deleted Odesláno Prosinec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 Čísla dílů jsou vypsaná v aukci,kde jsem kupoval,ale kus za kus do okty nejde.Má trochu jiný tvar a zapojení.Já jsem objednával dopředu s tím,že to risknu a vyměním jenom joistick v mém původním.Tak za 4,50 € se ten risk vyplatil a klaplo to.Vyměnit jde. http://www.aliexpress.com/item/Audew-2015-Brand-New-Mirror-Adjust-Switch-For-VW-for-Golf-GTI-MK5-MK6-for-Jetta/32440978664.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Díky pane. Čekal jsem, že to nepůjde kus za kus, ale vypadá to pěkně, takže ho zkusím sehnat. Jak se nakupuje na Ali? Nemám tam účet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Prosinec 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Myslím,že bez účtu to nejde.Po registraci platba kartou,jednodušší jak na aukru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Objednavam z Ali casto(zrovna vcera) je potreba ucet a zadavas jen c. karty. Je potreba mit povolene na karte platby do zahranici ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Díky pánové... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 K těm paypallům doporučuju si pořídit obyč kartu na placení přes internet. Neplatit to ze své. Jen si tu na internet nabít a platit. Bezpečnost především. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Další nákup na AliExpress.Pedály OIII RS s Opěrkou,jedna i ke spolujezdci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Pedály tam sednou v pohodě? A opěrka nohy asi ne, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 (upraveno) Pedály mají podobný systém jako na jedničku,spojkový se musí trochu upravit.Pod všechny jsem dal silikon a drží v pohodě. Opěrka nejde na původní příchytky,ale na straně u sloupku ji podrží plast a na vnitřní stranu jsem dal stahovací pásek. účel to splní a je to změna :-). http://www.aliexpress.com/item/Volkswagen-VW-Golf-MK7-7-VII-Stainless-Steel-Automatic-Transmission-sport-Stainless-Steel-Automatic-MT-Pedal/1872761179.html Upraveno Prosinec 7, 2015 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grak Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Pěkný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenekK Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Ahoj, měl bych dotaz ohledně úchytů pro zvedák - při koupi jsi dostal i ten "kovový čudl" na zvedák? Nebo jsi ho musel sehnat jinde? Zvažuji také pořízení téhle sady abych pošetřil prahy při výměně kol Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Tak spešl ne,jsou do Jetty atd,snad půjdou i do OI.Když ne,tak je prodám. Hodne libovy taky jsem objednal i s ovladaci svetel a uz mam i podsvicene :D Jasně,dám vědět. Kecas tyhle jsem nenasel . das me odkaz prosim ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Leden 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 (upraveno) Odkaz na které? Ty orig pro OI?Tam je jenom nalepená Al folie :-) Bylo to jen na pár dní,než mi přišly páčkové do VW. http://www.ebay.com/itm/261582777041?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT K těm je potřeba i plast. Ahoj, měl bych dotaz ohledně úchytů pro zvedák - při koupi jsi dostal i ten "kovový čudl" na zvedák? DSC_0186.jpg Nebo jsi ho musel sehnat jinde? Zvažuji také pořízení téhle sady abych pošetřil prahy při výměně kol Díky Jestli myslíš ten na fotce,tak je součástí sady.Je to plast. http://www.autodilyhh.cz/uchyt-pro-zvedak-octavia-1-kompletni-120400000 Upraveno Leden 3, 2016 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenekK Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 (upraveno) Upraveno: Myslel jsem, že máš na zvedáku tenhle díl odkaz na sadu https://www.ecstuning.com/Volkswagen-Jetta_IV--2.0/News/VW_MKIV_Jetta_GLI_TDI_VR6_Jack_Pad_Adaptor_Set_1999_2000_2001_2002_2003/ES251835/ Čili po namontování 4 držáků, ještě potřebuješ ten kovový čudl na zvedák pro aretaci. Ten bohužel na fotce od cc chybí. Upraveno Leden 3, 2016 uživatelem ZdenekK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 aha me zajimaly ty prvni tak to nic ty druhe nejsou orig do tech ovladacu a uz to eni ono ale dekuju . zkusim tedy neco vymyslet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 @ZdenekK - tak ty v sadě opravdu nejsou,já osobně je ani nemám.dokonce se mi zdá,že to má velký průměr a byla by to byla spíš komplikace s malým zvedákem. @Drozdino - origo se asi v chrom provedení sehnat nedají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Nejdspis ne , no pokusim se vymyslet neco jako jsi udelal ty tim chrom . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 LED žárovky,které svítí. A jedna "úprava" ,která nepotěší :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Únor 9, 2016 Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Jak se ti to s tou ojnicí povedlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Nasátí vody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 9, 2016 Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Tak to teda průser . Jak se Ti to mohlo stát? Nekvalitní palivo? Co všechno je KO? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Tak stanou se horší věci,neodešlo nic jinýho,dvě ojnice ohnuté,ta na fotce víc.Kupoval jsem starší,to byla trochu komplikace,borec prodával z AGR,ale když jsem rozbalil balík,byly tam jiné.Nakonec jsem zjistil,že to zřejmě kuchal asi z poladěnýho AGRka,prý tam byly i jiné vstřiky a turbo tak čert ví z čeho to měl složený,ojnice jsou asi z AUY 85kW,ale je to jedno,hlavně že to tam šlo :-) Nechala se udělat hlava a nové kroužky a nové sací ventily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 Tak to je teda pech :( .... Malá rozborka s sborka motoru a repase... Držím Ti palce ať to zase brzo jezdí jako dříve. Ale tomu se asi předejít nějak nedá že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 No pěkně! To jsou teda radosti... Na kolik tenhle repas přijde? Dělal sis sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 Sám ne,do toho bych se určitě nepouštěl. Stálo to 14 litrů,myslím,že cena za komplet práci,materiál včetně náplní,filtrů dobrá. Už teď jsem rád,že to je udělané,auto má 300 tacho,klidně tím pádem může mít 1/2 míče. Ten náběh už někde stejně být musel znát,teď mám malou GO a vím,že je motor na dlouho OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 mal si tam dat rovno kovane ojnice a hodit tam big turbo :lol: ked uz si to riesil. pripadne turbo tam dat neskor ,ale vnutornosti by uz boli pripravene tym padom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 Ta ojnice nic moc... Jsi zkoušel z obce dělat offroada? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 @duke-to ne,stačí co tam je :-) @Spooky -nic moc,ale jezdilo to normálně,jediný problém byl u studeného startu trochu bílého dýmo po nespálené naftě.teplý na drc a bez kouře.dokud se nezměřily tlaky,každý to tipoval na vstřik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Březen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 vypadá to moc dobře, nezkoušel si hodit do blinkru nějakou ledkovou žárovku? potom by myslím blikaly AE i blinkr stejn Konečně se dá sehnat LED,která se dá použít.Svítí parádně i v reálu. Vše z AliExpress,i sada odporů ke směrovkám. https://www.youtube.com/watch?v=Br_fCp8wxCg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.