Hans26 Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Tak názory? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VLAN Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Vypadá to zase mnohem lépe. :) A co třeba Dotz Las Vegas? http://www.ebay.de/itm/Dotz-Las-Vegas-Dark-8-X-18-5-X-100-32-mattschwarz-Hornpoliert-/190711196005?pt=Auto_Felgen&hash=item2c6745e965#ht_500wt_1361 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 Tamty ber :-) jeste to bude chtit krapet dolu ale design se hodi dost dobre! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 VT super, vypadá to pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 Tamty ber :-) jeste to bude chtit krapet dolu ale design se hodi dost dobre! Tak to neznáš severní čechy, tady to s tim snižováním už moc nepůjde. Nejhorší silice ČR! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 ale tamto je jen vt treba to v realu nebude potreba ;-) btw. to uz jsem slysel a cet tolikrat ze jsou nekde nejhorsi silnice :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 podle mě krom zpět s těma kolama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 VLAN: ty kola jsou moc okoukané a nehodili by se k mé octávce Peeters: vypadá to pěkně a slušely by k tomu ale pořád něvím zda do nich jít nebo ne :( + se musím dohodnout s tím klučinou na prodeji mých ale zase to nechci těma kolama zabít to auto :( aby se to nepovedlo apod. chce to dobře rozmejšlet :) tommasAHC: díky maličko jsem si vyhrál a vypadá to zajímavě a celkem pěkně....ale jak říkám, musím dobře rozmýšlet Hybli: to je pravda, nic moc silnice, všude škrtám tím plechem prostě děsný :/ Petr81: je to zase změna a tedka se rozhodnout zda ano nebo sehnat jiné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Tak to vidím, že ty AMG nevezmu ale přemýšlím o těchto....zatím je vše jen v hledání :) a pozorování, pevně rozhodnut nejsem na žádné http://auto.bazos.cz/inzerat/17677267/Kanaly-audi-5x112-R18.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Ty AMG dost opticky zmenšují, tyhle A8 kanály zase opticky zvětšují. Pokud ale hodláš s leštěnýma kolama jezdit každý den, tak se uleštíš, co se týče údržby! Je to ale jinak pecka na pohled, mám je na autě taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 no gdzy hces at so sviti tak lestit kazdy den :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Hynek: vím tvý kola jsou nádherný našel jsem stejný i vyleštěný ale nechci se zase opičit a tak jsem našel tyto, které se mi ohromně líbí. Auto mám samozdřejmě na každodenní ježdění ted o prázky ale jakmile začně VŠ škola, tak se jezdí jednou za čas :) a leštit vím, že je budu muset častěji :) Vladan: tak každý den ne :D ale bude to potřeba jednou do týdne :D Nebo možnost pořídit jedny z dvojce rotiform :) Bud jak má Deko a nebo takové ty druhé plnější hvězda co se dávají hodně na audiny :) jenže já bych rád leštěnky a nejlépe kanaldy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 lidičky !!!POZOR POZOR!!!! Decent cars team tuning party vol.1 stěhujeme do autokempu v Brozanech nad Ohří :-) takže čtěte a pozorujte novinky :-) https://www.facebook.com/events/389232761130031/ http://decent-cars-team.webnode.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 PROSÍM O POMOC :) Když mám snížené auto a u mě evidentně drhnu stabilizátorem o poloosu, poněvadž to při jízdě pořád vrže a vydává zvuky jako když něco bouchá nebo přeskakuje, pomůže když zakoupím stabilizátor z RS??? Nebo je v pohodě, když to jen vyndám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Stabík z RSa Ti na dehet nepůjde. Takže stávájící prostě vyhodíš, dá se jezdit bez něho. A nebo pořídíš nějakej sportovní s větším vykrojením (JOM na netu kolem 2500,-) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 tak stablík bych rozhodně pryč nedával. Pokud auto netaháš na podvalu po srazech ale používáš i jako daily káru na ježdění, je ten rozdíl v krajních situacích výrazný. Hynku, nejsem si jist zda pravdu díš. stablík z RS by měl být stejný tvarem, ale rozdílný průměrem. Sedany v benzínu mají průměr 19mm, kombíky a ropáky 21mm a RS 23mm. Tedy pokud bys ladil jenom jízdní vlastnosti, mělo by stačit zakoupit jiné silentbloky stabilizátoru a možná objímky, ale se snižováním neporadím :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Stabík se mi nechce dávat pryč, poněvadž autem jezdím každý den a někdy si také zatáčku říznu :D.....a z RS by tam měl jít ale jde mi hlavně o to snižování, Trixx mi psal, že je snad obrácenej a jde pod poloosou z toho RS a tím by mi měl pomoct to auto mít takto