Krookous Odesláno Červenec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Jenže ty jezdíš do práce a z5 dálkovou :D Já asi 15km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 218.000 KM - 240.000 KM Zakoupeno před rokem a kousek :) Koukám jak se ti to leskne a nikde žádnej prach :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Krookousi, už se nějak rozuzlila ta záhada se servisem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Srpen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 (upraveno) TomasB: jojo pořádek, to já mam rád :) No záhada, nezáhada - v pondělí vezu auto na servis, kde mi to řízení komplet vymění - teče to, sice málo, ale teče... Ale chci mít klid a nechci na to myslet. Takže vymění komplet řízení včetně řídídích tyčí, čepů, olej a uvidime. Taky na to celkově mrknou před dovčou a snad bude zase klid Upraveno Srpen 10, 2013 uživatelem Krookous 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 No já myslel tu záhadu s novými rameny, které jsem neměnil ani já ani ty. Leda by ti to vyměnil v noci soused. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Srpen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Hale nevyřešil a již to řešit ani nebudu.... Prostě auto budu vozit jinam a je to Jinak včera teda vyměněno komplet řízení, udělána geometrie a zjištěna příčina bouchání od zadní nápravy - nedotažená matka na zadním tlumiči - nahoře - uvnitř Konečně si můžu užívat nový podvozek a je pravda, že i řízení jde přesněji, lehčeji, no prostě jako vínko Auto komplet prohlídnuto, diagnostika, vše OK :) Takže na Chorvatsko je vše připravené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Tak to mě mrzí, že tě takto zklamal :( Hlavně, že teď už je auto v pořádku a máš jistotu, že Chorvatsko odjedeš v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 No koukám, že ten dotyčnej, kam jsi to dával na servis se vyřádil vrchovatě... Z neznámé příčiny tam máš po tajnu nová ramena, po jejich servisu ti teče servo a ještě k tomu nedotažené tlumiče, které ti měnili... To je tedy síla, až se tomu těžko věří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Je mi to divný, já k němu dával servisovat Golfa, spousta lidí k němu jezdí s Octavkáma a obecně VW koncernem a já nikdy neměl žádný problém :( O to víc mě to mrzí, že jsem ho Martinovi dohodil :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Srpen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Dakie: tak nějak, mohla to být shoda náhod, ale taky ne... Nic se neděje TomasB: člověk se pořád učí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Srpen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Tak zítra odjížíme směr Chorvatsko - Orebič - 1.500 KM jen tam + zpět + něco tam, takže se něco natočí :) Snad bude vše ok a bude se jen kupovat nafta a kokta se hezky protáhne a projede No jsem na to zvědavý :) Na sraz se tedy nedostanu, ale cestou z5 - v neděli třeba potkám někoho z Vás cestou domů ze srazu když pojedu z Chorvatska... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Tak si to užijte a šťastnou cestu bez kolon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 příjemnou dovolenou :) octa tě tam určitě doveze bez problému ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Tak jsme z5, díky Celkem najeto necelých 3.500KM, spotřeba 5.0 L/100KM, ve 4 lidech, naloženo, klima a rychlost vše dle předpisů :) Musím říct, že Chorvati udělali velký kus práce - dálnice - valil jsem až na sjezd dolu do Stonu - Ploče, neskutečná paráda :) Kokta si jen chrochtala a nezklamala Naopak si myslím, že ji to udělalo jen a jen dobře. Příjde mi, že vše "povolilo", motor jde mnohem líp, táhne hezky od spoda, jako kdybych to nechal tak o 15% čipnout :D Brzy hodím nějaké fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Tak ono je znát, když Octu jednou za čas pořádně protáhneš Tak jsem rád, že Tě nikde nenechala a dorazili jste tam i zpátky v pořádku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Jojo přesně, zasloužila si to :) Díky moc Včera jsem sundal nálepku na OC sraz ze zadního okna a nechal jen odkaz na web... Ale musim teda říct, že lepit to šlo rychleji než sundat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Hlavně že jsi dobře dojel tal i zpět bez problémů. Teď tě čeká návrat do reality. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Jojo přesně :) No od pondělí jsem se nezastavil, takže tvrdý návrat :( Ale taková je hold realita 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Ať tu mam taky nějaký fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Jak to měl panáček naleštěný Záměrně píšu "měl" protože teď už to asi vypadá jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2013 (upraveno) Máš pravdu :) Když jsme se vrátili, tak auto bylo černý, ulepený a uvnitř jako v chlívku :D Ale v neděli jsem se do toho pustil a zase to je tak, jak to má být Upraveno Září 4, 2013 uživatelem Krookous 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Máš pravdu u mě v autě to vipadalo úplně stejně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2013 jojo, ono to asi jinak nejde... Auto musí sloužit, když se o něj tak dobře staráme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Říjen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 Tak abych to tu trochu oživil :) Jezdíme, tankujeme a jezdíme :) Není nějak čas... Ale o víkendu plánuji dát zimáky, pořádně uklidit a naleštit před zimou :) A teď rada: jelikož mam volant celkem KO, tak plánuji změnu. Narazil jsem na toto http://www.volantech.cz/skladove-volanty-k-prodeji . Cena 1700,- za potah, niť dle barvy a dodělávané bicepsy... Mam to tam defakto kousek, takže bych to vyřešil osobně kus za kus a výměnu. Máte někdo zkušenosti? Nebo doporučíte jinou firmu? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 21, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 Jiná není... U volantechu není o čem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 21, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 volantech určitě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Říjen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 (upraveno) Díky, díky Upraveno Říjen 21, 2013 uživatelem Krookous 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Potom hod fotky. Ten moj volant je tiez dosuchany poriadne, navyse sa mi este ulomil drziak airbagu na jednej strane. A tiez premyslam co s tym. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Tak už máš novej volant? :) A co kola od Deka? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Taky me volant zajima... :) Na upgrade od volantechu se taky behem zimy chystam... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.