Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Jojo ten motor 1,7D je dobrej co vím, a je to jeden z motorů co mě takhle na to ježdění za pár kaček táhne. Hlavně to nestojí moc a motory čistě jen naftácké označení D, jsou známy jako nezničitelné :) a opravy stojí totální prd :)

Taky by mě lákala MKII nebo i MKIII ale to bych musel už vydělávat, uvidíme jak to bude na jaře, když bude po ruce ten časopis :)...ale ted bych byl pro tu corsu. Tady kousek někdo prodává zachovalou za 12k a je to 1,5D

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Jo to věřím, že to lítalo....já jsem naučenej od táty na koncern ale ten měl pořád jen VW a vše co vyšlo v motoru VR6 :D....proto moc nechápe mé nadšení z nízkého auta :D

Fakt? a co technický stav, není to nějaká katastrofa? STKčko ještě platné. Já totiž akorád chtěl napsat že i uvažuju se vrátit zase na to ježdění v zimě apod k 1,0mpi co jsem dříve měl, to taky nic nežralo...ač ani nejelo :D...já našel krásnou 1,2 a ještě snad hezčí 1,4 ale vše snad kolem 18k

Já našel právě tuto a to je šperkovnička :)

http://auto.bazos.cz/inzerat/31692939/Opel-Corsa-12-STK-122015-EKO-placen-ALU-kola-zimaky.php

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Jojo to byl blázen, nejvíce jsem miloval jeho modrou Jettu VR6, barva podobná jako mám já a snad metla, to bylo pro mě nejkrásnější auto co jsme měli a že jsme měli golf MKI, MKII, Jetta, vento apod....ale vždy bud GTI nebo VR6, A Když si koupil pak škodovku, tak to byla octavia OI RS ;).....ale tyhle léta už jdou pryč, ted je to samá krabice apod...prostě zfotrovatěl :D

Odkaz ke komentáři

Tak kdyby jsi něco sehnal určitě dej vědět, tedka nasypu vše do octy a jakmile jí složím, tak budu mít připravenou plachtu a jezdit se s ní bude asi minimálně....Je to taky možnost koupit G3 TDI ale zase pokud to bude na malé ježdění, tak je to na prd....ač pokud budu pracovat v tom časáku a budu muset lítat po republice, tak něco lepšího bude potřeba :/

Odkaz ke komentáři

A co by jsi chtěl upravovat jiného. Hold to auto přišlo a já nemohl čekat, že to dospěje až do této fáze....octávka je auto jako každé jiné, je rovna golfu, astře, passatu...vše jsou jen normální obyčejná auta ale jde o to jako práci a jak pečlivou na nich zanecháš ;)

Odkaz ke komentáři

Jinak zde slibované fotky....zadní sedačky venku, uloženy doma a naimpregrované...jak auto jezdí tedka 3 týden bez interiéru a je v autě zima, tak se mi skrabatěla na zadních oběrkách zad kůže.....nevíte co s tím, dal jsem je do tepla a naipregroval ale nic zatím :( potom zkusím nahřát sedáky zda povolí

Zde foto sedáků :(

post-19884-0-51743000-1391165406_thumb.jpgpost-19884-0-38888000-1391165485_thumb.jpg

A zde foto interiéru :D

post-19884-0-65737100-1391165120_thumb.jpgpost-19884-0-81989300-1391165333_thumb.jpg

A jedna maličkost od Viktora :P už patřím mezi rodinu :D

post-19884-0-86798700-1391165571_thumb.jpgpost-19884-0-89527000-1391165729_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Sakra to je fofr :) tak to za chvilku budem delat turbo vid.Jo lesteni o tom mi ani nemluv jsem s toho hotovej jedno kolo cca 5 hodin.Hlavne v nich jsou vyzrane nepatrne dirky od soli asi??A ta cerna barva uprostred taky nic moc tak ze je asi necham opiskovat a pudou pod novej lak.Jeste to musim nak vymyslet

Odkaz ke komentáři

Jojo ještě jsme v sobotu brousili střechu kapotu apod zatím co rodiče byli v obchodákách :P vytáhli některé důlky a střechu jsem začli natahovat kitem :) dál už pak je lakýra, páč mě vyzvedli a už je to jen na něm. Takže má práce s kouskem laku skončila :( už aby byla doma hotová :P barva vybraná je ale příznám se že 4625 modrá nautic měla zůstat jen obohatit ale končí ;)

Jo leštění kol je na prdel...na tu barvu použij barvožrout ale oblep si to co nechceš aby ti sežralo ;) jinak ty důlky musíš prostě vybrousit, mít na to zakoupené brusné kotoučky a brousit a brousit od nejhrubšího po nejjemnější a neudělat nikde bych a nakonec pastu a leštit :D je to na palici já sám jsem ještě nepokročil se svými ale tam je to tak na 10h jedno kolo, jak je to leštěné aj uvnitř :P

Odkaz ke komentáři

Tak 2 balíčky novinek na octu objednány a člověk je minimálně o 1500,- zase lehčí :/ ted jen čekat když oboje dorazí a začít zatím připravovat lak a pár drobností na auto ;).....

Momentálně mi tent týden vůbec neutíká, je teprve úterý a auto je u lakýry teprve od soboty odpoledne :D.....hrůza tohle čekání :wallbash:

Odkaz ke komentáři

To chce klid :) ja ho tam mel mesic a jeste je to udelany na picu :wallbash: Jinej odstin ve strese dolik,na zrcadku se odlupuje lak a ted se mi zacala loupat barva na zadnim narazniku jo a vlaste jeste po cca mesici my vylezly krasny rejhy od smirglu v plnici.Hned jak pojedu okolo tak na nej vlitnu.Mrzak jeden za neco zaplatis a je to na hovno.Doufam ze ostatni maji lepsi zkusenosti nez ja

Odkaz ke komentáři

U mě mluví za toho člověka nějaká zkušenost a hlavně jeho výtvory a tak doufám, že mě nic podobného později nepotká. To by mě asi cvaklo za ty peníze co do toho auta rvu :( maximálně mu věřím a tak doufám, že nezklame.....nakonec i mě přesvědčil že má modrá na autě skončí a namícháme vlastní jedinečnou barvu :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...