AEE Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Zdravim mam rovnaku zavadu ako cybermonk. Z nicoho nic to chciplo. Boli vymenene sviecky,kable,rozdelovac. Skrtiaca klapka ok, lambda ok. Auto cuka obcas chcipne co to moze byt za problem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Inak teda asi idem vymienat.. stoji vela? Na cc je modul zapalování ještě o 180,-Kč levnější Asi budu taky měnit i když cukání prozatím odeznělo (je opět sucho a ono se objevuje jen za vlhka) - což by ukazovalo na tenhle zapalovací modul. Jinak jsem měl hodně zanesenou trubici co vede vzduch z motoru zpět do airbox, viz příloha (bílá emulze - do oleje mi utíká chladící kapalina, o tom vím, budu to řešit). Cukání tedy "nemám" ale co se mi začalo vyskytovat: Rozjíždím se, jednička - dvojka - trojka v pohodě a jak tam mám už čtyřku či pětku a šlápnu o malinko více na plyn (bo najíždím na dálnici nebo chci předjíždět) tak se mi od motoru ozve jakoby syčení, výkon nikde, čím víc sešlápnu tím víc syčí, auto lehounce zrychluje a jak zrychluje a motoru ubývá zátěž tak syčení ustává.. Kdo ví odpoví :) Kdyby tu byl někdo z okolí Brna tak mile rád dovezu na diagnostiku :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Praet0ri4n Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 ta prasklina je naozaj podozrivá ,že prečo praská ? ta asi ten plast starne stvrdne a tie rozdiely teploty už nezvláda tak praskne a cena - http://www.autodilyhh.cz/modul-zapalovaci-tesla-1-3-10-94-7-96-1-6-mpi-6n0905104 čínu neodporúčam Cievka vymenena :) zatial necuklo ani raz a to bolo kaluzi po roztopenom snehu celkom dost... Bohuzial aj jam, ale to je na iny thread :D Stara cievka na fotke vyzera zle, ale po odmontovani a prezreti vyezera uuuuplne zle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
subie Odesláno Únor 4, 2017 Sdílet Odesláno Únor 4, 2017 Zdravim, snad nebude problem ze otvaram staru temu... Potrebujem vymenit sviecky na AEE 55kw, ale dnes ako som sa o to pokusal som zistil, ze nemozem vytiahnut zapalovacie kable na svieckach... silnejsie som tahal ,no som nechcel aby som nahodou nepotrhal a neostal zvysok v motore... je tam nejaky patent alebo na to treba este hrubsiu silu? niekde som totiz cital, ze niekto nieco uvolnoval alebo nejak odistoval so zvaracim drotom ? viete mi k tomu napisat nieco podrobnejsie ? Dakujem krasne za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Únor 4, 2017 Sdílet Odesláno Únor 4, 2017 Na fajfkach jsou takovy dva hacky, za ne lze chytit drat a fajfku vytahnout ven;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
subie Odesláno Únor 4, 2017 Sdílet Odesláno Únor 4, 2017 Myslis toto v kruzku? Daval som nove sviecky do novych kabloch a tie isli krasne dnu aj krasne von ziadna velka sila ale toto co tam mam teraz ja osm pozeral tak sa bojim ci to este nieje od vyroby :D BTW: Potrebujem menit aj rozdelovac ( http://www.cc-autodily.cz/files/images/118911007.JPG ) , a ze vraj to treba este nejak nastavovat? Mam od Magnet Mirelli ,vdaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Únor 5, 2017 Sdílet Odesláno Únor 5, 2017 Já to vždycky vytahoval za tu část v zeleném rámečku a šlo to:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.