Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

ciima: pěkná kravina, já jsem si říkal, co budu kupovat za reléčko či za nějaký spínač či čidlo a bude to drahé, nedej bože něco jiného a dražšího, když toto vyběhlo a pak se na netu o té chybě dočtu toto....zkusím to pilníkem opravit a jen čumím, že to je fakt toto. Ale oprava za 0kč a jsem rád, ted doufám, že se to znovu nerozsvítí :)
Jsem rád, že fotky ode mne nikdy neomrzí ;)

princes: Děkuji, je pěkný a dobře svítí, tak jsem rád. Již už nebude vzpěra nýbž ta mačeta, protože je to s ní fakt suprový :)

Odkaz ke komentáři

Kube: :lol: dobrá, to tě beru za slovo ale klído pít můžeš, to ti nikdo nezakazuje :palec: alespoň se člověk i někdy zasměje :) a pobaví a to bez alkáče někdy taky nejde, či s ním je to ještě lepší

Surfman: Kvůli hlasování je to dobrý :lol: ale pokud bude hlasovat pro mě, tak klído může být nalámanej :lol::lol:

Odkaz ke komentáři

Kube: vím, že co jsi tu psal, tak to myslíš z legrace ;) nejsu blbec ani nafoukanec apod, takže vím jak jsi to myslel :)

princes: :lol:

Novinky žádné, nové trafo na xenony namontováno a přemýšlím o prodeji mých kanálů :) kdyby měl někdo zájem, tak pište, jde ale jen o disky s pokličkami

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Nene přesedlal bych na Mercedesy :-) hlavne raritky a také plnější kola, jen by mě čekalo zase náročné leštění :-/

Jinak sraz zatím dobrý až na nehorazný chcanec co tu byl tedka asi hodku a přestalo se i hodnotit. Jinak je tu dost lidi co má nosánek nahoru :-D tak dělám, že jic nevidím :-)

Odkaz ke komentáři

Nic se tu nekuje ;)

Na srazu bylo ohromně hnusně, pršelo asi o půl 12 až do konce a byl i zkrácen program, aby účastníci nemuselo být nahý z toho deště. Takže jsem ani nestíhal fotit, páč jsem na to nebyl obléknutý :(

Něco malinkého jsem ale přivezl dom :)

Zde důkaz tedy :D

post-19884-0-14217900-1402823925_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

ciima: Děkuji, je pravda, že jeto odměna za ty nervy ale ten lak mě potápí, ztrácím na tom body :(

princes: Sám jsem byl překvapený, že veze 3...už to, že bych vezl 2 by bylo překvápko ač jsem jej už jednou vezl ale i tak :) hlavně to nejlepší auto vozu mě dostalo ale měl jsem navrch v motoráku a hudbě což on ne měl ale já ztratil hodně body na laku :/

košin: zatím co jsem vždy jel i v minulosti, tak jsem něco přivezl a za to jsem rád, kdyby tomu tak nebylo, tak už bych prodával něco a měnil díl :D

Mára..00: Kluci byli hrozně v pohodě a jsem rád, že jsem je poznal i za to, že se auto líbilo a fakt je zaujalo :)

Jinak nadále trvám na tom, že je pro mě nejdůležitější odvést něco ze Žamberku. :rolleyes: Tam pro mě má teprve pohár cenu ;) toto jsou proti tomu maličkosti a klidně bych je za to vyměnil :) :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...