Baurak Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 tak to je snad logicky, ze kazdy auto ma svoji plnou vybavu, to snad neni potreba resit :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 No kdyz nam pritulky svara do nebes vychvaloval jejich novej Duster, jak to ma dokonce 4 airbagy (za priplatek), ABS, mechanickou klimu a otackomer, taxem se neudrzel a musel jsem se smat. Ne kvuli kvalitam Dusteru, ktery asi nebude az tak spatnej a zvenku se mi i docela libi, ale kvuli tem recem o vybave :) Pripadne recem o tom, jak je to bezpecny. Odkazal jsem ho na euroNCAP a od ty doby jsme s nima nemluvili :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 plna vybava je jen jedna a ne podle vkusu jednotliveho soudruha :-) Nesmysl... :D Kazdy ma jinou svoji plno vybavu, soudruhu! No kdyz nam pritulky svara do nebes vychvaloval jejich novej Duster, jak to ma dokonce 4 airbagy (za priplatek), ABS, mechanickou klimu a otackomer, taxem se neudrzel a musel jsem se smat. Ne kvuli kvalitam Dusteru, ktery asi nebude az tak spatnej a zvenku se mi i docela libi, ale kvuli tem recem o vybave :) Pripadne recem o tom, jak je to bezpecny. Odkazal jsem ho na euroNCAP a od ty doby jsme s nima nemluvili :D Spise oni s vami, ne?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 No kdyz nam pritulky svara do nebes vychvaloval jejich novej Duster, jak to ma dokonce 4 airbagy (za priplatek), ABS, mechanickou klimu a otackomer, taxem se neudrzel a musel jsem se smat. Ne kvuli kvalitam Dusteru, ktery asi nebude az tak spatnej a zvenku se mi i docela libi, ale kvuli tem recem o vybave :) Pripadne recem o tom, jak je to bezpecny. Odkazal jsem ho na euroNCAP a od ty doby jsme s nima nemluvili :D Mi říkal kámoš, že ten Duster nevypadá špatně a že je jen něco přes 200tis. novej. Tak jsem mu říkal se smíchem, co asi tak od toho může čekat za ty prachy. Pelech kterej se po pár km bude rozsejpat. Spotřeba bude horší jak u jeho Feliny a během 3-5 let to bude vrak. Tak jsou podle mně ty auta koncipovaný, asi jako jednorázový fusekle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 To jsem měl co napsat :D .. ano tak pro me to plná je, jelikož na mé dosavadní nemam skoro nic:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Davon: jj, to je presnejsi :) Tomas: Jj, ono to zvenku fakt není zly, ale zevnitr je to zlo, plasty jak trubky na stoupacky. Oni to auto mají taky asi za 230k, ze pry prece si nekoupi něco po nekom jety. Inu. Je to auto staveny viditelne pro vychod, stejne tak motor není zrovna nejmodernejsi a jakou to bude mit trvanlivost? Zaruku a pak nefim nefim. Mimo jiné to taky srovnaval s Hyundaiem i40, coz jsem moc nechapal, to je naopak auto, kteryho bych se absolutne nebal. Ale taky stoji trochu jinou castku… 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 a ty xenony a kuze nic no..ale navigace tam je.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Na chvili tam je... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Proč myslíš na chvíli..?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Protože RNS510 ve VW je stějně oblíbená u čorkařů, jako Columbus ve Škodovce.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Jaj.. tak to jo.. no co se dá delat..:P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Jj vcer u brachy pred barakem za noc: 2xRNS 510 Sup II a 1xRNS 315 Tiguan!!! vse pres bocni okenka spolujezdce! Nechutny! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Červen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Kuu*va to mi ani neříkej.. to si budu hledat auto bez toho asi :P nebo ja nevim.. - jde to pojistit nějak..? že by to pojišťovna zacvakala..? asi ne co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 pokud je origo z výroby tak zacvaká, pokud je domontované, tak připojistit, samozřejmě z havarijního, jen ty starosti okolo, když zrovna potřebuješ odjet na schůzky apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Červen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Jasné chapu že z havarijniho.. no aspon ze tak... jo jo.. kdyz