Přejít na obsah

Krookyho Octávečka

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

TomasB: jojo pořádek, to já mam rád :)

No záhada, nezáhada - v pondělí vezu auto na servis, kde mi to řízení komplet vymění - teče to, sice málo, ale teče... Ale chci mít klid a nechci na to myslet. Takže vymění komplet řízení včetně řídídích tyčí, čepů, olej a uvidime. Taky na to celkově mrknou před dovčou a snad bude zase klid :palec:

Upraveno uživatelem Krookous
Odkaz ke komentáři

Hale nevyřešil a již to řešit ani nebudu.... :wallbash:

Prostě auto budu vozit jinam a je to :palec:

Jinak včera teda vyměněno komplet řízení, udělána geometrie a zjištěna příčina bouchání od zadní nápravy - nedotažená matka na zadním tlumiči - nahoře - uvnitř :wallbash:

Konečně si můžu užívat nový podvozek a je pravda, že i řízení jde přesněji, lehčeji, no prostě jako vínko :palec:

Auto komplet prohlídnuto, diagnostika, vše OK :)

Takže na Chorvatsko je vše připravené :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak zítra odjížíme směr Chorvatsko - Orebič - 1.500 KM jen tam + zpět + něco tam, takže se něco natočí :)

Snad bude vše ok a bude se jen kupovat nafta a kokta se hezky protáhne a projede :pivo:

No jsem na to zvědavý :)

Na sraz se tedy nedostanu, ale cestou z5 - v neděli třeba potkám někoho z Vás cestou domů ze srazu když pojedu z Chorvatska... :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsme z5, díky :pivo:

Celkem najeto necelých 3.500KM, spotřeba 5.0 L/100KM, ve 4 lidech, naloženo, klima a rychlost vše dle předpisů :)

Musím říct, že Chorvati udělali velký kus práce - dálnice - valil jsem až na sjezd dolu do Stonu - Ploče, neskutečná paráda :)

Kokta si jen chrochtala a nezklamala :palec:

Naopak si myslím, že ji to udělalo jen a jen dobře. Příjde mi, že vše "povolilo", motor jde mnohem líp, táhne hezky od spoda, jako kdybych to nechal tak o 15% čipnout :D

Brzy hodím nějaké fotky :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak abych to tu trochu oživil :)

Jezdíme, tankujeme a jezdíme :) Není nějak čas...

Ale o víkendu plánuji dát zimáky, pořádně uklidit a naleštit před zimou :)

A teď rada: jelikož mam volant celkem KO, tak plánuji změnu. Narazil jsem na toto http://www.volantech.cz/skladove-volanty-k-prodeji . Cena 1700,- za potah, niť dle barvy a dodělávané bicepsy... Mam to tam defakto kousek, takže bych to vyřešil osobně kus za kus a výměnu. Máte někdo zkušenosti? Nebo doporučíte jinou firmu?

Díky :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...