Neználek Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Spooky tak to bude masakr :P :palec: Už ať ti to hraje . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Neznalek: Diky mooc.Jakej to bude masakr netusim,ale snad budu spokojen :-D Besidku nezvladam(ani ja ani dodelat auto),ale na pristim sraziku bude k poslechu pro pripadne zajemce ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Tak jakej je zvuk s tech repraku? Je to velkej rozdil? Vypadaji slusne, taky asi neco budu muset poresit.To origo hraje jak rozhlaspo drate. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Tak jakej je zvuk s tech repraku? Je to velkej rozdil?Vypadaji slusne, taky asi neco budu muset poresit.To origo hraje jak rozhlaspo drate. Nevím ještě jsme to nezapojil,ale v neděli jedu PHU tak je asi hodím prozatím na jeden zes přez origo výhybky,abych mohl trochu poslouchat. Origo hraje jak rozhlas po drátě? A co máš v autě za radio? Podle toho jak hrály ty moje repra tak by jsi musel mít sakra dobrej rozhlas po drátě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 To Ti muzu poslat odkaz , tam je komplet popis. http://www.autoradiadvd.cz/?p=productsMore...-DVD--DivX--MP4 rozhodne to chce neco lepsiho nez je skodovackej reprak. Drive jsem tam mel origo radio skoda na CD a taky zadnej zazrak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 (upraveno) To Ti muzu poslat odkaz , tam je komplet popis. http://www.autoradiadvd.cz/?p=productsMore...-DVD--DivX--MP4 rozhodne to chce neco lepsiho nez je skodovackej reprak. Drive jsem tam mel origo radio skoda na CD a taky zadnej zazrak. Bruno: Co to je za značku? To je nějakej těžkej Noname ne? Jsi z dosti daleka. Kdyby jsi to měl kousek tak řeknu ať zajedeš a mohli by jsme zkusit pár radií v různých cenových relacích... Schválně zkus na ty origo repra připojit pořádný kvalitní radio a pustit si kvalitní CD... Já to zkoušel a tak vím, že aj ty origo Blaupunkty uměj zahrát celkem slušně... ;-) Samozřejmě jsou lepší a kvalitnější repra... Upraveno Listopad 30, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Ja myslim ze to radio hraje celkem slusne, videl jsem i nejake hodnoceni kdy provedli test u nekolika podobnych kousku a tenhle byl hodnocen jako nejlepsi. Jinak jsou jeste podobne co se daji koupit i levneji, to ma synovec a nema zase tak dobrej obraz jako ja. zvuk ma celkem slusnej, ale ma udelany komplet repra a zesak. Navic ve fiat cupe to zni zase trochu jinak. mam tam nejake DVD koncerty a to si poustim , tak to neni zadne palene MP3 a stejne by to jeste chtelo s tema reprakama neco provest. Asi i nejaky ten zesacek, nepotrebuju zase nic mega zazracneho, tak dokonalej sluch zase nemam. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Tak jsem dneska na "hulváta" pozapojil kompa do pasivu aby se zatím rozehrály a já mohl něco poslouchat v sobotu po cestě do PHY... Jsou pověšený na BECKER Energy300 do můstku a něvím proč,ale ten "debilní" úsměv na tváři mám ještě teď... Takže jsem moooc zvedavej co s nimi udělá ten aktiv... :-D Foto raději ani není... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Spooky: prijd na icq, bejku, jestli ti funguje... bych se potreboval lehce domluvit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Ja myslim ze to radio hraje celkem slusne, videl jsem i nejake hodnoceni kdy provedli test u nekolika podobnych kousku a tenhle byl hodnocen jako nejlepsi. Jinak jsou jeste podobne co se daji koupit i levneji, to ma synovec a nema zase tak dobrej obraz jako ja. zvuk ma celkem slusnej, ale ma udelany komplet repra a zesak. Navic ve fiat cupe to zni zase trochu jinak. mam tam nejake DVD koncerty a to si poustim , tak to neni zadne palene MP3 a stejne by to jeste chtelo s tema reprakama neco provest. Asi i nejaky ten zesacek, nepotrebuju zase nic mega zazracneho, tak dokonalej sluch zase nemam. :D Taky jsem si říkal že nemám sluch dokud jsme si neporovnal několik věcí vedle sebe ;-) Samozřejěm každámu vyhovuje něco jiného a ten zes a lepší repra tomu pomůžou,ale jen se ti snažím říct, že pokud budeš chtít udělat upgrade předních repro tak si připrav tak 3000,- aby se to vylepšení alespoň trochu vyplatilo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Spooky: prijd na icq, bejku, jestli ti funguje... bych se potreboval lehce domluvit :D Už letím pane! