Spooky1 Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Mirouch:Ja ti ho snad vyfotim... Martin: Necelych 320k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Proboha jen to néééééééééééééééé:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Tak to zase není až tam moc Km, znám několik O1 s mnohem větším nájezdem a čerpadlem nebyl nikdy problém. Držím palce, ať už to zdárně dopadne ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Martin:Dokud byly v aute 520ky tak taky problem nebyl...Ale ty Racy si zadaj daleko vice nafty a tam uz to znat je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Hm, takže v případě Race trysek je nutno "nějak" upravit čerpadlo aby dávalo více paliva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Tak chce to větší hlavu,ale jde to aj bez ní, jen ty trysky jsou pak zbytečný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 (upraveno) Hoši nechcete ho někdo?!?!?! Začínám ztrácet nervy... Dneska se na mě rozblikala kontrolka žhavení, přestal jít tempomat a cesta z MB bez brzdovejch světel taky nic moc... :-( Upraveno Prosinec 8, 2012 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 hele kamo, gdyz jsi cpal do toho, tak to dodelej do konce.... dej to nekem gdo se do ty elektryky rozumy a zaplat to, a aby te hlava uz nebolela z toho... gdyz jsi sel do toho tak to dodelej hce to "jen" pevny nervy a trosku vic peneez :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Hoď zo už konečně ze skály a dojdi si koupit mojí starou štříbřenku. Ta aspoň jezdí (tedy ještě před dvouma měsícema jezdila) bez problémů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Vladan: Nebij kamo ono se z toho vyspim,ale dneska me to fakt uz nas*alo... Mirouch: Ze bych jednu starou olitanou,bouranou,stocenou plecku vymenil za druhou?To asi neee...Vzdyk ja ho miluju.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Náhodou stříbřenka nebyla bouraná a ani stočená. Měla servisku s posledním záznamem asi dva měsíce před koupí. A obouchaná taky moc není a hlavně jede a v pohodě.:P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Nevzdávej to, taky jsem měl těžkou chvíli a chtěl píšťalku prodat, ale Áčka mě z toho vyléčili a řek jsem si, že ji prostě dodělám k obrazu svému tak jak chci odzačátku, jen to chce čas a pevné nervy No a nějaký ty finance samozřejmě :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Mirouch: Musim te trochu pozlobit pane... ;-) DanTe: Sak ono se to nejak doladi,to zase jako ne ze ne...Ale proste chvilema toho zacinam mit plny zuby... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Vždyť já vím. Já taky tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 A kdy konecne dorazis? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Ty woe tak to vůbec netuším. Konec roku předávka dvou mašim po GO a nějaký stěhování a rozborka další na GO. No mazec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 A neces me to poslat postou pane? :-) Jinak dneska volal pan mekanik MarenaTdi a moje stary cerpadlo co daval cerpadlari opravdu nechodi jak ma...Takze zavada potvrzena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 To je taky jedna z možností a nebo ti je pošlu po švárovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 (upraveno) tzn. ze to novy cerpadlo je taky spatny? Ze by si mel puvodne spatny cerpadlo i svazek je nepravdepodobny... Upraveno Prosinec 10, 2012 uživatelem jofree 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanleyTDI Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Tak snad s novým čerpadlem to bude dobrý. Všichni ti tady držíme palce a jsme na tu tvojí raketu zvědaví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Mirouch: To vis,dokad je snih :-) Jofree: jj....svazkem to nebude...Taky Mara povidal at se na nej vykaslu ze je to zbytecny... Stanley:Ono to zase zadna extra raketa nebude.Jsou naslaplejsi TDicka,kor kdyz vozim zbytecnou zatez jako muziku,tlumeni,sebe atd. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Hele Tome a jak velký vlastně chceš? Doma mám komplet +50/+50 a v práci jsem našel jednu přední a jednu zadní +30/+30. Ale není problém upravit na menší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanleyTDI Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 tak okta taky není žádnej závoďák. kámoš má u 81kw vyměněný vstřiky, chip a oproti mojí 66kw sérii je to nehoráznej rozdíl, jen už by to chtělo větší brzdy a ten podvozek už k tomu taky moc není. ale předjíždění je s tím moc příjemný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Miro: Beru těch +50/+50 sem ti to říkal... ;-) Stanley: No tak jestli máš AHL tak ti nic nebrání dát to samé co má ten tvůj kámoš. (předpokládám PP764 a cca 145PS) Pokud máš AGR tak dej 520tky a soft a máš nějakejch cca 135PS a taky to chvíli celkem jede... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Ok ale sežeň si dlouhý tlumiče, myslím že z paketu pro špatné cesty by mohly klapnout, ale ruku do ohně za to nedám. Origo bys mohl roztrhnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Jofree - do Spookyho se davolo moje cerpadlo co mi tady lezelo jako zelezna rezerva.cerpadlo bylo zabalene a zalite naftou.bylo s auta s originalnima vstrikama .najeto melo cca 150 000.proto jsem ho Spookymu nabidnul. kdyz jsem vuz projizdel vse vykazovalo dobre parametry a bohuzel na ceste jsem nemohl nasymulovat to co se deje na brzde.az u TDIFUNA na zatezove brzde se objevil problem s dodavkou paliva nad 3000 ot/min v plne zatezi. nezapominej me ze Spooky ma v aute Race trysky a tam je jiny prutok nezli u seriovych trysek.proto to cerpadlo jezdilo bez problemu v jinem aute.no doufam ze v brzke dobe problem odstranime ve zpokojenosti vsech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 marena tdi: dik za vysvetleni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Sak ja uz to Petovi jednou rikal... ;-) Ale on me nechtel verit... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Tome ale veril, jen jsem na Marenu chtel nejak ragovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Mirouch:Nooo vidis, to jsem si nejak neuvedomil ze asi nebudu moc pouzit seriovy tlumice... Tak to by asi ty tri cm stacily :-) Jofree: Tak to jooo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.