Chlebik Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Dnes mi v servise dělají vlnovec. A prý výfukové soustavě vadí domontovávaný ochranný plech co mám pod motorem. Ten plech mám přidělaný atypicky - je tam navařený, místo aby byl jen našroubovaný. Takže je to dost možné, že opravdu překáží a že ho nechtějí vracet kvůli tomu, že překáží a ne proto, že se jim nechce Že bych ho tam vyloženě potřeboval se říci nedá. Pocítil jsem ho jen jednou - na dost nerovné polní cestě. Druhá otázka je voda a bordel ze silnice. Je tam lepší plech nechat jen proto aby byl motor před vnějšími vlivy lépe kryt zespodu? Kdybych chtěl, tak by to nějak vymysleli, problematický kus by ořízli a nějak to uchytili ale prý u 1.6ek ten plech ani nebývá. Tak se ptám zde, přímo v plénu: Máte či nemáte plech u své 1.6? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Kryt pod motor se určitě hodí. V zimě tam nelítá sůl a motor je čistější. Servisáci ho nechtějí vracet protože se jim nechce. Odvěká pravda, prč by se s něčím prcali, když nemusí. 1,6 plech z výroby neměli, ale někteří si je tam dodělávali. Je to potřeba jen upravit kolem výfukového potrubí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 teda plech...on to nebyl plech ale plast ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Červen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Já neměl plast ale vyloženě plech: http://www.cc-autodily.cz/ochrana-hnaciho-agreg-3_3?brand=SKODA&model=OCTAVIA Je to super věc když člověk vjede na rozbitou cestu, jen to bouchne a s klidným svědomím se může jet dál :) Zkusím ho poštelovat aby mu nevadil výfukový svod a vrátím ho tam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.