Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Díky. Práce a financí v autě je hromada ....jen ted to brzdí dodělání laku :-(...snad to bude dobré a brzy jí už vyzvednu. Když nebudu spokojený navštívím vás at tomu dáte kouzlo :-P

A když už se tu vlákno probudilo, tak dám asi 14 dní staré info. Došli domu úplně nové pneu 215/35/18

ruhume5e.jpghyzadujy.jpg

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Vypadají hrozně široce, přitom jsem ty 215 již měl. Jinak dnes jsem se donutil k tomu, že kola vyleštím sám a objednal jsem si hadrové kotoučky na oxidaci kol :), takže budu mít co dělat, páč na octě rozleštění začíná trvat a tak jsem i dal ultimátum, že budu stráhvat denně peníze. Už to tam měli dlouho a nebaví mě čekat a být na druhém místě v dodělání octy :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Chlapy neválí se někomu doma tento spínač z přefaceliftu na světla? :(.--má i ovládání na podsvit osvětlení palubky....domluva s lidma je nezkutečná a bohužel mi kvůli tomu nesvítí osvětlení palubovky :(
Popřípadě komplet z faceliftu ale i se svorkovnicemi abych to mohl přepinovat

post-19884-0-01582900-1396557885_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Martin_TDi: Děkuji ale už aby byl ten lak rozleštěný, já zapracoval na kolech a mohl jezdit :P

Spooky1: To mě je jasný ale do května budu odhalovat komplet auto ...ač není moc změn na něm...jen nový introš komplet, jiný lak a nějaké ty kola :D....samosebou i hudbu jsem zase poladil ;) :D :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...