Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

s horkovzduskou na nej nesahej. Sice jsem ho jeste nevidel, jak je krivy, ale musi se srovnat, az ho budes montovat.

Jo měl by se při montování srovnat... ;-) Jsem ho zkoumal trochu líp... ;-)

A teď mě držte place ať neusnu... Za hoďku a půl potřebuju vyřešit tu kotoučovou nápravu... A jsem vzhůru už od pátka od 1:15

rdit: Tak náprava vyřízená... teď jen domluvit podrobnosti a pak ji namontit...

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Tak náprava prý byla odeslána v úterý nebo ve středu. Kurýr do 24hodin a náprava nikde... Snad ji doveze dneska nějak rozumně. Potřeboval bych ji o víkendu přehodit. Abych mohl příští pátek jet Otloukánkem do PHY... :) :angry: :angry:

Edit: Tak prej bude náprava v pondělí. Nějaký malý nesrovnalosti s telefonním číslem.

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

to je pech tohle, mne se to stava porad :D jak jde o auto, tak se vzdycky objevi nejaky zadrhel a auto prijede ze servisu pozdeji, nez je domluveno :D neni to chyba mechanika, ale vzdycky se proste neco najde :o

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
to je pech tohle, mne se to stava porad :D jak jde o auto, tak se vzdycky objevi nejaky zadrhel a auto prijede ze servisu driv, nez je domluveno :D neni to chyba mechanika, ale vzdycky se proste neco najde :o

njn... nenadělám nic. Můžu si za to sám. Měl jsme mu ten telefon napsat no. Už by to tad ybylo... Tak holt v pondělí a během úterý, středy nebo čtvrtka to budu muset nějak udělat...

Odkaz ke komentáři
tak kde jsou ty fotečky?? :palec:

No nejsou ani ve foťáku... jsem včera hnedka valil zase makat do Kardašky a přijel dom asi v deset. Tak dneska by mělo být volněji. Máme jít odpoledne zkouknout nápravu v jakým je stavu a jak vypadají brzdový trubičky na autě a o víkendu výměna. Tak snad to platí. A když neplatí tak pojedu za Houmikem a přehodíme to u Houmika, když to půjde. Největší krizovka by byl ještě kámoš v Táboře jestli má volnou dílnu... No musím to nějak pořešit a po víkendu už snad autí zase bude jezdit a brzdit...

Odkaz ke komentáři
tak snad se ti to povede :palec: já už ji mám taky připravenou.jen ještě čekám až příjde podvozek a sleze to bílý svinstvo.jinak jsem koukal že chceš předělávat na bixenony?tak kdyžtak koukni ke mě ted o víkendu chci dávat bixeny na auto

No já právě honím dílnu pač se mě to nece před barákem dělat. Ale možná se naseru, vyndám z garáže rozdělánýho mazlíka a udělám to v garáži. (ty woe to ěm napadlo až teď) nebo sjedu k Houmikovi, má tam někde prý možnost dílny se zvedákem kterej by neměl být potřeba... Jako poslední záloha je kámoš v Táboře za mírnej úplatek... Ale udělat to o víkendu musím. Sice nemám ani na naftu,ale bez brzd je to nějaký divný... Asi už stárnu a mám bez nich strach ;)

Spooky: Jestli vyjde v sobotu čas, tak bych se přijel podívat...

JAsný. Jen ještě nevím kde budu...

Odkaz ke komentáři
No já právě honím dílnu pač se mě to nece před barákem dělat. Ale možná se naseru, vyndám z garáže rozdělánýho mazlíka a udělám to v garáži. (ty woe to ěm napadlo až teď) nebo sjedu k Houmikovi, má tam někde prý možnost dílny se zvedákem kterej by neměl být potřeba... Jako poslední záloha je kámoš v Táboře za mírnej úplatek... Ale udělat to o víkendu musím. Sice nemám ani na naftu,ale bez brzd je to nějaký divný... Asi už stárnu a mám bez nich strach ;)

tak mě se taky už přestaly ty bubny líbit když se mi doma válí kotoučovka ;) ale zase se mi to nechce dvakrát rzdělávak když to můžu udělat všechno najednou při jedný práci.mě ted o víkendu čekaj ty svtěla,tak jse zvědav a výsledek

Odkaz ke komentáři
tak mě se taky už přestaly ty bubny líbit když se mi doma válí kotoučovka :lol: ale zase se mi to nechce dvakrát rzdělávak když to můžu udělat všechno najednou při jedný práci.mě ted o víkendu čekaj ty svtěla,tak jse zvědav a výsledek

Jenže mě ty bubny přestaly brzdit... ;) A tím pádem brzdí špatně celý auto... ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...