Guest muller.luky Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 zdravím můj problém se týká větráku, mam obyč klimu manualní a zničeho nic mi na první tři stupně nefouká ani se motor netočí na čtvrtý to normálně fungujea toči se to jako blazen klima chladí jde z výdechu studený vzduch ae neoukáto kde by mohla být zrada prosímm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 vadný předřadný odpor N24 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 Taky bych to tak viděl - řešil jsem něco podobného u citroenu své přítelkyně (první 3 rychlosti mrtvé, jen 4. fungovala). Přepájel jsem odpor (tepelnou pojistku) a vše funguje. Cena odporu byla cca 15kč. Složitější bylo dostat ven bazmek s odpory a odpájet/napájet - je to takový hrání. Kde se toto nachází u Octávky netuším - snad tu najdeš ještě radu ohledně místa kde ty pojistky jsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 tady máš návod: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest muller.luky Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 velmi moc dekuji opraveno vše funguje jen me překvapila cena toho odporu nakonec vrakáčč to vyřešil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.