snížený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Tak volba je taková, že stabilizátor nebudu vyndavat ale koupím z RS který vede pod tou poloosou....bude vše ok a fugovat? Bude to pasovat i na původní kosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Aha, tak se omlouvám za matení, věděl jsem že RS stabík vede spodem,ale domíval jsem se, že bude mít jiné uchycení a tak sedět na ropákovi nebude. Kydybych to věděl, tak si ho pořídím taky S těma kostma nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 tak to jsem taky nevěděl. A třeba tohle není řešení? Můj odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 RSko stabik je uchycenej na tlumicich, ale nevedel jsem ze je sirsi nez TDIcko, ja myslel ze prave ten ma nejvetsi prumer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Když jsem objednával siletbloky stabilizátoru od Seba, tak mi dal na výběr právě tyhle tři rozměry a tak jsem to šel raději oměřit na auto. RSko má stablík na tlumičích jako O2? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1158 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Září 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2012 Tak menší novinka :) na srazu se zadařilo a alespon se vybojovalo 3.místo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miltas Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 zdravim chtel bych si potahnout loketku ale nevim jak to mam rozebrat muzete poradit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Tohle už za chvilku nebude daily car ale tuning car. Takhle snížený bych to na denní ježdění teda nechtěl. :) Ted se na klubu nějak rozmohly samolepky na zadní okno...mně osobně to teda moc nebere. Ale předtím na těch kolech to bylo moc pěkný. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Září 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2012 miltas: já jí nerozebíral, takže nevím jak se to dělá Patan.VUT: no mě to zatím nevadí být takhle nízko, byl jsem nejnižší auto na srazu a vyhovuje mi to...samozdřejmě na zimu to půjde nahoru ale zatím si užívám lízání asfaltu a jen ty nechápající obličeje lidí kolem :)....mě se osobně samolepky ohromně líbí Sestřih z pořádaného tuning srazu mnou a DCT organizátoři srazu :D Tv litoměřicko na srazu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Září 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2012 Tak novinka před zimou :) Foto se starou maskou u jezu:) Foto s novou maskou u dílny :) Menší štelung :D :D Pár věcí na prodej :) Maska mattig na octávii: http://auto.bazos.cz/inzerat/18619447/Maska-na-octavii-mattig.php Kola Trinity z fabie monte carlo 205/40 7Jx17: http://auto.bazos.cz/inzerat/18514429/Trinity-R17-z-fabie-monte-carlo.php Stabilizátor z OI RS: http://auto.bazos.cz/inzerat/18514434/RS-stabilizator.php Subwoofer Edge 750W + zesilovač: http://auto.bazos.cz/inzerat/18619405/Subwoofer-EGDE-750W--zesilovac.php Rádio Sony CDX-GT610U: http://auto.bazos.cz/inzerat/18619481/Sony-CDX-GT610U.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 (upraveno) Rs stabík, normálně vede kostma na tlumiče, ty ho mužeš dát na kosti na rameno spodem, ten Rsovej, stabík od JOMu má sice větší vykrojení ale při fakt velkým snížení tak škrtá, stabík funguje tak že když se auto v zatáčce nakloní tak drží obě kola na silnici, pokud máš stavítko který je pevný jako beton a pruží tak 1-2cm, což jom je, tak stabík nemá žadný význam :) moje zkušenosti :) Jak se to teda udělal? jinak jestli ti něco bouchá od pravýho kola a máš to stočený na max tak už ti dost pravděpodobně bouchá poloosa o nosník :) jo pruměry stabíku byli jenom na TDI 3 :) 21,22,23 mm, ale nechci kecat, to je uplně jedno, protože na ten rsovej koupíš akorát nový gumy uchycení na ten pruměr co budeš mít :) Okta pěkná :) Hodně štěstí s upravami a snižeováním :) rezerv máš ještě dost :) Upraveno Září 29, 2012 uživatelem Trixx7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Tak Protože jsem viděl obnovené Topici kamarádu low riderů Trixxe a Doma :) tak jsem se rozhodnul také obnovit topic a začít na něčem makat. Přemýšlel jsem zda pokračovat v octě nebo jít do něčeho jiného ale ted už se na ní udělalo něco málo, tak snad to bude na oko líbivé a vše se stihne do léta :) Takže takto vypadala před přezutím na zimní plechotrony :)....mimochodem kola šli do světa :) Co šlo pryč z minulé evoluce auta? - Kola R17 Trinity - Hudební aparatura EDGE - Maska od firmy Mattig - Samolepka na boku auta + samolepky na zadním okně půjdou též pryč - Sériová řadící páka - Katalizátor a tlumič :D (nepotřebné věci :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.