Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Díky chlapy. Moc si toho cením. Je na tom opravdu mnoho hodin práce aby to bylo hladký jak dětská prdelka a bylo to pěkné lesklé a žádný pomrdanč a podobný krávoviny co tam byli :rolleyes: sám jsem s tím moc spokojený jak se to povedlo B)

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Níž mě nepustí kola :( Et 20 je prostě znát...zadek je těsně nad gumou max na kartičku a předek drhne při zatáčení o podběhy :D...Moc pojízdné to není :D ale byla to jen zkouška co to půjde, co budu muset upravit a teď zase nahoru s tím alespoň od pár mm ať mohu dojet domu na sever :D

post-19884-0-50386000-1399375539_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

BerryRS: Tohle je i na mě moc...páč vepředu to o ten roh blatníku drhne jako krá*a :D takže to musím dát minimálně tak jak jsem to měl na fotkách předtím. Zadek takhle už vůbec nemohu mít dole, páč to pálí lak na blatníkách vzadu :D...takže to byla jen zkouška a uvidíme jak to půjde udělat na stálo. Jinak i s vejškou co jsem měl do ted, jak jsou fotky jsem dosti vyklepanej :D....je do i na mě dost tvrdý oproti minulému roku. Ten profil 35 dělá hodně :)

MirajZz: ne v pohodě, hrana nárazníku je vysoko...spodkem jsme nikde neškrtal jen ty zatáčky a guma o podběh dost....a to jsem to zkoušel jen tady v uličkách kousek od bytu :D

Odkaz ke komentáři

Já už to říkal všude klukům ode mne dále Spookymu, Závymu a Márovi.00, + přítelkyni jsem říkal, že oproti minulému roku je to tvrdý jak blázen. Bolí z toho celej člověk :D....cesta do CB z LTM byla celkem krutá :D....takto bych nedojel ani za CB a musel bych to zvedat, páč to drhnutí gum vpředu i vzadu bych nevydržel :D......a frézování vozovky? Radši nemluvím z minulého roky, kdy jsem sám měl zkušenost a bez prken jsem zůstal viset, musel jsem hrubou silou motoru to vyjet a nechal jsem jim tam hodně pěknou vybroušenou stopu :D :lol:
Jinak děkuji za pochvalu :)

Odkaz ke komentáři

To je pravda, s tímhle prostě nikam nemohu a to mě i štve. Proto už mě právě přepadla i myšlenka octu prodat a koupit něco jiného :) páč 2 auto nevím nevím u mě :)....no nic, jdu to vyštelovat o ten centák něco nahoru a jdu asi umýt motor at má taky nějakou fazonu :P + nějaké fotky udělám zase :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...