Hans26 Odesláno Květen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Mockrát děkuji :) ze začátku jsem se také bál jak to dopadně to auto. Hlavně když jsem měl kola vyleštěná a měli přijít do oranžové a jak byli zalepené, tak jsem byl rozklepanej jak jsem blbej, že to je na prd...pak se odkrylo to leštěné a paráda. Tedk už je to s oranžovou konečné a ladí se už jen maličkosti, takže auto je hotovo :)....už ještě poladit výšku auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Taky přikládám ještě 3 fotografie pro nový styl úprav....asi by jsme se tímto směrem mohli také ubrat ne? :D ... omluv te mě za kvalitu, je to focené za jízdy mobilem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 to je ono !!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Čím víc samolepek, tím líp to jede , asi si zajdu do papírnictví taky pro nějaký samolepky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Jo jinak abych dodal Jéňa měl nejhezčí auto té výstavy :) neměl konkurenci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Děkuji gombi ....zas taková kára to není ještě to má své mouchy ale bylo to okukované auto. jojo také jsem přemýšlel o nových nálepkách na auto :D byl jsem dneska v globusu a měli tam dost na výběr :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Další 2 novinky jsou již objednané a v příštím týdnu se vyzvednou což znamená, že mi konečně v autě poběží plnohodnotně DVD a budu ho moct stělovat na rádiu + objednaný jistič a tak si mohu vypnout hudbu od napětí přímo z auta. Takové maličkosti a stojí to takových peněz hlavně kabel na rádio ALPINE ale budu již hudebně vybaven na ŠKODAHOME v Praze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Jedeš na Pražskej Škodahome? :) Taky o tom uvažuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Gombi: ted to ještě složit dohromady :D to bude celkem také fuška aby vše fungovalo jak má Dom: Jo z 90% jedu. Ještě uvidíme podle počasí ale chci tam jet a zkusit třeba něco přivést :D ...jede semnou i gombi ;) Jinak jsem s kamarádem vytvořil dokumentární video o přestavbě mého auta od koupy a jak prošlo první evolucí a druhou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 No tak šup sem s ním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Hmm paráda Nebude vadit když bych tě zas přez SZ otravoval, ale tentokrát ohledně nálepek? :D oni v Penny ani Lídlu nemaj značky mých hudebních souprav :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Tak a je to tu moje první video o autě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Pěkný, super, taky něco takového dělám, všechny fotky v jedný složce a pak jen udělat krátký video :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Paráda dokonce jsem poznal i Litomněřický pivovar a námněstí . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 smog:jojo klído se ptej na cokoliv, já ti rád poradím :) a s videem je to dobře, plánoval jsem to tenkrát u feldy ale tady jsem to chtěl zkusit a musím říct, že je to dobrý a líbí se mi to.....alespon zase něco navíc dodo36: přesně tak, náměstí a pivovar jsou ve videu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 No opravdu bych nevěřil, že by tahle kombinace barev mohla být GOOD! Ale je to moc pěknééé!!!! (jen mě tak napadlo, nezkoušels, jak by vypadalo, jen malinkatou oranžovou linku na klikách dveří, nebo ve stylu co máš přední masku??) Jen se ptám! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 To jsem nezkoušel ale oranžovou už je konec...víc jí na autě nebud :)...toto je finální podoba pro tuto sezonu, už jen nové znaky dopojit vše okolo hudby a snížit ještě o 2,5 cm až se pořeší stabilizátor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Asi už by toho bylo moc, tej oranžovej, že? Ty jsi blázen, ještě dolů??? Po našich cestách a ještě níž? Ale jo, určitě víš, že ještě můžeš dolů, že? Ještě jednou chválím celou přestavbu a úpravu "bestie"! :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Jojo už té oranžové by bylo moc, už takhle jí je tam dost a tak to nechci přeplácat.....No upřímně už je to dost...škrtám hodně plechem ale dá se s tím jezdit , tak to vidím na ještě větší snížení :)...ted oproti sérii předfaceliftu na pružinách Sachs co se dávali (jsou o něco vyvýšené) tak jsme to měřili s gombim a vpředu je to 125mm a vzadu 140mm ....ono se to nezdá. Samotného mě to překvapilo, počítal jsem tak snížení 100mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Snížený to máš nehorázně, chtěl jsem se zeptat okolik je to dole na začátku videa s těma pružinama na těch R15? Já bych volil jen právě pružiny -35 na mejch R16 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 To by mě zajímalo jak a kde jste to měřili.. Protože ty čísla se mi zdaj dost nereálný až nesmyslný na to jak to máš snížený B) Ještě když nemáš ani řešenej stabík :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 smog: ty pružiny byli snížení -60/60mm ale nefungovalo to na sériových tlumičích. Dom: Měli jsme tam octávii, přestě ten předfacelift jako byla moje a meřili jsme to od země k nejvyššímu místu u blatníků jak vpředu tak vzadu a to auto bylo vysoký 74 cm vzadu já mám 60cm a vpředu 72,5cm a já jsem též vpředu 60cm. Má stejné pružiny jako jsem měl já Sachs a ty jsou ještě vyvýšené u předfaceliftu na určitých verzích. Tyto pružiny má i gombi na sériových tlumičích a auto je ještě výše než obyčejná octa. Řešený stabík u mě není ale ležím na poloose a ted se bude dávat pryč a příjde tam nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 To se mi něak nezdá.. Já měl cca 58cm ty blatníky a neřekl bych že to bylo o tolik moc dole.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Já jsem to také nevěděl. Byla tam právě přesnej typ co jsem měl já před přestavbou a tak jsem to měřil jak u ní, tak u sebe a vyšli tyhle čísla. Má stejný sériový podvozek co jsem měl já a také mi to přišlo jako naprostá blbost ale když jsem to změřil po 3, tak jsem si řekl, že tomu asi tam bude. Pak jsem se dozvěděl že ty Sachs jsou o něco výš než uplně sériové obyčejné co se dávali. Ale oproti originálu co jsem měl je toto snížení. Kdybych to nezměřil, tak bych to sem nepsal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 No je možný že je to těma sachsema.. Protože tenkrát mi to vycházelo že sem byl níž asi o 9cm.. Takže leda že by ty sachsy byly vyšší o 3-4cm a pak by to sedělo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Oni právě jsou vyvýšenější než obyčejné ale o kolik přesně nevím. Já je mám doma také a vím, že jsem byl vejš neř obyčejná octa kámoše a nevěděli jsme proč to a tak jsme to tenkrát sváděli, že mám předfacelift. Ale oproti tomuto sériovému podvozku co jsem na autě měl jsem níž o tyhle hodnoty :) takže o ty 3cm budou asi vyšší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Jednodussi by bylo zmerit napravnici od zeme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.