john007 Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 zdravim kluci,hledal jsem ale nenasel jsem odpoved.nekdo sundava trmeny a strika je sundane a nekdo je strika primo na aute jen zekryje kotouc?muzete napsat pro i proti?na co si dat pozor pri prvni i druhe variante.diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 sundani trmenu: pro - urcite se ti to bude lepe delat a udelas to kvalitneji proti - musis je odpojit od vedeni brzdove kapaliny, to znamena ze pak musis odvzdusnit brzdy Ja to lakoval pri vymene kotoucu a desek. Trmen sem mel sundany z tehlice ale neodpojoval sem ho od hadice, coz je podle me nejrozumnjsi kompromis. Mohl jsem ho tak nalakovat komple cely a nemusel odvzdusnovat. Nelibi se mi, kdyz to nekdo natre jen z te strany ktera je videt a zadek necha bez barvy, je to neprofesionalni, vypada to hnusne a svedci to o zrucnosti onoho cloveka. Kdyz vyndas trmen z tehlice, muzes si ho hezky privazat dratem trebas k pruzine a nechat viset. Cely si ho natres a nechas oschnout. Ja barvil trmen, tehlici, plechovy zadni kryt kotouce. Vse bez nutnosti odpojeni brzdoveho vedeni a dostal sem se hezky vsude. Jen doporucuju pockat si na dobre pocasi a delat to venku. Zaschne to behem 15min a muzes slozit, nechat dosychat a chytnout se druhe strany. Kdyz sem ot delal v garazi kde necirkuluje vzduch tak to schlo pul dne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Květen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 nemas jeste nejake foto pred nebo pri natirani?jak jsi dundal rez?jen karacem?diky moc za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 Pouze jedno foto před: Rez jsem odstraňoval ručně drátěným kartáčem a pak vrtačkou s drátěným kotoučem když mě začaly bolet ruce. Vrtačkou je to za chvilku ( zhruba minuta práce ), ručně o něco dýl ale jde to dobře dolů. Nic jiného sem nepoužíval, žádnou Arvu ani nic podobného, jen mechanicky kartáčem, ofoukat prach kompresorem a pak natřít 3 vrstvy Hammerite barvou. Drží jak čert. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 před nátětem po mechanickém očištění je ještě dobré to prostříkat čističem brzd - kvůli odmaštění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.