Živočich7007 Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 (upraveno) [samozřejmě jsme museli mít i hlídání aby kámoš ty woofery neprotrhl, když je šrouboval... Taky bych se nachal hlídat, :) vážně bez dozoru řádím Tak si kup tohle tam se ,,dídžej" :) vejde 100% Upraveno Červenec 22, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 uz se tesim az si to poslechnu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Mišáku s tím by byla prd sranda... Já si dělám DJe raději sám... pustím si na co mám chuť a ještě si u toho můžu řídít... a tu mrchu než bych nakabeloval tak bych asi umřel... :-D Jarda: Joooo to já taky... :-D Snad už se teď dokopu to brzo dodělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Tak mě trochu rozsekal kámoš.. [10:51] On: Vis jak se pozna dobra zenska? [10:51] Já: jak? [10:52] On: Ze po sexu se zmeni v sud piva a partu kamaradu. :-D A tak si tu tak sedím a přemýšlím jak by to asi bylo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Tak mě trochu rozsekal kámoš.. [10:51] On: Vis jak se pozna dobra zenska? [10:51] Já: jak? [10:52] On: Ze po sexu se zmeni v sud piva a partu kamaradu. :-D A tak si tu tak sedím a přemýšlím jak by to asi bylo... Chytrej kámoš :) tak to by mohl taky vědět že správná ženská je: od pasu dolu,žena pro krásné chvilky :) od pasu nahoru,bagr,aby mohla vydělávat :( Jinak to autí má na délku 12m60cm měl jsem tu čest se v tom svézt,každá křižovatka a zatáčka průser!! ale introš a ten bar nádhera! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Kubiik: Uvidíme, pár instalací na můstkách jsem už slyšel a dodneška mě z toho leze mráz po zádech... Tak a včera jsme doskládali bednu do stavu že jsme to byly schopni ozkoušet... nerikam, ze to nebude hrat dobre. jeste nikdy jsem neslysel na jedny sestave nebo alespon na stejnym repro stejne vykony zesilovac do mustku a na jeden kanal. docela rad bych si to poslech, jestli je ten rozdil vubec slyset. jenom me zajimalo, jestli si mel nejaky duvot pro tuto volbu... jeste bych se chtel zeptat, jestli si tlumil tu bednu nebo ne a kdyztak cim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 nerikam, ze to nebude hrat dobre. jeste nikdy jsem neslysel na jedny sestave nebo alespon na stejnym repro stejne vykony zesilovac do mustku a na jeden kanal. docela rad bych si to poslech, jestli je ten rozdil vubec slyset. jenom me zajimalo, jestli si mel nejaky duvot pro tuto volbu... jeste bych se chtel zeptat, jestli si tlumil tu bednu nebo ne a kdyztak cim... Jasný zase do mustku ten zes nemusím tolik solit, takže to zkreslení by mělo být opravdu neslyšitelné... Bedna tlumená není. Mám jehlánkový molitan a ještě si budu zkoušet od kámoše půjčit rouno. A budu zkouset a testovat. Ale to až to bude komplet naladěno aby ten rozdíl byl poznat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 tak jak, bejku? Bude zitra nebo v sobotu neco? Ja muzu asi oba dva dny myslim to grilovani klidne to muze byt u nas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 tak jak, bejku? Bude zitra nebo v sobotu neco? Ja muzu asi oba dva dny myslim to grilovani :P klidne to muze byt u nas... muze to byt i u nas na chalupe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 kdyz tam vymenime koberec za bily, tak klidne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 kdyz tam vymenime koberec za bily, tak klidne tak si privez monterky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 ok, ja musim v kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Tak já když bude počasí tak vezmu kolo a dorazím... ;-) V dešti nikam nejedu... (bych se na to vy. Tři auta a ani jedno způsobilé provozu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Tak mám trochu radost... Vypadá to že na dovolenou s Otloukánkem pojedeme... Dneska dán na výměnu okna a po dovolenej nás bude čekat