Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Octulka se mi v úterý vrátila z lakovny.. Jsem spokojenej tak na 80%, splnilo to svůj účel, ale jako nová už holka nikdy nebude :( Ještě jsem bohužel neměl čas dát jí péči, ale snad se podaří v týdnu.. No a Leontýnka se už pomalu zaučuje na Octavie :)))

DSC_4172.jpg

Odkaz ke komentáři

Nj, zrcadlo to je, jen je to neumytý :D Dával jsem lakovat oba nárazníky, oba blatníky, přední A-sloupky do rozstřiku a zadní pravej lem.. Mám připravený fotky před, ještě musím nafotit po :) Pak to sem určitě šoupnu - je to nebe a dudy, ale stejně to má chybičky.. Jenže jak už byl nárazník kytovanej a asi 2x stříkanej, blatník už byl taky stříklej, tak se teď vylouplo pár věcí, který předtím nebyly vidět.. Ale zase si s tím lakýra pohrál tak, že je stejnej odstín barvy a fakt není poznat, který díly byly stříkaný.. A to je pro mě důležitější, než tyhle maličkosti, o kterých vím jen já (a zkoumavej pozorovatel :))) )

Odkaz ke komentáři

jestli neni spatne moc velky puncickarstvi :) takle jak koukam na telefonu tak moc pekny, jen na ty pravy strane na zadnich dveri vydim dulek jestli to neni stin

ale jinak fakt moc pekny ,blatniky velky rozdil rozdil me by se to takle jak to mas libilo

krasny zrcadlo :)

Odkaz ke komentáři

Jo, taky si občas říkám, jestli to není spíš na škodu a zbytečně se tím trápím.. Nene, žádnej důlek, to je jen stín ;) Je to focený kvůli tomu lemu, kterej byl odřenej.. Včera už jsem na to neměl čas, ale udělám porovnávací fotky před a po ;) Ještě si udělat čas na detailingovou proceduru :( Jenže to je celej den a to se mi teď moc nechce - radši budu s prckem než lítat kolem auta.. A díky :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...