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 cau bejku, tak jak dneska? slo to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Houmik: Jasně, žře to šlo... vše klaplo a vše vyřízeno ;-) Jsem přece šikovnej ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Tak jsem dneska měl asi hoďku a půl času tak jsem zase malonko pokročil... Zítra snad budu mít komplet nařezáno a připraveno, jen poskládat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Pekne Spooky! Co to je za drevo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Je to překližka. Mám sice MDF celkem dostatek,ale ta je dosti těžká oproti překližce a ta překližka je na tohle aj ideálnější. Nebude se tak prohýbat. A hlavně ta váha bude opravdu tak třetinová... Dokonce aj bednu budu mít z Laťovky... Už chcu aby to bylo dolazené a dostavěné... Jen na jaře bude ještě dosti velký výdaj za středy a pak budeme muset spáchat kapličky na sloupky... Ale už není návratu... Je to horší jak nemoc... nemoc se totiž dá vyléčit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 (upraveno) Edit: Ha Matrix a dvakrát stejnej příspěvek... Upraveno Prosinec 9, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Ja mam bednu od drevotriski, a je to pecka jak hraje, vubec to moc nerezonuje, ten bas je moc meki co nejvic mam rad.......ja to tak mam u me.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Tak pokud se ta bedna udela z dostatecne silne drevotrisky tak neni problem.Vsichni MDF hrozne chvalej,ale osobne si myslim ze zase tak zazracna neni.Ale dobre se s ni pracuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 To jo, mas pravdu ze s ni se dobre pracuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Tak další hifi pacient z autohificlubu koho pohltil bum bum. :) Jsem zvědav na výsledek. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 sonyk: No už je to pár let co mě to pohltilo... a Výsledek? Tak na tem jsem taky moooc zvědavej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 kablík k vejškáči táhni A sloupkem, at neni vidět kabel :) (mam to stejně) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 hraje to stejne jako moje origo repraky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Tomas: Teď nějak asi přesně nechápu jak to myslíš,ale pokusím se odpovědět... Mám je vytažený pod Asloupkem schválně. Výška je jen "položená" na palubce zatím. Musím ještě došetřit a koupit středové repro. Pak přijsou udělat domečky na středy + výšky a A sloupek. Takže kablíky pak vuuubec nebudou vidět. Zatím to jinak nevyřeším... Houmik: To hraje. Máš pravdu,ael asi tak jen do volume 5 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak mě jeden moooc šikovnej človíček udělal jen pro představu malinký VT jak budou kolečka slušet a jak by jednou otloukánek mooožná mohl vypadat... + mám vymyšleny ještě dvě lehké úpravy a necháme se překvapit jestli vyjdou... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 ty černy kolca prostě bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Luky: Taky si rikam.Na lesteny TN1 to nebude tak jsem si rekl ze MAMy budou v cernej.Zustanou v cernej i listy a jeste bude cerna maska a nejspis jeste nejaka kravinka,ale to se uvidi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 (upraveno) cus bejku, nemas nekde foto nebo neco, jak si tam montil ty vzpery kapoty? Taky o tom dost premyslim... :D edit: jinak s tema tmavyma kolama to bude dobry :( budem dvojka :P ja uz se nemuzu dockat Upraveno Prosinec 19, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Houmik: Nazdar draku.Mas na mysli fota z montaze?To opravdu nemam.Ale nic na tom neni.Jen to chce mit ten spravnej torx aby jsi vyndal ten jeden sroub z haupny. ;-) Jooo snad to vse vyjde,nic se nepo**re.Mohli by ty nase potvory ctyrkolovy vypadat k svetu trochu. A to jsem si rikal kdyz jsem ji vezl v unoru domu ze na ni nesahnu...Dlouho me to holt nevydrzelo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.