Spooky1 Odesláno Listopad 29, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2018 (upraveno) Tak Octloukanek je v kupě a provozu schopen... :D Ještě asi jednou preodvzdusnit a nechat trochu sednout desky a kotouče... :D Upraveno Listopad 29, 2018 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 29, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2018 Tak ať to hlavně slouží!Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Listopad 30, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2018 Moc pěkná octa :) Kouřové blinkry sis dělal sám ? To tam máš fólii z venku nebo to máš upravené zevnitř ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 30, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2018 Martin: Joooo, kdyby... Už tři dny to nemůžu odemknout... :D To mám za to že jsem si to na dvoře omylem zamkl Kobrou. :D Ale já se do ní dneska nějak dostanu, měla by být chvíle času... :D Majkl_: Díky,ale do krásný má určitě daleko. Blinkry jsou kdysi koupený, ale myslím že už se sehnat nedají... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 30, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2018 Tak Octloukanek jezdí jako za mlada... Brzdy jak jsem že začátku byl trochu rozmrzely že nic moc tak si sedli a začínám být spokojen... Na dílně skončil Sharan na lehký servis... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 30, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2018 To není moc lehký servis......Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 30, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2018 pry lehky, tak to ja ti tam na takovy lehky servis asi taky neco hodim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 30, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2018 Noooo spojka, rozvody, vyčištění sání, sundat vanu a vyčistit a zkouknout... Když to je venku tak ať na to nemusim nějaký čas sáhnout... Udělám rovnou přední tlumiče, zadní už mám za sebou a musím zkouknout oběhové čerpadlo, které mě přijde že nechodí. Samozřejmě bufika. A pak už se snad bude nějaký čas jen jezdit a jezdit a jezdit... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2019 Tak pokud to tu ještě někdo sleduje, potřebuji radu... Jsem ve fázi že potřebuji vyměnit podvozek. Aktuální KW má za sebou cca 100k a tlumiče jsou už chvíli ve smrti... Jen pořád nevim co dát... Jestli Bilstein b12 sport a pružiny nechat, zkušenosti z touhle kombinaci asi nikdo nemá... Nebo koupit zase nějaký komplet... Měl někdo nižší uložení přední? Myslím že se dávalo s Pola ale neslyšel jsem na to úplně pozitivní komentáře... Tak panove očekávám vaše rady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Březen 15, 2019 Sdílet Odesláno Březen 15, 2019 Ja to tu sleduju :-) Zalezi taky kolik chces do podvozku dat :-) Ale mel bych pro tebe pripadne pekne pruziny -5 od Eibachu, skoro nove... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 15, 2019 Sdílet Odesláno Březen 15, 2019 Pokud chces pevny a ne stavitko tak bilstein b8 a k tomu hr nebo eibach pruziny 5cm snizeni na 18 kolech naprosty luxus. Ulozeni z pola je k hovnu, radsi strong/powerflex, tam ti to udelat taky 1.5cm,nebude to mlatit a protlacovat se pres kastli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2019 (upraveno) Určitě pevný. 5cm upredu je maximum. Chci s tim jezdit a ne se plazit... :-D ty b12 by měli být tvrdší ne? Dlouho jsem to právě neřešil a nezajímal se... :-( Upraveno Březen 15, 2019 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 15, 2019 Sdílet Odesláno Březen 15, 2019 b12 bude hodně tvrdé. Tata jezdí na eibachu -3cm a normální sachs tlumiče, cenově to výjde na pár peněz proti b8 a svezení pohodlné a i v zatáčkách se to dá slušně vodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 15, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2019 Nepotřebuji a hlavně nechci pohodlné svezení,ale chci to v zatáčkách vodit víc než slušně... Současný KW bylo opravdu hodně tvrdé, několik lidí nezávisle na sobě mě potvrdilo že na tvrdším podvozku nejeli... Mě to mooooc vyhovovalo... