Dakie Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Tys byl na vw-clubu? Měl si taky G3? No, na tom jsem se vyřádil dost :D Tady už to tak horký nebude, jen pravidelná údržba a nutnej servis Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Stav km: 336839: Včera proběhla výměna oleje, olej. filtru, vzduch. filtru, kabinového filtru, dále jsem vyměnil přední světla za novější, promazal jsem táhla stěračů, schoval mikrofon od handsfree.. No a dneska jdu s bráchou měnit zadní vrata a pak se vrhnu ještě na kosti a uložení stabiku, tak snad se vše podaří, jak má Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Si otevři autoservis! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Fotky z dnešního hraní... Nakonec jsem dal i to těsnění pod lištu, nemusel jsem vůbec nic upravovat, sedlo to tam jak z výroby Jen teda dalo dost práce to správně dotáhnout na auto :D Nejhorší bylo seštelovat dveře, aby seděly všechny spáry... Jinak dveře jsem umyl, vzal IronX, vyzkoušel jsem si Clay a navoskoval :) Rovnou jsem i přilepil RZ oboustrankou.. Hynku, to bych se moc neuživil Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Pěkně kámo povedlo se . Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Jojo, docela se zadařilo :D A jen jsme hodili vrata na auto, začalo pršet.. Takže jsme si dali oběd, mezitím naštěstí přestalo, tak jsme mohli jít doštělovat a nastrojit Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 (upraveno) pekna prace Peto, proc jsi menil rezly moc ? uz vidim foto,na bazosi a tesneni kolem listy taky dane a clean pate vrata moc hezke Upraveno Červen 8, 2013 uživatelem libor.kratas Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 "Jen" tyhle 2 puchýře.. Ale štvalo mě to ;) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Dobrá práce a koukám, že jsi ihned nalepil nálepku OC To spasování dveří je vždycky prcačka, ale zas má člověk potom radost, že to zvládl :) . Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Díky Aleši Samolepka je povinnost v rámci členství No a dneska jsem se vrhnul i na to uložení a kosti stabilizátoru a rovnou jsem namontoval i zvedací body Takže celej víkend strávenej hrabáním se v autě Ještě potřebuju luxnout, ale to počká, protože jedem na zaslouženej výlet... Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 pekne peto mas nejake obenavaci čísla tech zvedacich bodu ? Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Tady je komplet http://www.cc-autodily.cz/uchyt-pro-zvedak-1 Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 No vida, vlades odpověděl za mě :) Včera jsme se vrátili v 5 z výletu a přivátala nás průtrž mračen :-/ No a samozřejmě nešel ani internet Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Teda ty ses o víkendu rozhodně nenudil To jsem nevěděl, že se ty zvedací body dělají i na O1. To by se mi docela hodilo na pracovní O1. Ty prahy už po cca 700tis. jsou chatrný a tohle je rozumný řešení než měnit prahy B) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Nenudil Je to super, já už loni opravoval prahy a bohužel při výměně tlumičů mi je zas ohnuli :( Takže mě to čeká znvou a teď když půjde auto do servisu, tak je upozorním na zvedací body a pokud budou ohnutý prahy, tak si to zacvakaj.. Jinak aby toho nebylo málo, byl jsem ještě včera s hasičema uklízet padlý strom pod naší vesnicí.. Přijeli i profíci z Turnova.. Fotit jsem nestíhal, ale za 20 minut jsme měli uklizeno Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 A zas bude co kutit... Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 ááá pán si bude v očích manželky hrát. Ochránit vanu je nutností . Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Jojo, originál plastovej kryt už je lehce potrhanej a nedrží tam jak má, tak jsem to vyřešil takhle... Už teď se "těším" na montáž Teď jsem se ještě vrátil od nás z údržby a zítra budu mít trubku na nalisování trhacího nýtu Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Akorát je pak každá výměna oleje pro zlost :lool: Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 To právě ještě přemejšlim, jak tam udělat otvor na výměnu oleje, co nejjednodušeji.... Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Tak si to pak pamatuj nebo to hoď na fotky já to okopíruju . Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Zatím jsem něco viděl, ale chci to vidět na autě.. Michale, tobě by to asi nešlo, protože seš dost složenej a škrtal bys.. Teda myslím, právě to chci vidět na autě a pak se uvidí ;) Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Bruno128 to mel pekne udelane na zlatušce na na vyměnu oleje Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Taky to pak okopčim mám nový pružiny a 2cm podložky,takže pohoda Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Dneska mi přišla sada přípravků na zatlačení brzdových pístků zpět, tak jsem hned vyzkoušel a vyměnil jsem zadní kotouče a desky Jo, u bruna jsem na to koukal, ale tam to právě vystupuje dolů, čili je pak kryt ještě níž ;) Ale asi to bude jediný možný řešení.. No uvidíme ;) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 (upraveno) Dakie a je ten kryt pro TDI?? Me pripada tvarove jak pro benzinak... Tohle je origo prech pro tdi ;) Upraveno Červen 14, 2013 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 Jojo, tohle je uni ;) Není to originál ;) Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 Já mám originál na své Octuli, kdysi jsem taky uvažoval nad nějakým víčkem kvůli vypouštění oleje, ale nechtělo se mi do toho řezat, tak to pokaždé celé sundávám a už jsem si zvykl ho povolit a přidržovat si ho hlavou. Ještě že mám montážní kanál Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 To se máš, Martine.. Taky by se mi líbila montážní jáma Já si vždy musím připravit nájezdy.. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky