fotky stříkaného interiéru (strop a sloupky). Dost se to ale špiní což je také vidět na obrázku.... v případě zájmu zjistím název a odstín barvy. Tady je už samotný interiér jako celek :) Upraveno Červenec 5, 2012 uživatelem Nemi13 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 nadupane,ten intereier je super!!Mas to pekny bylo mi to jasny ze ty rucicky nejdou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 nadupane,ten intereier je super!!Mas to pekny bylo mi to jasny ze ty rucicky nejdou :D Díky moc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Co jeste,budes delat??Ja ted taky snizil auto,dal nove kola a dekor mam black piano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 No teď mi přijde origo černý vnitřek z rs, takže to přendám. Bude to včetně madel atd. Takže pohoda :) Já právě pořád přemýšlím nad štelovákem, ale zatím nevím no.. Piano se mi taky hodně libí, ale už nechám ten carbon. Ale ještě asi vyhodím tu řadičku, protože se moc nehodí. Chtěl bych taky ještě ten spoiler pod přední nárazník, ale nikdo není schopný mi říct jaký na ten sport půjde. Jestli ten co je na rs nebo na stock... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 jo ten podspoiler,je taky pekny no,uvidis sam ktery se ti libi me se libi ty co jsou v ob autodily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 jo ten podspoiler,je taky pekny no,uvidis sam ktery se ti libi me se libi ty co jsou v ob autodily Jo jeden z nich myslím, ale nevím který tam pásne a riskovat se mi to nechce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Jak jsi rozdelal ty predni lampy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 (upraveno) Jak jsi rozdelal ty predni lampy? Jdou dost špatně...moc nedoporučuji. Celkem se i dost mlží od té doby. Ale musíš nahřát a opatrně rozlepit. Já už tyhle co jsou vidět na foto mám trochu splácané s těma neorigo...přemýšlím, že bych tam dal zpět origo. A jedna ta lampa mi moc nesedí, kvůli tomu neorigu výlisku :( Upraveno Červenec 5, 2012 uživatelem Nemi13 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Zajimava okta ;) ten origo sport paket se mi libi jen skoda ze tam je ta blba spara nechapu proc ten naraznik neudelali z jednoho kusu... Takze pokud to spravne chapu strop budes mit ted origo z rs? Kde si ho sehnal a za kolik pripadne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.