potrebujes nekam odjet a budes mit rozbite okynko a radio pryc nasere..ale horsi kdyz bude auto pryc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Zdar, tenhle problém jsem hodně dlouho řešil a nakonec po zkušenostech ostatních členů z VW Clubu jsem svého starého Passata prodal a koupil OII namísto Passatu 3C. Důvodem byly hlavně poruchy a nemoci, kterými Passat 3C trpí, hodně se jich dá vyloučit tím, že si člověk koupí 1.9TDi 77kW, ale těch je málo a nejsou v moc dobré výbavě. Dalším problémem je výhled přes sloupek, který je katastrofální a mimo jiné, nasedání pro vyššího člověka taky nic moc. Poslední vadou na kráse je elektronická ručka, která umí bezvadně pozlobit. Kamarád by mohl vyprávět, když z 3C zablokoval totálně vjezd na trajekt, aneb zaseklá ruční brza. Jeden servisák mi říkal, že už má na to grif, že se rozeběhne a kopne do kola co největší silou a ono to povolí, jenže kdo se s tím chce takhle prát? Tudíž za mě byla volba jasná, OII 1.9TDi + chip a maximální spokojenost....jen příště to bude asi SuperB :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Červen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Díky za příspevek:) Tak určite ja nechci dvoulitra.. jedine 1,9 .. jsem mensiho vzrustu tak pro me to problem nebude:) ..a jj ta rucni brzda..teda elektricka.. z toho mam obavy .. Uvidim jake auta uvidim a pak se rozhodnu... ale tam se muze porat tam to a tam se muze posrat zase tamto.. to je tezko clovek si nevybere ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 No ja ted vybiral taky a proste neni zbyti, kazdy auto (automobilka) ma svoje nemoci a mouchy, nekde je tohle, nekde je tamto, nic neni dokonaly a podle toho vypada. Spis jde o kus a o asi o stesti :) Vzdycky si muzes ten jednotlivej kus, kterej chces, trochu prolustrovat, ja vybiral a resil v podstate asi 4 mesice, nez jsme to rozsekli :) Par veci bych treba na tom uz bral pri nakupu (treba tazny, ktery tam bylo, ale sundali ho), ale to bych mohl taky vybirat 5 let :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Červen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Tak tak.. auto muze byt dobre jak chces ale pokud narazis na blby "kus" tak s tim nic neudelas.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Červen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Co myslite 160tisic najeto..? Ja si myslim ze se toho bat nemusim kdyz je to poctive ne?.. Mám vyhlédnutého druhého passata... 1.9 77kw 2007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Vúbec bych se nebál, jestli je to 1,9ka tak toho vydrží ještě hodně. Passat s málo najetýma km se horko těžko hledá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Červen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Ja si taky myslím.. omrknu ho a uvidim zda vemu či ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 My to auto koupili s 162kkm (poctivy) a casem snad krome vymeny brzdovych kotoucu a rozvodu nebude nic vaznyho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Červen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Kez by to tak bylo.. jak u me tak u tebe.. Bez poruch a HLAVNE bez nehod ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Jojo, presne tak, o tom to je! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Na km bych asi nekoukal, poctive jete, ja mel pri prodeji 6ti lete Octy 74 000 a nikdo mi to moc verit nechtel!! Ted mam kolem 30 000 a uz to bylo 2 x s vaznym problemem v servisu, takze km jsou vazne nepodstatne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 To uz ti 2x menili ridice, jo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Červen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Davon: no asi na tom něco bude jak říkáš... houmik: dobře ty!:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 passat ma drahy ND...napr predni ramena 12 000,- oktava je zlata dily za hubicku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Ale to je zase dan za pohodli, ktery v Octavce nemas, at si to jakkoli namlouvas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.