Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Hoši hrozně jste mi ulehčili rozhodování a já jdu 100% do celomodrého provedení :pivo: jinak pořád čekám na nové balíčky s dalšími kusy skládanky :wallbash::wallbash: prostě na mě pošta kašle. Dále neustále bádám proč mi bliká to žhavení, když jsem udělal ten vypínač na čerpadlo a dále rozmýšlím, zda koupit projektorovou čočku a postavit si bixenony z originál světel :unsure:

Odkaz ke komentáři

si si isty tymi bixenonmi? ja neviem ale podla mna to horsie svieti ked sa to zdvihne na tie dialkove a hlavne mne strasne vadi ked mi zmizne osvetlenie pred naraznikom... proste mamka ma swift ( :D ) a ma tam normalne H4 a ked zapnem dialkace zhasne mi priestor pred autom a svieti to len hore a vtedy som dost na nervy na nasich cestach tak to riesim zapnutim prednych hmloviek a je to cele osvetlene... na mojej octe taky problem nemam.. xenon mi stale svieti na cestu a dialkace do dialky.. a co som pocul tak ze aj vseobecne bixenony maju horsiu viditelnost na dialku ako normalne dialkove svetla.. ale tak hraj sa ked chces, ako projekt je to zaujimave :D z praktickeho hladiska by som to ja osobne nechcel

Odkaz ke komentáři

aha... neviem preco som bol cely cas v tom ze mas xenony :D pri tych cockach je podla mna najhorsia zivotnost vacsinou to je sama cina (cina je vsetko len zalezi ako je kvalitna :P) a dost to odchadza.. ale ak sa do toho das som zvedavy na vysledok :palec:

inak ja len dufam ze nespravim nic mojim svetlam klop klop klop lebo vazne to co pytaju za jeden xenon to neni normalne.. ved za to ma clovek celu octu skoro :/

Odkaz ke komentáři

Já bych hrozně rád bud koupil originál xenony a jezdil s nima ale bohužel nemám takové peníze, abych je mohl koupit. Chtějí za použité hrozné prachy a tak mě napadl tento projekt, koupit přestavbovou sadu a udělat si to z originálu. Viděl jsem to na videu, co jsem sem dával z Ruska a byla to pecka. Hlavně by mi to pomohlo se svítivostí :rolleyes: Jinak vybírám čočky delší dobu a co jsem našel, ty správné pro toto tak 4 tisíce, což také není málo :(

Nejhorší je, že nemám ještě ani doleštěné kola a už vymýšlím další věci jako čalounění, tohle, zavařování apod...prostě jak mačos, mám teprve komplet celé jedno kola :( a druhé rozdělané, čekal jsem že o vánoční prázky zvládnu alespon 2 a na jaře to poslední dodělám ale nepovedlo se :lol:

Odkaz ke komentáři

kola su tazke.. ani sa ti necudujem ze ich nemas hotove.. :D ja som si striekal len obycajne stare plechace a predtym som ich smirgroval rucne a vyslo mi to tak na 2-4hod jeden disk s mojim puntickarstvom :D a po tom prvom sa mi na tie dalsie tiez moc nechcelo :D ale nejak som sa prekonal :P

inak co som spominal ten swift tak viem ze otec tam dorabal xenony (asi cockami inak si to neviem predstavit) lebo tam sa nejak nedali objednat alebo nieco take.. a po par mesiacoch to odislo potom sa to nejak opravilo a zase to odislo tak tam vratil H4.. ale neviem presne aky to malo priebeh to bolo pred 6-8 rokmi vtedy som vedel ze auto to je to co ma 4 kolesa a motor :D

Odkaz ke komentáři

Já se jen divím jaké ty máš problémy s tou poštou pořád :) já si nemůžu zatím stěžovat. Pravda, že toho asi neobjednávám tolik, ale mně balíky chodí do druhého dne až na ty koncovky výfuku.. Těm to trvalo asi 5 dnů :blink:
Asi máte líné pošťačky v Litoměřicích :D

Odkaz ke komentáři

Utírání rukou budu objednávat později po laku z http://www.detailingshop.cz ač to bude trochu dražší utírání :pivo: :P

Jinak bohužel asi vidí mé jméno a dělají problémy. Nejsem bohužel jediný kdo tu má z "ladičů" problémy s českou poštou. Tento koberec poslal v pátek a přišel hned v pondělí ale třeba folie jsem objednával týden a něco před vánoci a to samé hadí kůži a nic dodneška nepřišlo :angry::wallbash:

Odkaz ke komentáři

Mají čas do 5.1 pak dojíždím do CB a to budu už doslova nasr**ý, že nic nepřišlo! Tady je to celkem normální, že ani nedají lísteček, že to je na poště víš, to je ten problém, nebo mají uvedený tel. číslo a ani nezavolají, nepošlou SMS. A to jsem toho poslal hromadu, natož jak ted naposledy byli protrhlé sedáky co jsem posílal. K tomu jsem do ted nedostal vyjádření :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Jak říkám, na poštu si stěžovat, mají doručování v p... na lehátku, nemusí se těch balíků zbavit, dají je na poštu a není to jejich starost, ostatní zásilkovky takovou možnost nemají, takže se kurýři snaží to doručit, aby jim nepřibývaly stopy na druhý den :) já když jsem byl na adrese, nikdo neotváral, nezvedl telefon a nedal jsem lístek do schránky, tak z toho bylo divadlo na 4 dny :D

Odkaz ke komentáři

Já zatím posílal jen přes PPL a poštu, ani s jedním nikdy nebyl problém s PPL už vůbec, jen pošta nedochvilná ale za to na přepravu sedaček byla tak o 400% levnější. Jináč vůbec nevím, zda jít na poštu jestli se mi tam neválí balíky :( Poprvé se mi stalo, že přišlo něco k někomu ode mne poničené, ke mě to již došlo asi 4x ale nikdy nic ode mne, až nedávno na RS sedáky, což mě štvalo asi ještě víc jak nového majitele, který byl v klidu a nechal to hned přečalounit

Odkaz ke komentáři

myslim ze si nevybereme.. co sa tyka zaobchadzania s balikmi.. ja som chvilu brigadoval v UPS v triediacom centre a bohuzial to tam ide takou rychlostou a take kvanta ze na opatrnost neni cas... ako ja osobne aspon ked som videl notebook alebo nieco krehke tak som to normalne ulozil.. ale ako tam nemaju problem chytit notebook, telefon a jeeeeb s nim cez pol kamiona hore nad baliky kde je trochu miesta.. je to vazne magorina... tam daju nalozit jednemu cloveku cely kamion tak je jasne ze ked toho tam ma milion musi to rychlo poukladat takze na opatrnost neni proste miesto... :/ treba vzdy balit zasielky tak aby vydrzali 5 nasobny hod cez kamion, pripadne keby sa ocitol vas balik pod niecim tazkym co by nanho padlo tak aby to aspon trochu vydrzal :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...