Hans26 Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 To je zase ohlasů :D si ty fotky osvícení schovám na jindy radši :D Zde čištění introše :) Zde místo mezi plechem motoru a vozovkou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 ty v kufru neuklízíš ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Tam není co uklízet a hlavně jen tu plovočku setřu :D, tady se čistil střed RS sedaček, aby nebyli tak flekaté ikdyž to vydrží chvilku ta jejich náchylnost je děsná :/....auto potřebuje komplet očistu, ale není čas. I kola na Žamberk přeleštím a komplet vypulíruju auto. Potřebuje umýt z venčí a komplet vyluxovat :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Nepřemýšlel jsi o vzpěrách na kapotu? :) Kdo, co pff, tam někdo krade, vidíte tu osobu taky? :D Na mě moc nízko, ale fandím ti! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Přemýšlel, už dlouho si říkám, že je koupím a udělám ale nikdy jsem se k tomu nedonutil :( přitom kvůli hudbě otevírám kapotu pokaždé když někam jedu a přijedu To je mladá :D čistila sedačky :D v tom není co ukrást a nedokázala by vycouvat s tím ani od baráku, hned by se zasekla při napojení na hlavní :D .....nízko to není, místa je tam, že bych tam i hlavu dostal :D...chce to níž ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Jojo vidím to na té druhé fotce, vidím jí až do hlavy jak si říká... "Zas uklízím Já, on zas fotí a jen čumí a prý dojeď miláčku dáme si oběd a mezitím tu drhnu sedačky.." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Tak já moc talent na čistění sedaček není, ona se pořád kasala a tak makala :D já tentokrát jen přihlížel :D a fotil :D.....je tam hrozně místa pod tím plechem ....ale výška pro tento rok zůstává :/.....jinak vždy uklízím auto, myju, leštím apod jen já...to prostě nesmí dělat nikdo jinej, protože bych to po něm udělal znovu po svém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 No já přemýšlím že to umyju a vyluxuju zítra, ale moc se mi nechce umývat něco co pujde za nějakej týden do šmelcu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Já jedině o víkend, dřív to nestíhám a leštit to chci právě 30.8 a komplet celé vypucovat a to si na to beru i volno v práci abych to měl ok na srázek :D.....nech to smogy na víkend, nebo na pátek ;) přes týden budeš jezdit a bude to v háji pokud zaprší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 My tu máme vlastní zonu, u Nás neprší jen tak Ale umývat to nebudu dokaď nebude komplet a to ještě minimálně 14 dní počkám potom na vytvrdnutí laku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Aha, tak to bych rozhodně čekal....lepší počkat než ten lak podělat.....alespon budeš mít potom větší radost z toho, přemýšlím zda sem dát i ostatní fotky, tedy ty focené k večeru jak auto je osvětlené uvnitř :) + 2 z venku něco málo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Ten interiér dej, zajímá mě to určitě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Tak nakonec je sem tedy dám ;) jinak je to modrá barva ale ten foták na kalkulačce prostě hodil blbej odstín, i když nevypadá špatně Takže foto z venčí a přední US a vzadu led na SPZ A uvnitř komplet osvíceno RGB pásky ;) podotýkám modré barvy, blbě vyfoceno bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Srpen 12, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 Cos to tam udělal nad tou RZ? Proč si nedal ledky místo žárovek, kam to patří? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 12, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 Dobra prace a i to vypada dobre, ale pridavam se k otazce co polozil Marek RS co to je nad tou SPZ? :o Proc jsi nedal normalne ledky misto zarovek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 Jelikož to dělalo neustále jen 2 svítivé fleky, tady jsem to měl po celé délce SPZ a svítila uplně celá, ale pár diod odchází časem (neva mám toho 5 metrů :D) tak jsem to jen zakrátil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Tak octa bohužel stojí je špinavá až se za to stydím :D a jezdím tedka tímto firemním povozem :D Možná pojedu na CarWars na Panenský Týnec, tak koho tam potkám, krom Gombiho? Jinak bych možná měl vybranou barvu na lak :D...ale pořád se šetří a uvidíme co bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 ááá crafter, já mám v práci sprintera :) co s tím vozíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Všechno co je možné ale jezdíme s tím na stavbu, takže se vozí chlapy -> místo to má 7 a v kufru vozíme vercajk co nedáváme do skladu apod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Já tento rok nikam pač to nemá cenu příští rok už snáád něco bude a budu jezdit i dálky, šak Honzo víš, jaký já mám vlastně plány :) Takže já na CarWars nebudu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 když tak dej vědět jestli tam budeš :) jedu tam už v pátek a budu tam spát do soboty a budu tam celou sobotu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Gombi a oč tam jde? Jde tam i o výhry vzhledu auta tzv. poháry 1.2.3 místo? By site určitě něco dovezly s Honzem dom :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 asi tam něco bude ale já o pohárky nehraju :D o pohárky hrajou tuninkáči s vytuněnejma kárama :D já tam jedu kvuli pařbě s kamarádama :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Jojo smogy je tam hifi myslím, vzhled auta a sprinty...ale když tam pojedu, tak jen na kukajdu v sobotu, žádné soutěže když pojedem, tak bych dal vědět ale rozhodování bude až v sobotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 uvidíš ;) já tam už budu no tak stačí sms :) nebo brnkni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Neměl jsi náhodou cestu dneska přes Prahu? Na Chodově u DEKRY jsem viděl tak koutkem oka projet modrou jedničku v kombíku proklatě nízko Ale jestli měla oranžový kola a zrcátka jsem nestihnul zpozorovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Nene to jsem nebyl já, auto neustále stojí u baráku ale již dnes bylo umyto :P jinak konečně dodělané triko na Žamberk, jsem celkem spokojený za 300,- :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 Něco málo at tu je co řešit :D....neustále čekám na xenony, takže jsem už mu psal s tím, že podávám stížnost a na CarWars nakonec nejedu :/ nějak mě to tam netáhne ani...bohužel Jináč auto je umyto a zase trochu vypadá dobře :) ale neleštil jsem kasly, to až na Žamberk ale bohužel jsem měl tak zašlé kola leštěné, že se umyli šamponem a dneska se přeleštili :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 To mas hodne dobry kdyz se ti kola samy umyly a prelestily :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 Moc krásná naleštěna Octa Já to mít tak nízke,tak už když přejedu náš most vše by zůstalo na zemi :DD jinak ty kola jsou bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.