Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

Tak se na vsechno asi vyseru.Dneska

se me pri jizde po Veseli kousla ctyrka a neslo me vyradit :-( Uz me to zacina pekne sraat :-(

Adler: Tak jsem mu jeste jednou volal a jsem mu rano nejak zapommel prej rict ze se menily aj drzaky.Proto me rikal ze je to zbytecne.Takze dekuji ti za rady ;-) Pro jistotu tu geo udelam.

Odkaz ke komentáři
No a kdyby ne, tak das v nejhorším dlouhou 5-ti kvalt prevodovku z fabie a bude to mazec, pak.

Octavius: Tohle nevypadá na převodovku... Ale než dlouhej 5ti kvalt z Fabie (ani jsem nevěděl, že je tam delší, pač do škodovek teprva pronikám) jsem měl v plánu 6ti kvalt...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Octavius: Tohle nevypadá na převodovku... Ale než dlouhej 5ti kvalt z Fabie (ani jsem nevěděl, že je tam delší, pač do škodovek teprva pronikám) jsem měl v plánu 6ti kvalt...

Jj ta převodovka s fabie je mnohem lepší než 6q !!!!!!!!!! taky se na to chystám :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Já tu dlouhou převodovku zFabie mám a je to znat :angry: a je to mazec :rolleyes: .Každopádně to je levnější než předělávka na 6ti kvalt .U předělávky na ten 5ti kvalt se dají použít původní poloosy a startér a spojka 228 mm,u 6ti kvaltu musíš to vyměnit .Prozatím maximálka 235 Km/hod ale ještě by to šlo a podle kluků z Dieselpower fora by to mělo jít až na 248km/hod .To je jen vypočet převodových poměrů snad to v létě vyskouším na plno .

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Já tu dlouhou převodovku zFabie mám a je to znat :angry: a je to mazec :rolleyes: .Každopádně to je levnější než předělávka na 6ti kvalt .U předělávky na ten 5ti kvalt se dají použít původní poloosy a startér a spojka 228 mm,u 6ti kvaltu musíš to vyměnit .Prozatím maximálka 235 Km/hod ale ještě by to šlo a podle kluků z Dieselpower fora by to mělo jít až na 248km/hod .To je jen vypočet převodových poměrů snad to v létě vyskouším na plno .

a šla tam bez problémů? Něco jsem slyšel že snad nějakej úchyt se musí upravat či co :D

Odkaz ke komentáři

Jo trochu jsme si psali z Hoblikem po SZ a určitě bude dlouhej 5ti kvalt. Na 6ti kvalt kašlu. Jen nejdřív ještě malonko poladit nějaký ty koníky aby ty převody mělo co tahat. Cíl je někde kolem 150ti kobylek tak to už by prej mělo na tu převodovku stačit a snad se ty koně podařej...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
A jelikož včera bylo krásně, tak jsem si trochu pohrál odpolko s maskou a večer jedna malá foto. (Jen by to chtělo nějaký slušnější vybavení na to focení)

Pěkný chlape sluší jí to ,ale co ten silniční lišej na tom nárazníku ? :facka:

Odkaz ke komentáři
Pěkný chlape sluší jí to ,ale co ten silniční lišej na tom nárazníku ? :P

Lišej na nárazníku je hroznej. V garáži mě leží RSkovej,ale musím nějak dořešit výplně asi (nebo místo mřížek velkej cooler :lool: ) a dát do kupy love na lak. Jen jsem si místo laku udělal radost a něco domluvil jinýho zase... Tak uvidíme jak to všechno bude...

ahoj Tome,tak koukám,zatím co já trávila včerejší odpoledne s klukama v Praze,ty si se takhle flákal :lol::lol: velká škoda žes nedorazil,bylo to šupéééér :P koukni pak na fotky :)

jinak to máš pěkné :lool:

Žanetko, dyk jsem ti psal jak to je. Opravdu bych to asi nedal... Z toho letiště jsem to jel na třikrát. Jednou jsem stavěl v PZE na jižní a pak po sjetí z dálnice jsme asi půl hodinky musel zavřít oko. Půjčily mě kombika Okťuli 66kW a musel jsem ho vrátit v pořádku :palec: (ale na tom seriovym podvozku a se 66ti kW bych to už nechtěl.)

Zase lakuješ Tome ? Tu Kardašku máte hotovou ? :)

No měl jsme ráýmeček vyndanej a našel jsem doma zbytek ve spreji tak jsem to "foukl" na zkoušku a nemohl jsem se dočkat. Jinak půjde do laku pak i s kolama a přijde na ni klasika autolak a základ na plasty.

Kardašku ještě nemáme úplně dolazenou,ale už fungujeme :palec:

jj, ta maska je good :palec: Taky jsem o tom premyslel, ale nejak na to nedoslo...

No já porád nevěděl co a s výsledkem jsem spokojen. Jen kdybych měl dávat lišty do laku tak bych ji určitě nedával do černý...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem objednal nový tmavý blinkry. Jsem na to zvědavej a jak se mě povede ty stávající boční vyndat. Moc se jim nechtělo, když jsme to zkoušel... A když to vše klapne tak budou brzo new lampičky... :facka: Jeden projekt kterej Lisky nestihl dodělat tak mě se snad povede doladit a nasadit na auto..

post-60-1268122611_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...