spojka. Tak snad tu dovolenou přežije bez úhony a v pořádku nás doveze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 no tak to ti přeju šťastnou cestu jen ať ti to spojka vydrží a samozřejmě pěkný počasí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 no tak to ti přeju šťastnou cestu jen ať ti to spojka vydrží a samozřejmě pěkný počasí :) Taky se připojuji hezkou dovču a ať tě otloukánek doveze v pořádku.Kam razíš pane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 tak felina prosla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 (upraveno) Chlapci díky,ale vzhledem k vývoji posledních dní dokud nebudu v autě a na cestě tak ničemu nevěřím... Porád se něco s**e. A to fest, když to vypadá že auto a dovolená klapnou tak zase doma něco... Chjooooo Jinak měli jsme jet na Korsiku,ale jelikož nepřišly peníze (pač někteří lidi si objednají práci a pak neplatí) tak se Ostrov zrušil kvůli ceně trajektu a jedeme do Dolomit a severní část Itálie. Benátky,Florencie, Pizza, Parco nazionale delle Cingue Terre (naprosto úžasný útesový pobřeží). Kámoška by chtěla do Říma,ale tam se mě nece nějak moc zajíždět... Jsem strašnej hajzl... No uvidíme... Jarda: Tak to je super. Jinak se ti za ráno ještě jednou omlouvám a děkuji za taxíka... Edit: Už mám Autí u sebe a to je výhled přez to nový okýnko..... Upraveno Červenec 28, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Tome to znám,když se to s.ere tak pořádně a všechno :D jinak si užij dovču,pak písni na ajsko jak bylo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 No tak snad se ti to už uklidní a užiješ si v klidku dovolenou !!! Nový okno tiše závidim taky bych potřeboval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 ja ho mam chvili a uz jsou tam zase tupky ;) no ja taky planuju nekam vypadnout, snad to vyjde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Žany: Děuji a určo se nějak ozvu když mě půjde net... Hipi: Díky Houmik: Jenže já to nepodcenil a mám svoje tónovaný s pruhem... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 Tak dovolenou po Itálii jsme přežily a dokonce už mám aj fotky v PC tak tady pár kousků pro zájemce. Otloukánek má pochvalu pač to zvládl v pohodě a s bravurou, i když naloženej byl statně. Najeli jsme cca 2500km, našli si nového kamaráda, poslintali si u konkurence (snad mě to odpustíte) a dokonce jsme si nakonec aj vlnky v moooři užily.A vše za celkem pár korun... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 pěkný obrázky :-) hlavně ,že auto sloužilo jak mělo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 pěkný obrázky :-) hlavně ,že auto sloužilo jak mělo :-) Kua ty jsi rychlej. :) Jo autí sloužilo až na to že tavná moc nedržela v těch vedrech v motoráku,ale naštěstí si umím poradit a vozím pásku. Obrázky jsou foceny Canónem 10D za kterej velice děkuji jednomu kamarádovi z Milevska. (ještě mi k němu měl ale půjčit ruce :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 asi zkusím jet příští rok taky autem,takže až se uvidíme tak optám na několik maličkostí,tady nebudu zas**t vlákno :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 asi zkusím jet příští rok taky autem,takže až se uvidíme tak optám na několik maličkostí,tady nebudu zas**t vlákno :-) Určo pokecáme domluvíme a třeba pojedeme najednou :) Hlavně se toho nebát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 (upraveno) doufam ze to prastako bylo na ohinku potom? :) :) :) :) Upraveno Srpen 12, 2010 uživatelem Jarysek120 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 doufam ze to prastako bylo na ohinku potom? :) :) :) :) Nebylo... Děvčata nechtěla povolit... Navíc tam oheň nešel a nebylo kde ho uskladnit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 pěkný fotečky,koukám,že autíko doznalo nějaké změny :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.