Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

Tak já už ve svým bydlím, ale platím hypošku a občas do baráku je třeba něco vrazit..

Paradox je, že i na Fabce a na Golfu jsem měl 17" a na Octuli se hodí vzhledově víc a tam budu mít jen 16" :D Ale jsou pěkný a to je důležitý :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj, jak se ti jezdí na těch snížených pružinách s normálními tlumiči? Myslím tím, jestli se třeba nezhoršili jízdní vlastnosti a tak. A není lepší to dát rovnou na sníženej podvozek? Přemýšlím právě, jak se rozhodnout. Jinak pěkná octa a kola chválím. :palec:

Odkaz ke komentáři

Jojo, je tam 6,5x16, ale to nikdo řešit nebude ;) Hlavně že pneu budou 205/55 R16 palec.gif

P.S.Právě jsem objednal Continental ContiEcoContact 5 205/55 R16 91V (vím, že mi stačí index H, ale tyhle byly levnější :D)

Velmi dobrá volba :palec: Já je mám taky už připravené od pátku v pneuservisu tak po neděli tam jedu na přehození akorát mám SportContact 5 :) za necelých 14 tisic(bez daně) za R18 bačkory-skvělá cena :palec:

post-81-0-46140200-1362315612_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Včera proběhla montáž a nakódování čidla hladiny kap. ostřikovačů u Rolby palec.gif Sháním čip do vystřelovacího klíče, nevíte kde se dá sehnat?

A Jarda objevil jednu závadu - klapku na přívod vzduchu, takže musím u Jeldy objednat novou palec.gif

DSC00712.jpg

DSC00713.jpg

DSC00714.jpg

Odkaz ke komentáři

Nemám, nestíhám :( Ale příští týden už musím, protože bych rád na Velikonoce přezul na letní.. palec.gif Jinak koukám, že vepředu docela lezou, co? blink.gif Tak to bude mazec :)))

Tak jelda má do 28.3. akci na kotouče Brembo Max a desky Textar, takže se pojede na nákup pivo.gif

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...