Přejít na obsah

Martypovo RSo

Doporučené příspěvky

Diky..Do barvy sem ho nejak nechtel,nevim,ta stribrna mi na to nesla..Nechaval jsem ho potahnout carbonovym vlaknem,tak jako mam zadni difusor..jenze ten picus to za rok nebyl schopnej udelat..Tak s tim ted budu laborovat,co s tim..mozna prebrousim a vemu jen cernym sprejem....Do barvy skoro stopro nepujde..

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zas neco malo robil..Jsem sam zvedavej,jak to dopadne...

Jalikoz uz me po roce prestalo bavit cekani a slibovani toho,ze uz pristi tyden bude lizatko potazeny carbonem,tak jsem si rekl,ze vic,nez oni to zmrskat nemuzu..Tak jsem si sehnal karbonovou tkaninu a vrhl se na to...Jeste je na tom sice fura prace,ale tak snad z toho vyleze neco koukatelnyho... :rolleyes:

Nejdriv cvicne vicko pojistek na baterce...Na foto je v prvni fazi a zbyva jeset naka vrstva pryskyrice a brouseni......

A pak se slo na lizatko.. ;) No uvidime,jak to cely dopadne..... :palec: :lool: :D

post-102-1246869147_thumb.jpg

post-102-1246869163_thumb.jpg

post-102-1246869187_thumb.jpg

post-102-1246869198_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři
Diky.. :smich:

No jo,chromy vzadu..Tak znas to,jednou za cas je treba zmeny.. :(

A neboooj,sportovni maska uz je zpet na aute.. :D Tyhle fotky jsem udelal hned,jak jsem auto prezul. O vikendu chci auti napucovat a asi udelam i naky aktualni fotos.. ;)

Jasny,hold,zmena je zivot :smich: .. ale slusi ji to :) ... Uz se tesim na nejaky novy snimky ;) :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak dlouho se tu nic nedelo.. :rolleyes::angry:

Od pondelka ma auti vymenej oil a vse kolem..Jeste se pri vymene objevila jedna mala prasklinka na odvzdusnovaci hadici.. :/ takze dnes probehne nakup nove a oprava a v sobotu huraaa cesta na dovcu..

V sobotu taky probehl historicky okamzik a to nas spolecny prvni poharek za 3.misto v TOP 5 OI na OC srazu na Rozkosi,coz mi udelalo velikou radost...

Ale bohuzel lizatkojeste neni hotovy.. :angry: Neni cas... :angry:

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...