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Březen 16, 2019 Sdílet Odesláno Březen 16, 2019 svezl bych te HPcku co mam ja s Eibachama, ale O2 se chova jinak nez O1 :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 17, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2019 Ozzi: Stejně mě svezes. S tím se počítá... :D Jinak marenaTDi kdysi tvrdil že oproti jeho HP to mám hooodne tvrdý... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 17, 2019 Sdílet Odesláno Březen 17, 2019 Hele Tome tak tam nedávej nic, když to chceš mít tolik tvrdý. Navař tam trubku a je to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Březen 17, 2019 Sdílet Odesláno Březen 17, 2019 Jasny, to ja te svezu rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 19, 2019 Sdílet Odesláno Březen 19, 2019 Myslím že Martin TDI měl uložení z Pola.... Starší podvozek kW mám doma, chtěl jsem ho tam dát ale na mě to bylo moc nizky a nedostal bych se k baráku Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 19, 2019 Sdílet Odesláno Březen 19, 2019 Jo mám nižší uložení z Pola a k tomu kombinaci Eibach pružiny s tlumičema B6 a je to slušně tvrdé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rusty333 Odesláno Květen 2, 2019 Sdílet Odesláno Květen 2, 2019 V 15. 3. 2019 at 16:16, košin napsal: Pokud chces pevny a ne stavitko tak bilstein b8 a k tomu hr nebo eibach pruziny 5cm snizeni na 18 kolech naprosty luxus. Ulozeni z pola je k hovnu, radsi strong/powerflex, tam ti to udelat taky 1.5cm,nebude to mlatit a protlacovat se pres kastli můžeš prosím rozvést tohle: "radsi strong/powerflex, tam ti to udelat taky 1.5cm,nebude to mlatit a protlacovat se pres kastli" dal jsem teď B8 a Eibach -30mm ale tím to pro mě nekončí, nejsem s tím spokojený, takže budu určitě dávat tužší stabíky a s těma silentblokama právě váhám jaké, máš s něma zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 3, 2019 Sdílet Odesláno Květen 3, 2019 Mam zkusenost od Passty, ktery dal horni ulozeni co jsem psal, jinak kdyz vsude do ramen atd nalisujes strongflexy tak to bude urcite tuhe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 4, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2019 Jj... Ztuhne to z polyuretanama velmi znatelně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 13, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2019 Tak aby jste neřekli že se nic neděje, dali jsme nove originál blinkry, třeba aj někdy vyfotim...musim objednat na vymenu okna. Jinak podvozek asi nakonec zkusím ty bilsteiny a uvidím. Náprava ve strongflexu už je pripravena. 🙂Octloukanka mám už hlavně na zábavu a rychle přesuny na Šumavu plně zatáček. Bohužel asi odešla převodovka... Když se ohřeje nemůžu tam dostat trojku... 😞 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Červen 14, 2019 Sdílet Odesláno Červen 14, 2019 Tak šup šup, opravit převodovku a pojedeme se někam projet, seznámíme Otloukánka s CarCOOLkou... 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 14, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2019 To abych ale ještě dál větší turbo, prutokace na naftu a pořádnej čípek, aby nám za holka červená ne utíkala... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 14, 2019 Sdílet Odesláno Červen 14, 2019 Pro Spooky1: Vyměň olej v převodovce ale dej originál,ne specifikaci a budeš spokojenej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Červen 14, 2019 Sdílet Odesláno Červen 14, 2019 slibuju, ze pojedeme krokem a nebudeme ujizdet 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 14, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2019 Martin: jj... mám to v plánu vyzkoušet. Sice to něco stojí,ale je to nejjednodušší co můžu udělat a určitě to tomu neublíží... 😉 Díky za radu... snad to pomůže... Ozi: OK... Někdy to trochu vyvětráme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 10, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2020 Tak octloukanek mě začíná trochu *** ještě že mám srotak hned za rohem. Vrátil jsem do auta budíky a chyba immo 😡 Není čas nic řešit tak stojí na dešti v koutě prezutej na zimní a čeká co bude... 🙄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.