Steel Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Zdravím, dnes kdyz jsem jel z prace tak jsem normal sedl do auta, nastartuju a auto hned chcipne.. zkusil jsem to znovu a zase nastartovalo se a hned chciplo.. na potreti uz to chytlo .. Pak jsem jel do lidlu a tam sem potom nastartoval az na počtvrté .. Nevite čím to muze byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 immobilizer. Treba to napichnut na DIAGNOSTIKU-VAG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 A jak je mozne ze to po nekolika nastartovani jde..? Taky me napadl ten imobilizer no protoze svitila ta ikonka auta s klickem ale pak to zase slo tak nevim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 ESTE raz to sem napisem--immobilizer. Vadna kabelaz medzi citaciou cievkou a budikmi. VYMENIT!!! Daj to do SERVISU. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Ted to najednou jde zase ok tak nevim :) kazdopadne to dam asi do toho servisu no.. na kolik me tak vyjde vymena? : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romanstech Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Ted to najednou jde zase ok tak nevim :) kazdopadne to dam asi do toho servisu no.. na kolik me tak vyjde vymena? : 100% to bude tím zelenočerný kablíkem jak se píše výše. Nestojí moc... myslím cca 200Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 podívej se do klíčku, jestli ti nevyjela tyčinka immo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vl@dik Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Taky mi to dělá, ne vždy, ale je to celkem normální :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.