Kajman Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Já jsem to udělal takto: - na vrakáči sehnat celou sedačku řidiče, měl jich spousty, pozkoušel jsem je, vybral jsem si v pohodě, neprosezenou. Pokud máš dobrý svůj potah, barvu u kupované nemusíš řešit. Cena myslím 1500,- - původní sedačku ven z auta, doma odmašlit plasty, oddělit sedák od opěradla, rozčalounit co je potřeba, jde to celkem dobře, je nutno mít 12ti hran (M8 nebo M10?) na oddělení. Sedák jde úplně v pohodě, opěradlo trošku hůř, ale dá se - u "nové" taky rozhodit, odčalounit, vzít si molitan, který potřebuješ (případně zvaž, jestli třeba vyměnit i bederní opěrku, atd.) - původní potak, než nasadíš, se dá třeba i oprat (v ruce), začalounit, smontovat, oplastovat, do auta a ... vozit se v pohodlíčku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 tohle je paradicka, nejspis to tak udelam ;) jestli mi dneska zbyde cas, tak se pojedu podivat na vrakoviste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 jeste chlapi, jak je to s vyhrivanim? Mam v aute origo, je to tam nejak prilepeny nebo jak je to? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Origo decky su prilepene na molitany. Odlepis a zamontujes "do novej", len to asi uz nebude lepit. Namiesto povodnych kovovych kruzkov spajajucich potah s molitanom daj tenke stahovacie pasky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Jj, takové ty elektrikářské vázací pásky, to jsem zapoměl napsat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 nazdar chlapci! prosim vas mohol by mi niekto hodit link na to calunistvo ktroe robi tie molitany-sedaky, pretoze ten povodny: http://www.auto.asp2.cz/octavia-1-sedacky.aspx je uz nefunkcny a taktiez by som potreboval novy sedak. origi u skodovky chcu u nas zan 130€ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Dela to treba tenhle pan, ale je to pro tebe asi daleko... http://www.autocalounictvi-cl.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 do prdele, u vas v CZ je milion firiem rozneho druhu, ktore na slovensku chybaju... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.