Přejít na obsah

Octavia combi vs Passat combi

47 hlasů

1. 1. Octa nebo Passat ?

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

no to neuvažuj že pašík je jinde než octa,,, podívej se na mě, jsem tlustej tak že já daleko lépe posoudím jestli to či ono auto je pohodlnější než třeba rolbař, který se ztratí jak v octě, tak ve fabii či mini cooperu, jestli to má být auto pro rodinu, tam kde mají být v dohlednu děti, pak jedině pašík, nejlépe kombajn, ale to už je zase jiná,,,

jak psal Jirka s tou plnou výbavou, taky je jen jedna a pohodlí je taky jen jedno, když chytneš dobrej kus auta, tak ať to je třeba trabant, hlavně když slouží tomu čemu má

vše je penězích a o tom, co se ti opravdu za ty prachy líbí

teď jen tak mimo:

třeba já pokud se to někdy stane a budu ještě pořizovat jiný vůz (snad jo), tak už to bude buď SuperB nebo Pašík, ale jen v automatu, manuál nechci ani kdyby to bylo co bylo, na konec třeba taky spadnu k octavii, i když nejraději bych můj sen MB E350 CDi 4MATIC a nebo MB ML350CDi 4MATIC a nejraději sen mých vlhkých až mokrých snů MB S 350 4MATIC BlueTEC a nejlépe v prodloužené verzi

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli jsi štíhlí nebo plnoštíhlí.. já tě neznám ;) Já bych o sobe řekl že se taky ztratim i v mini cooperu :D ...

Rodinu moc neplanuji ještě.. - ale vždy je potřeba víc místa..ať už jedem na dovolenou a nebo i to že já to auto na dva roky nekupuji jak někdo..mě bude sloužit déle..a člověk nikdy nevi co bude za určitý čas.. takže beru kombajna určitě.

Kamarád vozí a prodává auta tak mi to dá jen za to co do toho dá on a v pátek mi přiveze passata mrknu na něj a když řeknu jo tak beru když ne tak prodá někomu jinému:) Uvidíme..

A s tema penezma.. to je pravda.. kdybych měl neomezené možnosti tak jdu třeba do Audiny ty se mi líbí.. ale jelikož jsem obyčejný "dělník" tak musím šetřit a brát na to co mám... ;)

Odkaz ke komentáři

Tak Passat asi už je nejspis pasé.. :angry:

Chtěl bych se zeptat - Pokud koupim auto v bazaru je moznost nejak zjistit zda sou kilometry poctivé? Jako treba napíchnout auto atd..? Přemýšlím že vemu asi něco z áček.. nevím.. auto potřebuji tak do 20.7. nejpozději a termín se blíží a mě slíbené auto nakonec nebude pro mě tak musím hledat jinde .. :/

Odkaz ke komentáři

Já to napsal blbe.. Samozřejmne nebudu brat prvni kus který uvidím atp. Muj termin byl do toho 20.7. ale tak na dovolenou jedu nakonec az 2.8. a ikdyby auto nebylo tak pojedu stávajícím.. nic se nedeje..

Palo a jak to jako myslis kolik jsem ochoten dát? jakoze kolik chci dat za auto nebo co?

Tak do 200tis. vím řekneš si je to málo ale ja měl mít toho passata dovezeného z ciziny od kámoše(z aukce) a ta cena s koupí,převozem a jinýma nákladama s tím spojenýma se to dá vpohodě sehnat i za 190. jen musí člověk hledat.

Odkaz ke komentáři

Já to napsal blbe.. Samozřejmne nebudu brat prvni kus který uvidím atp. Muj termin byl do toho 20.7. ale tak na dovolenou jedu nakonec az 2.8. a ikdyby auto nebylo tak pojedu stávajícím.. nic se nedeje..

Palo a jak to jako myslis kolik jsem ochoten dát? jakoze kolik chci dat za auto nebo co?

Tak do 200tis. vím řekneš si je to málo ale ja měl mít toho passata dovezeného z ciziny od kámoše(z aukce) a ta cena s koupí,převozem a jinýma nákladama s tím spojenýma se to dá vpohodě sehnat i za 190. jen musí člověk hledat.

nic takového psát ani říkat nebudu, ale bude to hodně těžké, každopádně je nyní potřeba si promyslet do čeho půjdeš a zaměřit se na to, myslím si že stále se rozhodovat a přemýšlet jestli to či ono je daleko složitější, určitě bych se zeptal i kluků tady jako je garny nebo Vaša, ti by mohli o něčem vědět, přece jen v tom žijí a vědí, možná že když je požádáš, tak třeba ti na tom i udělají rovnou rozvody s olejem a podobně, což je zase i pro ně práce a tím i peníze, tak že mohou být motivováni, určitě za dotaz nic nedáš a kluci jsou upřímní a řeknou co by si asi představovali za snahu ti pomoci,já bych asi šel touto cestou, jelikož jsou to pro mne důvěryhodní lidé

Odkaz ke komentáři

Palo určitě kdybych neměl možnost tak bych je požádal o pomoc, ale naštěstí mám v blízkosti lidi kteří tomu rozumí a určitě když budu brát auto z bazaru tak pojedou semnou. Bez nich bych tam nejel ani ;)

Josef ted sem jel jak ve skodovce tak ve volkswagenu a muzu rict ze octa je tvrdsi..a at rikas co chces.. proste passat ma toho mista vic podle me..nerikam kufr tam je myslim o 100l mensi..

Odkaz ke komentáři

To by mě zajimalo v čem je Pašík někde jinde než Octávia? Maximálně v servisních ukonech ale že by se nedali srovnávat jizdní vlastnosti? nebo že by vzádu v Pašíkovi bylo o něco vic mista? :blink: Tady podle mě plácate nesmysly.

Tak rozhodně to nesmysly nejsou. Měl jsem OII, teď mám Passata B5,5. Mám 2 metry a co se místa týče, tak je Passat někde jinde

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak je doma:) Mezi tím co sem byl na dovolene mi ho kamarád sehnal a nechal dovezt. Oproti mojí OI ktere mela svihadla a bez klimatizace a bez vseho ostatniho je to uplne jina galaxie :D

rok 07 najeto 144tis. barva tmave hneda..chtel sem jen cernu ale nakonec se naskytla hneda a je super:)

Uz jen prihlasit a je to:)

Upraveno uživatelem abado
Odkaz ke komentáři

Taktéž se připojuji s gratulací a přáním mnoha bezproblémových km :palec:

Momentálně mne taky jeden docela zajímá: Passat

Sice kombi není úplně můj šálek, ale ta kombinace motoru 2,0TSI a manuální převodovky se moc často nevidí (alespoň u nás).

Upraveno uživatelem FRANK
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...