Lionel Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Resite najezdy :-D ja to mam k hlavni vedlejsi :-D tak 30m sterk a nepravidelny a to to ted chodim dost casto schrabavat :'( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Jo všichni vozíte prkynka :D a Lionel hrabě :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Ja nevozim nic a zatim no problemo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Taky nevozím žádné prkénka, vždy je mám jen u garáže a nájezd do ní ;-) Když člověk přemýšlí, tak nikde v ČR na silnicích nezůstane ... Jinak po tak 16h práce mám totálně zničené prsty. Co bych chtěl od ručního šití kufru :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 tak fotky chlapaku na co čekáš? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Jedeš dobře, klobouk dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Ja myslim ze vim jak to bude vypadat! ;) Drzim palce!Bude to supa! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 MirajZz: Jsem za půlkou šití, již přes 20h práce ;) a ještě nejsem u konce ale už mám spodek udělaný i na podlaze :) Tak vydržte ještě do zítra :) páč pojedu zase tak do noci a zítra to dodělám, dneska a včera komplet celý den jen šiju :(numikk: Díky snažím se co nejvíc to jde ale interiér bude suprový :) už se na něj nemohu dočkat až bude celé :)princes: To je jasnačka, že víš jak to bude vypadat, tím jen lépe a mohu jen překvapit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Super!Jsem zvedav,a ty to vysivas rucne??Ja delal radicku a rucku 6hod a prsty me boleli jako svina propychovat tu kuzi atd :) Uz se tesim jak to bude hotove ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Pekny a k tem najezdum ja kdyz jedu do servisu musi tam byt dva lidi a najizdim hoooodne z boku a musi mne prizvedavat vezd do dvora ma previseni cca 55 cm a od silnice do vrat snad jen jeden metr :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Uz to mas? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 (upraveno) Ano už to mám :-) po 41 hodinách práce tedy po 4, 5 dní dokončeno, přiděláno k podlaze a vyzkoušeno v autě :-).... bohužel fotky dodám až zítra, pač se bylo ve škodovce v MB na večerní prohlídku s pár členy fóra a tak jsem se k tomu nedostal a píši omluvenku z mobilu. Ale je se na co těšit ;-) Upraveno Květen 16, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 no s tim pocitame ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Tak to je pecka!!!Ja nemohl dospat :D porad tu neco chybi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 ahoj teda na zivo je to fakt pecka, kazdej se musi ohlidnout.vsiml jsem si te na benzine v DOKSECH a musel jsem na tebe pockat,pak jsem se ti lepil na zadek jen abych si to mohl prohlidnout.zdvizenym jsem to ocenil.fakt super.ani jsem nevedel o srazu jinac bych uvazoval jet tam,i kdyz tam me odcizili moji prvni Octavku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 v doksech na srazu ? ty vole to by me sralo na srazu me vzit auto . hele a ja myslel ze hans jede carwars ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Princes: omlouvám se za zpoždění ale jak zde už psal Sade, byl jsem se mrknout na srázek v Doksech nakonec a tak jsem od rána pulíroval a pak na srazu byl až ted jsem se dostal na PC. Pro ty co mají můj FB už asi ví ale i tak dám sem fota :)Sade: Já jsem si říkal, že mi tak octávka byla trocha povědomá a ještě jak jsi stál a jen jsem projel a ty jsi se rozjel a celou dobu zamnou, tak jsem si říkal, že mě to nějak pronásleduje. Viděl jsem zdvižení prst hore a také jsem mával a musím říct, že mě to hrozně potěšilo :) Zde slíbené fotky z 41h šití ;) a jedna radost co jsem si dovezl, takže pořád platí co sraz to pohárek :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 dobrý :) :) a gratulace k poháru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Tak vypadá to dobře :) Co stojí takovej kus kuže? