Přejít na obsah

AEE cuka, sklbe pri prudkom pridani viac a viac

Misho

Doporučené příspěvky

Inak teda asi idem vymienat.. stoji vela?

Na cc je modul zapalování ještě o 180,-Kč levnější

Asi budu taky měnit i když cukání prozatím odeznělo (je opět sucho a ono se objevuje jen za vlhka) - což by ukazovalo na tenhle zapalovací modul.

Jinak jsem měl hodně zanesenou trubici co vede vzduch z motoru zpět do airbox, viz příloha (bílá emulze - do oleje mi utíká chladící kapalina, o tom vím, budu to řešit).

Cukání tedy "nemám" ale co se mi začalo vyskytovat:

Rozjíždím se, jednička - dvojka - trojka v pohodě a jak tam mám už čtyřku či pětku a šlápnu o malinko více na plyn (bo najíždím na dálnici nebo chci předjíždět) tak se mi od motoru ozve jakoby syčení, výkon nikde, čím víc sešlápnu tím víc syčí, auto lehounce zrychluje a jak zrychluje a motoru ubývá zátěž tak syčení ustává.. Kdo ví odpoví :)

Kdyby tu byl někdo z okolí Brna tak mile rád dovezu na diagnostiku :/

post-20877-0-26202800-1362359247_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest Praet0ri4n

ta prasklina je naozaj podozrivá ,že prečo praská ? ta asi ten plast starne stvrdne a tie rozdiely teploty už nezvláda tak praskne a cena - http://www.autodilyhh.cz/modul-zapalovaci-tesla-1-3-10-94-7-96-1-6-mpi-6n0905104 čínu neodporúčam

Cievka vymenena :) zatial necuklo ani raz a to bolo kaluzi po roztopenom snehu celkom dost... Bohuzial aj jam, ale to je na iny thread :D

Stara cievka na fotke vyzera zle, ale po odmontovani a prezreti vyezera uuuuplne zle.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

Zdravim, snad nebude problem ze otvaram staru temu...

Potrebujem vymenit sviecky na AEE 55kw, ale dnes ako som sa o to pokusal som zistil, ze nemozem vytiahnut zapalovacie kable na svieckach... silnejsie som tahal ,no som nechcel aby som nahodou nepotrhal a neostal zvysok v motore... je tam nejaky patent alebo na to treba este hrubsiu silu? niekde som totiz cital, ze niekto nieco uvolnoval alebo nejak odistoval so zvaracim drotom ? viete mi k tomu napisat nieco podrobnejsie ?

Dakujem krasne za odpoved.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...