Spooky1 Odesláno Červen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Zavy: jj...diky za tip nekomu zkusim napsat.. Jinak objednany silentbloky na zadni napravu,protoze jsou total a rovnou jsem objednal novej silentblok na reakcni vzperu,protoze uz taky ni moc...V pristi fazy vymenim na predni naprave jak silentbloky tak aj ulozeni stabiku protoze zacina vrzat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Dneska dosel ballicek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Powerflex? :) Paráda.. Říkal jsi, že už takhle to máš šíleně tvrdý a pořád přitvrzuješ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Pěkně ladíš ! Zajímalo by mě jaký to pak má finální efekt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Zavy:Strongflex.To tvrdi vsichni ostatnize je to tvrdy,ja jsem trochu masochysta.I kdyz pravda na uplne denni jezdeni to asi bude uz trochu HC. Martin: Oroginali jsou v pr***i,takze porovnani nebude uplne ono,ale melo by to lepe sedet,mene se naklanet... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Spooky,ja mám přední a zadní nápravu na powerflexach a hned po namontovani,jsem poznal rozdíl,je pravda že je to tvrdší,ale ja to preziju a rodina si taky už zvykla :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Tomekk: Ono taky bude hodne zalezet na podvozku a spousta lidi rekla ze to KW je nejtvrdsi na cem zatim jeli... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 jj,taky určitě na tom záleží,uvidíš sám,ja jsem s tim max spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Tak ja budu si myslim taky. :) Jeste mam objednanej na tu rybi kost a musim doobjednat na predni napravu.Mam uz je horsi tak priplatim a vyzkousim neco lepsiho. PS: Rypalove budou tvrdit ze jsem delal tlaky z prodejem,ale zasveceni vedi ze tomu opravdu tak bylo,ale nastesti se povedlo vse vyresit prozatim tak ze auto muze zustat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 mám strongflexy a a weitec KW a spokojnost nie je to take hrozne ale sedí ja pribitá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Tome stejně ti nikdo nevěřil že by si Otloukánka prodal, stejně jako Jarýsek. A k čemu že je ta červená věc dobrá? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Dream: KW a Weitec je jedna fabrika,ale v tuhosti dost rozdil... Jinak se samozrejme tesim na to jak bude sedet... miro: Je to silentblok uložení zadní nápravy. ;-) PS: Mě tak napadlo, umíte někdo ty strongflexy za líp? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Tak resim zasadni problem... Nemuzu nikde dohledat cisla dilu nizsiho ulozeni na predek (toho z Pola). Nemáte to někdo po ruce? Děkuju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 (upraveno) tohle by mělo být to, co hledáš: 6N0412331A (plechová miska: 6N0412319, guma: 6N0412331) http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-volkswagen/polo/podvozek/9049-ulozeni-predniho-tlumice-vw-polo-1995-2000-lozisko-meyle-polo.html a tady máš kdyžtak srovnání série okta vs. polo ;) http://www.vwaudishop.cz/volkswagen/golf-4-bora/podvozek/horni-ulozeni-tlumicu-golf-4-nizsi.html#.U7ObVLHrK6q Upraveno Červenec 2, 2014 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Kocka: Dekuji panovi ;) To srovnani jsem nasel ale uz se me nedarilo dohledat ty cisla tech dilu abych mohl od Jeldy objednat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Není zač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Ale je.Ja tu gumu nasel,ale nebyl jsem si jistej,ale to cislo toho plechu jsem nemohl dohledat nikde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Tak jsem v rychlosti vymenil silenblok na kosti za cervenej powerflex a v rychlosti projel jen kolem baraku,ale za me super... Lip to reaguje, prijde me ze se aj trochu lip auto chova,ale ten starej uz byl hooodne spatnej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Kterou kost přesně myslíš? Tu co je mezi kastlí a motorem co je zespodu auta nebo to je něco na podvozku? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 zespod motoru do napravnice...Byla to rychla akce a nemel jsem ani telefon abych to vyfotil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 To bude asi ono, bohužel nevím jak se ten díl co myslím přesně jmenuje, tak ho nemůžu najít :D Nemá to tlumit vybrace od motoru? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Nemáte kluci na mysli reakční vzpěru motoru? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Jo to je ono, to jsem myslel http://www.cc-autodily.cz/vzpera-zadni-octavia ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Jo to je presne ono... Sem nemel na telefonu nejak cas to hledat... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Už delší dobu totiž přemýšlím, že bych tu gumu v tom taky vyměnil. Přeci jen, octa už má 16 let a když někde stojím se zapnutým motorem, tak jak sebou motor třepe, tak to jde dost cítit a tak si myslím, jestli už není ta guma tvrdá a ty rázy od motoru nepobírá.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Jinak jsem bral tady. Silentbloky zadní nápravy snad zkusím namontovat zítra. Ještě komplet přední nápravu, nový uložení tlumičů a pak už mě bude prozatím s**t "jen" napínák klíňáku a ložisko spojky.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 To jsou malé věci, co dáš levou zadní ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Martin: Se prave obavam ze si k tej spojce budu muset lehnout a pouzit ruce :( Navic mam spojku nedavno novou ze jo...Bohuzel to lozisko asi po dvou tisicich vzdalo :( Napinak klinaku dam,to nebude az takovej problem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 (upraveno) Taaak,kdo si hraje ten pry nezlobi.Tak ja uz od stredy jezdim touhle krasavici.Musim dneska udelat olej a filtry a odvzdusnit brzdy. Upraveno Červenec 5, 2014 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Ty jo Tome Otloukánek má sestřičku? Vypadá slušně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.