jirka111 Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Jde o komunitní navigaci WAZE, kterou tvoříme my - Vy sami... Navigace zdarma, k tomu s nejaktuálnějšími dopravními informacemi, varováním před radary a policejními hlídkami? Nejen to je Waze – komunitní navigace! tvrdí o aplikaci jeden z nějvětších Android serverů pro českou republiku světandroida.cz Kompletní recenzi ze serveru najdete zde: http://www.svetandroida.c...e-waze-ridici-sobe-201107 můžete si také vybrat několik svých skupin (Seat Klub) , ze kterých budete příjmat aktuální informace z cest (radary, nehody, dopravní situace) mnohdy včetně fotek... Vaše jízdy jsou hodnoceny a odměnovány body: [*]Za každý ujetý kilometr 3,2 bodu [*]Podání hlášení z cesty 6 bodů, [*]Komentář k již zadanému hlášení 3 body [*]Záznam nové cesty 40 bodů/km [*]Potvrzení již jednou zaznamenané nové cesty 10 bodů/km [*]Editace mapy 1,5 bodu [*]Vyřešení požadavku na aktualizaci mapy 3 body [*]Přidání jména ulice 3 body [*]Přidání čísla domu 3 body [*]Příspěvky do fóra 2 body za 3 příspěvky Aplikace je pro všechny platformy (Symbian, Android, iOS, BlackBerry, WM) ke stažení na http://world.waze.com/ Aplikace je v CZ (ačkoliv screeny ne) Nejlépe je ji stáhnout přímo přes mobil nebo IPAD http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/waze-ridici-sami-sobe-s-laskou/sc-265-a-1314632 http://www.waze.com/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 pouzivam jak kdy ale potesila me . Hlaseni o informacich na trase je fakt vychytavka a pouzivam i hlasim :) za me palec nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Zkoušel jsem ji na WM, ale šlo to instalovat pouze do zařízení, kde to zabíralo pořád víc a víc volné paměti, takže jsem to musel odinstalovat. Najezdil jsem s ni za 14 dní cca 5 tis. km, ale mimo velká města tam moc dopravních hlášení nebylo. Ale jinak je to rozhodně zajímavej projekt a stojí to za vyzkoušení. Jen to chce více uživatelů po celé republice, kteří budou ochotní zadávat různé hlášení a dopravní informace ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka111 Odesláno Červen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Alessi : odinstaluj a smaz ... pak stahni novou verzi pro WM . Mi sla instalovat na kartu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 ... zkoušel jsem různé verze včetně té nejnovější pro WM. Na kartu to nainstalovat sice šlo, ale nespustila se. Zkoušel jsem to i na "moje uložiště" a stejnej problém. Jediné co mě napadlo, tak že ten sw neumí české pojmenování "moje uložiště" a "paměťová karta". Některé sw s tím mají problém a tak je třeba je instalovat přímo do zařízení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Používam Waze , na androide aj na ios , funguje OK, akurat mapove podklady maju svoje limity ... napr. v okoli Brezna /SK/ pozna iba dediny blizko hlavneho tahu.... Vramci Bratislavy, fajn vratane komuniktnych hlaseni,+ preberanie sprav z dopravneho servisu radia Expres. .. nevýhodou potreba dátového pripojenia .. Velmi zaujimavy projekt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 ... zkoušel jsem různé verze včetně té nejnovější pro WM. Na kartu to nainstalovat sice šlo, ale nespustila se. Zkoušel jsem to i na "moje uložiště" a stejnej problém. Jediné co mě napadlo, tak že ten sw neumí české pojmenování "moje uložiště" a "paměťová karta". Některé sw s tím mají problém a tak je třeba je instalovat přímo do zařízení. To se dalo nejak upravou ini souboru bud v zarizeni nebo v tom programu prave proto, ze neumi "Moje úložiště, paměťová karta atd.." na warforum byl návod jak na to (jelikož iGo s tím měly strašný problém) i ofiko verze.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 používám jen v Praze, jinde je to o ničem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka111 Odesláno Červen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 čím více lidí to začne používat , tím to bude přesnější i na jiných místech ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Na me je ta aplikace moc pomala, takze uz nekdy v zime sla do pryc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Ja sem ji pouzival uplne od zacatku co byla v evrope dostupna, kreslil sem mapy, psal ulice apod, ale proste je to nepouzitelne ve srovnani s cimkoliv komercnim. Je otazkou casu, kdy jedina hezka funkcionalita wazu bude naprosto bezna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Oživuju tohleto starší téma, protože jsem si asi před týdnem nainstalovala WAZE a zkouším s tím jezdit. Líbí se mi to, hlásím události, po Praze dobrý. Dneska mě čeká popojíždění dalších 100 km, tak si to zase pustím. Co vy? Stále nepoužíváte, nebo někdo ano? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka111 Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Jojo stále používám ... Je čim dál lepší po těch letech ... Stáhnout : https://www.waze.com/cs/ Forum : https://www.waze.com/forum/viewforum.php?f=22 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Musím říct, že mě to baví s tím jezdit :) a musím uznat, že je to dost promakaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Doporučuji trochu pročíst forum. Člověk se dozví některé vychytávky a problémy. Dále jak zadat uzavírky atd. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 já používám něco přes měsíc, je to fajn na problemy na trase a taky je fajn sdílení trasy s lidma za který nejsou za rohem, takže pak víme přesně kdy tam kdo budeme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 Už mám taky za sebou něco přes měsíc a kromě toho, že to hrozně žere baterii, tak moje nadšení neopadá. Zapínám i na krátké trasy, pořád je co hlásit. Zkoušela jsem i nějakou malou editaci v mapě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 (upraveno) Ja jsem to pred par dny opet odinstaloval :) Sice to proslo vyvojem, ze uz to jde aspon dobre pouzivat, ale jinak prinos nula nula nic. Hlaseni stacionarnich radaru a kolon, ktery uz tam vetsinou nejsou :) Upraveno Prosinec 16, 2014 uživatelem krysarr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 jo to je fakt ,že kolikrát tam je informace docela dlouho i když už dlouho není aktuální, ale jinak používám stále, i jako navigaci me to naposledy kde sem to neznala poslalo dobře a hlavně vítám to když jedu za někým tak mu pošlu trasu a ví přesně kdy přijedu, to se mi na tom hodně líbí a pak ta zábava sbírat duchy nebo perníčky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Já mám spíš opačný problém, něco nahlásím, třeba nehodu, jedu tou samou cestou zpět a mezitím to hlášení zmizelo, tak hlásím znovu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Pouzival sem od doby, kdy se to v Evrope spoustelo. Bohuzel treba navigace proste nefunguje tak jak ma, proto pouzivam google mapy, kde je zohlednen provoz nehody atp, navic ma data i z wazu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 ja to pouzivam z mobilu na planovani tras a trasy ktere znam tak s ni jezdim. vyhodou jsou v praze kolony, ktere me treba reaguji lepe nez v google mape (kolegovi ale treba ne). jinak na navigaci na ulici to treba staci, cisla popisna tam moc nefunguji, i kdyz jsou vyplnena :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Já to dám vyhledat a pak klepnu na ikonku G a tam mě vyjede adresa i s č.popisným. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.