kenny Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Taky mě to ceka,muj stav tachometru je 250000 km Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 V sobotu to přišlo, výročí cestou na Slovensko No a dneska už tam mám 350 580 Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 co jsi robil u čobolů??? hlavní že jsi se ve zdraví vrátil Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 No, co bych tam asi mohl dělat, když tam má manželka rodiče Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Ty filuto ty jsi si byl pro ježíška ??? :lool: Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Nn, odvezl jsem tam holky a já za nima fičím zas v pátek.. Bohužel jsem musel ještě do práce :-/ Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Celkem rychle Ti ty kilometry přibývají ! Tak hlavně aby Octulka dobře sloužila bez problémů! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 No, dost toho najezdím, to je pravda :) A doufám, že Octule bude sloužit ještě hoooooodně dlouho, protože fakt nevím, co bych si z dnešních aut koupil :( Ale jednou bych chtěl OIII 1,4 TSI CNG, snad se teda bude vyrábět od příštího roku :) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Ja ted pokukoval po G7 1,4tsi Highline. Vychazelo mi to lip nez OIII. A motor by mi bohate stacil;-). Ale pak me to preslo a zarekl jsem se, ze fungl novy auto bude, az budu mit postaveno a garaz. Do ty doby musi Bawec vydrzet Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Když mě se G7 Variant nelíbí tolik jako III kombi :( A hlavně, nový auto si určitě nekoupím ;) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 No ja kdyz na to koukal, tak mi Golf ve stejny vybave vysel levnejc. A celkem se mi i libi, i kdyz OIII se mi asi taky libi vic Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Taky pokukuju po O3 v kombíčku, ale počkám si minimálně 2-3 roky než se ustabilizuje výroba a pořeší se nějaké neduhy o kterých se tu dovídáme. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Přesně tak, 2-3 roky počkat, než vychytaj mouchy :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 za 2 roky to musí vychytat, protože já budu potřebovat objednávat. I když pokud bude jen trochu možnost tak to bude GVII a ne OIII. jinak pěkně ti ty km nalítávaj kamaráde. Za chvíli budeš půlmilionář :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Fůůů, ten G7 se mi prostě tak nelíbí :D Ale zas má jiný přednosti, to chápu ;) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 zvenku je OIII hezčí, interiér má Golf o třídu, možná 2 dál. A čas trávím vevnitř ne venku. Priority se mění :D Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Krásné jubileum milá Stounko, pokud takto drandíte pořad na Slovensko a zpátky, to se nedivím, že ty km tak přibývají ... B) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Včera jsem byl nemálo vytočenej.. Takhle parkujou idioti v Turnově A když jsem čekal na MP, tak z druhý strany přijel další blbec a ten se postavil tak, že bych neotevřel zadní dveře, abych mohl naložit Leontýnku Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 (upraveno) A co ti na to MP řekli? bych ho nechal natvrdo odtáhnout... :D aspoň by byla sranda :D jinak to chápu no, nemužu za to že lidi moc jedí ale když se vedle mě postavil borec s rodinou a každej byl metráček tzv. jak zadní tak přední rozvalit a hlavně mi ťuknout do laku, což už mě docela vytáčí (a to neparkoval daleko takže to malá rana nebyla) a moje mamka nemohl nastoupit a borec mi řek ať si couvnu a teprve naloží nákup tak sem mu musel říct ať si tu spuchlou rodinku naloží nebo couvnu s ním... :D někteří lidí nepřemýšlí prostě :) Upraveno Leden 21, 2014 uživatelem sm0g Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Mas to auto krasne ciste... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 MP si zjistili majitele a nechali ho to přeparkovat tak, že už jsem se aspoň dostal do auta.. Ale přímo u dění jsem nebyl, potřeboval jsem ještě něco zařídit.. Jinak jsem ráno psal mail na MP, jak to dopadlo, tak jsem zvědavej.. Fido, špinavý to je, ale v tomhle počasí to nemá cenu mejt, už prostě nejsem otrok auta jako dřív - rodina má přednost. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 O tom zadna... rodina ma vzdy prednost... jenom mne to zaujalo jak mas mazlika spinaveho :p Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Myl jsem ho před Vánocema na wapce a holt cesta na Slovensko a zpátky a pak každodenní cesty po R10 jsou znát.. Navíc si nechci máchat trávník ještě mytím auta, už takhle je dost rozmáčenej z toho počasí co je.. A třetí důvod je ten, že mám vypnutou vodu ven, aby nezamrznul kohout a jsem moc línej na to, abych ho šel zapnout a pak zas vypnout :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Takže odpověď MP: Dobrý den,zákon neumožňuje sdělit třetí osobě postih za přestupek. Mp Turnov Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Buď rád že ho alespoň nechali přeparkovat, Turnovská městská policie je speciální oddíl Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Petře, lidi jsou jak vyšinutí. Dnes jsem byl na skok v Liberci a měl jsem pocit, že tam snad všichni jezdí s tankama. Na přechodu jdou lidi a borec jim přejede špičky. O 50 metrů dál jde paní s kočárkem a malým klukem za ruku a přijede mamrd s eLkem na značce a začne troubit jak jelen v říji. Měl jsem sto chutí vylézt z auta, ale sněžilo... Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 jooo Liberečáci jsou zajimavý řidiči o tom žádná. stává se mi často,že jedu po R10 směr LBC v levém pruhu sice rychleji,ale to je jedno. lidi s Lkem v RZ jedou 120kmh v levém pruhu a v pravém nic nejede. na vyblikávání nereagují,na troubení taky ne.... Jinak už si sehnat petře vozík za auto? doporučuju kluky z Řepova z bazaru maj tam někdy i jetý a můžeš si složit vlastní vozík dle představ. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Cože? To by si mohl někdo zkusit na mě troubit, kdybych byl na přechodu Já bych asi vylez i kdyby sněžilo, na tohle jsem alergickej.. Spíš nesnáším, když chodci chodí mimo přechod.. Jinak na eLko bacha, taky ho mám napster: jojo, tam jsem koukal a až budu kupovat, tak nejspíš tam ;) Máš tam nějaký kontakt, šla by lepší cenovka? :) Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Buďte rádi že nepotkáváte s Jéčkem.... To jak vidíte tak dojede i na vlastní smrt pozdě... takže je lepší buď co nejrychleji předjet a ujíždět pač jsou i nebezpeční a nebo zastavit u krajnice, zacvakat klíčkama, sundat SPZ a jít radši pěšky :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Nic se neděje, jen km příbývají :))) Jen na konci února pojede Octule na servis - proměření tlaků, výměna hydroštelů, ,vyčištění sacího koše olejové vany, výměna brzdovky a chladící kapaliny.. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky