Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

Stav km: 336839: Včera proběhla výměna oleje, olej. filtru, vzduch. filtru, kabinového filtru, dále jsem vyměnil přední světla za novější, promazal jsem táhla stěračů, schoval mikrofon od handsfree.. No a dneska jdu s bráchou měnit zadní vrata a pak se vrhnu ještě na kosti a uložení stabiku, tak snad se vše podaří, jak má palec.gif

Odkaz ke komentáři

Fotky z dnešního hraní...

Nakonec jsem dal i to těsnění pod lištu, nemusel jsem vůbec nic upravovat, sedlo to tam jak z výroby palec.gif Jen teda dalo dost práce to správně dotáhnout na auto :D Nejhorší bylo seštelovat dveře, aby seděly všechny spáry... Jinak dveře jsem umyl, vzal IronX, vyzkoušel jsem si Clay a navoskoval :) Rovnou jsem i přilepil RZ oboustrankou..

Hynku, to bych se moc neuživil lol.gif

P1040465.JPG

P1040467.JPG

P1040474.JPG

P1040476.JPG

P1040478_1.jpg

P1040487_1.jpg

P1040488_1.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky Aleši pivo.gif Samolepka je povinnost v rámci členství wub.gif

No a dneska jsem se vrhnul i na to uložení a kosti stabilizátoru a rovnou jsem namontoval i zvedací body palec.gif Takže celej víkend strávenej hrabáním se v autě lol.gif Ještě potřebuju luxnout, ale to počká, protože jedem na zaslouženej výlet...

P1040489.JPG

P1040490.JPG

P1040491.JPG

Odkaz ke komentáři

Nenudil lol.gif Je to super, já už loni opravoval prahy a bohužel při výměně tlumičů mi je zas ohnuli :( Takže mě to čeká znvou a teď když půjde auto do servisu, tak je upozorním na zvedací body a pokud budou ohnutý prahy, tak si to zacvakaj..

Jinak aby toho nebylo málo, byl jsem ještě včera s hasičema uklízet padlý strom pod naší vesnicí.. Přijeli i profíci z Turnova.. Fotit jsem nestíhal, ale za 20 minut jsme měli uklizeno palec.gif

Odkaz ke komentáři

Jojo, originál plastovej kryt už je lehce potrhanej a nedrží tam jak má, tak jsem to vyřešil takhle... Už teď se "těším" na montáž pivo.gif

Teď jsem se ještě vrátil od nás z údržby a zítra budu mít trubku na nalisování trhacího nýtu palec.gif

Odkaz ke komentáři

Dneska mi přišla sada přípravků na zatlačení brzdových pístků zpět, tak jsem hned vyzkoušel a vyměnil jsem zadní kotouče a desky palec.gif

Jo, u bruna jsem na to koukal, ale tam to právě vystupuje dolů, čili je pak kryt ještě níž ;) Ale asi to bude jediný možný řešení.. No uvidíme ;)

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...