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 V tom kufru uz chyby jen jedna vec a to je vzduchac.... Jinak petelice chlape ktera si zaslouzi obdiv hlavne co se tyka siti chlapa tohlr bych sveril leda nejaky zensky a nepoustel se do toho sam ale ty ses kousnul a rekl NE.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 toto je o tem ,že ked sa chce tak to ide a človek mosí byt trošku blázen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 wau pěkné chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 MirajZz: Díky, též se mi to líbí a hlavně to ladí s introšem mezi sedačkama apod. Už jen ty boky přečalounit :P a děkuji, nečekal jsem to ač lidi chodili a ptali se zda ty kola jsou r20 :D a jak jsem to tam dostal :D Sm0g: Děkuji, a nevím, já to měl zadarmo, páč jsme to měli na dílně :DSterny: Děkuji, to chybí ale za tím křížem je hozený basák ač bych ho možná na příští rok udělal do bočnic a vzduch by tam přišel, pokud octa zůstane, tak cíl bude jasný, nový celolak a vzduch :)Jinak k tomu šití, také jsem chtěl at mi to udělá čalounice ale nikdo do toho nechtěl, protože je to dělané na 2 kusy aby byla zachována použitelnost a skladnost té podlahy a tak mi nezbylo nic jiného než s vzít do ruky poprvé v mém životě jehlu a nit a jet sám dream_less: To musí, páč celý týden vyšívat jednu podlahu je trochu moc ciima: Děkuji, na chlapa si myslím že je to super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Priste si vem naprstek pokud si ho nemel, pak nebudes mit rozpichany prsty.. jo vypada to opravdu dobře, tedka můžeš jít za čalounici a říct ze ma konkurenci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Mamka ho už doma neměla a tak jsem prostě šil ačkoliv to hned po druhým dni bolelo. Ale musíš se kousnout a pokračovat :-) jinak prsty jsou rozmíchaný hlavně jeden který pořád tlačil tu jehlu :-) Ještě vyndám boky a hranu podlahy a vše přehodím do kůže :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 (upraveno) to je tak když se chlap do něčeho zakousne tak to prostě udělá ... mám taky takovou vůli , ty prsty budou za 14dní dobrý ale kufr bude dobrý už pořát co myslíte tím vzducháč do kufru ? jakože nádobu na vzduchovej podvozek ? stejně si octávku necháš koukej kolik si pro ní udělal a děláš to ti srdce nedovolí jí prodat(One car - One story - One love...), novej lak jo zase nějakou jinou barvu ? Upraveno Květen 18, 2014 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Vypadá to suprově, jak octa, tak i ten kufr a máš můj velkej obdiv, že jsi se do toho šití pustil, fakt dost dobře odvedená práce :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Tak musim rict ze to splnilo ma ocekavani a presne jsem myslel ze to tak udelas!Takze za me perfektos a pohar zaslouzene!!!! Jen tak dal chlape auto je fakt TOP! ;) Preji ti uspech a drzim palce v dalsich projektech ktere budou treba nasledovat ;) PS:Mam uplne stejne ponozky co ty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 to cimaa jj přesně tak myslel jsem vzduchovej podvozek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 ciima: Přesně tak, vůli dokázat, že nic nevzdávám a že si dokážu udělat mnoho sám mám ...a jde to i bez financí udělat hezký jako ten kufr ;) Konny: Děkuji, sám jsem se divil, že jsem do toho šel, nebál jsem se toho páč není slovo nejde a myslím si, že jsem zase poukázal na to, že když si člověk "ladič" řekne udělám tohle, tak to udělám :)princes: Děkuji, myslím si že to očekávání splnilo na 100% a je to super a na to že jsem to dělal sám ručně, tak je to velká pecka, taky vyšít jen podstavu trvalo 4-5h :( .... FAKT ??? :D opičáku jeden sterny: uvidíme příští sezonu, nechce se mi jí ted pustit té octy. Lidi chodí a pořád se mě ptají jak jsem tam dostal ty R20 ale asi bych udělal nově lak a vzduch s odklony ...takže se nechme překvapit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.