princes Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Fakt se mi libi jak jsi vymyslel ten motor!Vrch bilej,motorak taky a pak ta Dyka nebo co to je!Brutalita celkove!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 ciima: pěkná kravina, já jsem si říkal, co budu kupovat za reléčko či za nějaký spínač či čidlo a bude to drahé, nedej bože něco jiného a dražšího, když toto vyběhlo a pak se na netu o té chybě dočtu toto....zkusím to pilníkem opravit a jen čumím, že to je fakt toto. Ale oprava za 0kč a jsem rád, ted doufám, že se to znovu nerozsvítí :)Jsem rád, že fotky ode mne nikdy neomrzí ;) princes: Děkuji, je pěkný a dobře svítí, tak jsem rád. Již už nebude vzpěra nýbž ta mačeta, protože je to s ní fakt suprový :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Tssss na Zamberku je prvni cena moje :jelen: :jelen: :jelen: :jelen: Dobre jsi to doladil. Letos se zkusim tolik neozrat abych mohl lip hlasovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Tssss na Zamberku je prvni cena moje :jelen: :jelen: :jelen: :jelen: Dobre jsi to doladil. Letos se zkusim tolik neozrat abych mohl lip hlasovat Kube, to je slovo chlapa, se letos nevožrat :smich: kvůli hlasování... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Kube: dobrá, to tě beru za slovo ale klído pít můžeš, to ti nikdo nezakazuje alespoň se člověk i někdy zasměje :) a pobaví a to bez alkáče někdy taky nejde, či s ním je to ještě lepší Surfman: Kvůli hlasování je to dobrý ale pokud bude hlasovat pro mě, tak klído může být nalámanej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 No ja hlasoval spravedlive. Letos jsem zvedavy jak to dopadne ;) Kalit se bude ale ne sna tolik jak loni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Tak ja take. Mel jsem na papirku prvního lupina, pak hynek a 3 eli :-). Ja ani tento rok nemam nej lak. Bohužel ne moji vinou ale je to porad neconlepsi jak minuly rok, za to mam celej intros udelanej suprove....ja jsem zbedavrj jak celkove skonci poradi u O1 a u O2 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Tak ja jsem letos zvedavy celkove. Musim navrhnout aby bylo mozne hlasovat jen pro vozy clenu ;) A co jsi mel za hlas v sekci mimo Octavia? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Ja jsem daval toho pasika co tam byl :-) abych byl upřímný. Jo člen jsem, takže pohoda. Jinak chlapy nevíte někdo o repasy tlumičů kolem Litoměřice max. Prahy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Tak to jsi byl ty kvuli koho jsem nedostal poharek!!!! No pockej... :D Uz vim jak letos hlasovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 :D hold to měl o kousek lepší tento rok, třeba odvezeš ty, když nepřijede žádná taková fajnovka :)....hlasuj jak uznáš za vhodné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 No jestli prijedou ty dve klubove eRka tak jsem asi nahrany :D A jinak si celou dobu delam legraci ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Na srazu to nevypadalo Kube :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 (upraveno) Kube: vím, že co jsi tu psal, tak to myslíš z legrace ;) nejsu blbec ani nafoukanec apod, takže vím jak jsi to myslel :) princes: Novinky žádné, nové trafo na xenony namontováno a přemýšlím o prodeji mých kanálů :) kdyby měl někdo zájem, tak pište, jde ale jen o disky s pokličkami Upraveno Červen 13, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Ale ale uz jsi nasel bentley?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 (upraveno) Nene přesedlal bych na Mercedesy :-) hlavne raritky a také plnější kola, jen by mě čekalo zase náročné leštění :-/ Jinak sraz zatím dobrý až na nehorazný chcanec co tu byl tedka asi hodku a přestalo se i hodnotit. Jinak je tu dost lidi co má nosánek nahoru :-D tak dělám, že jic nevidím :-) Upraveno Červen 14, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 14, 2014 Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 Tady uz se dobre rozjizdeji pikle ohledne hlasovani :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 14, 2014 Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 Dobre ty!Pak nahod nejake fotky zas ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 (upraveno) Nic se tu nekuje ;)Na srazu bylo ohromně hnusně, pršelo asi o půl 12 až do konce a byl i zkrácen program, aby účastníci nemuselo být nahý z toho deště. Takže jsem ani nestíhal fotit, páč jsem na to nebyl obléknutý :(Něco malinkého jsem ale přivezl dom :)Zde důkaz tedy :D Upraveno Červen 15, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Bomba, to se neokouka a neztratí na poličce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 (upraveno) Super.. gratulace :) Btw. Za co jsou nepřečtu to. :) Upraveno Červen 15, 2014 uživatelem MirajZz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Děkuji ale nepršet, tak ten velkej nemám, páč mi dodal nějaký bodík na laku :D kde jsem vyhral o 0,5bMalý je 2.místo nejlepší interiérVpravo 1.místo škoda sceneVlevo 1.místo Best of the best 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Paráda snad už ti dělá auto radost za ty nervy :P gratulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Coze??Ty uz nikam na sraz nejezdi!Vsak to vse pozbiras ty pohary! :D Ne fakt. pecka 3pohary za jeden den je fakt pecka!To mam radost i ja z toho!Aspon nekdo tu snahu a trpelivost oceni ;) Congratulation Hans ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 paráda Hansi, tady vidíš, že všechno co jsme ti psali je pravda, když si měl nervy kvůli laku apod. Teď si užíváš a sbíráš pohárky jeden za druhým :) jen tak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Dneska s Hanzem spich v ČB ukázal sem mu svojí partu,a auto se moc líbilo !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 (upraveno) ciima: Děkuji, je pravda, že jeto odměna za ty nervy ale ten lak mě potápí, ztrácím na tom body :( princes: Sám jsem byl překvapený, že veze 3...už to, že bych vezl 2 by bylo překvápko ač jsem jej už jednou vezl ale i tak :) hlavně to nejlepší auto vozu mě dostalo ale měl jsem navrch v motoráku a hudbě což on ne měl ale já ztratil hodně body na laku :/ košin: zatím co jsem vždy jel i v minulosti, tak jsem něco přivezl a za to jsem rád, kdyby tomu tak nebylo, tak už bych prodával něco a měnil díl :D Mára..00: Kluci byli hrozně v pohodě a jsem rád, že jsem je poznal i za to, že se auto líbilo a fakt je zaujalo :)Jinak nadále trvám na tom, že je pro mě nejdůležitější odvést něco ze Žamberku. Tam pro mě má teprve pohár cenu ;) toto jsou proti tomu maličkosti a klidně bych je za to vyměnil :) Upraveno Červen 15, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Dobre jedes ;) Uz se tesim az ti to v Zamberku prolezi na zivo jesteli se skrz ty davy k tobe a autu vubec dostanu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Děkuji. Tady jsem nečekal, že dopadnu, tak dobře :-).... ale i na tomto srazu byla ztráta bodů na laku. Ale určo bude místo u auta. Zase tolik lidi tam u toho nebude :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 tak si tam dej stánek s výčepem Kofoly a budeš mít narváno :D a třeba dostaneš i pohárek ;) ale je to fajn si jen tak dojet na sraz a čapnout s sebou na cestu domů tři ceny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.