Přejít na obsah

Martypovo RSo

Doporučené příspěvky

naopak si myslim, ze je to zajimava kombinace, ktera upouta... stribrny kola ma dneska kazdej, ze jo :lol:

Jako ty kola nejsou spatny, lepsi nez 15" plechy vid :P

Ty furt koukas kdo co ma... kola si taky kupujes, kdo nikdo nema...

Ale to preci neni hned jasny, ze je to lepsi volba...

ruzovou barvu sis taky nedal, pritom ji nikdo na Octe nema ;)

post-614-1253703372_thumb.jpg

Upraveno uživatelem konwas design
Odkaz ke komentáři

KD: no jasny, od toho je tady vyber... predstav si, ze bude kazdej jezdit na Spiderech, trochu k smichu, ne? ;) tvoje a moje mysleni je uplne jiny a ten vytvor, co si sem hodil, se tam vubec nehodi teda...

a o tom co si napsal nepadlo ani slovo a jestli te to stve, tak mi to napis do SZ, asi jsem preslechl tvuj vek :lol:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
KD: no jasny, od toho je tady vyber... predstav si, ze bude kazdej jezdit na Spiderech, trochu k smichu, ne?

a ten vytvor, co si sem hodil, se tam vubec nehodi teda...

Nerikam, ze tu ma kazdy jezdit na Spiderech.. :P jen jsem napsal, ze by se mi libili vic titanovy nebo stribrny... :D

A "ten vytvor" jsem uvedl jen pro predstavu, jak to mysliim...

Se ti diviim, ze se do me hned tak poustis, kdyz jses jenom o neco starsi jak ja! :lol: ;)

Odkaz ke komentáři

Kucii diky za pochavly i ohodnoceni na rozkosi.. :lol:

Jak pise Octavius84, bila k Braidum a Speedlinum patri,to je jasny..Ovsem to neznamena,ze nemuzou byt i v jiny barve..Treba zlata atd.. :lol:

Hoblik: O cernych Braidech jsem taky chvili premyslel,ale nakonec padla volba na bily.. :palec:

Konwas: Ja stribrny kola mel ted dve sezony,takze kdyz uz jsem je menil, vzal jsem to radikalne... :smich: Nahazim sem fotky z "historie" az bude vic casu..Doufam,ze se k tomu dostanu o vikendu.. :lol: Je fakt,ze jsem chvili premyslel,ze si je necham a jen je dam bud do cerny,nebo grafitovy,ale nakonec to vyhraly Braidy.. :)

Odkaz ke komentáři

Konecne mam chvilku casu,tak se koukneme malicko do "historie".. :D

Po maximalni 5ti lete spokojenosti s Fabii prisla na radu ma ORS..

Auto znam od jeho prvniho dne,takze nebylo co resit...Vybava relativne slusna,top stav,no mazlik..Jsme spolu od unora 2007, i kdyz auto beru jako bych ho mel od novoty a to je i tim,ze proste bylo "v baraku".. :lol:

Tyhle fotky jsou snad par hodin po nasi prvny vyjizdce..Auti pekne na zimakach... ;)

Hned po par dnech se do auta jeste nastehoval Maxidot.. :D

post-102-1254516302_thumb.jpg

post-102-1254516308_thumb.jpg

post-102-1254516316_thumb.jpg

post-102-1254516927_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Dalsi vec,kterou uz jsem mel rozhodnutou,snad driv,nez jsem mel auto byla ta, ze letaky budou 18",pac proste kola musej bejt "velky".. :lol:

Takze jsem vybiral a vybiral az zazvonil pan a kola byly doma..Teda tenkrat v praci.. ;)

jeste pokoupit pneu a hned jak to slo,byly kola na aute.. :D

post-102-1254516500_thumb.jpg

post-102-1254516730_thumb.jpg

post-102-1254516746_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Jezdilo se dal, spokojenost stoupala a furt jsem premyslel,co na aute jeste udelat..A v tom me neco napadlo..Lizatko ze Seatu Leon Cupra R...Tak sem nevahal ani minutu a zajel do Seatu...A takhle to dopadlo..A jsem za to rad, puvodne jsem chtel "kridylka" od MiloTecu,ale tohle je hezci...

Taky se ze zadku odstehoval napis a taky jsem si dopral lepsi hudbu a plynove vzpery kapoty.. :lol:

post-102-1254517497_thumb.jpg

post-102-1254517507_thumb.jpg

post-102-1254517530_thumb.jpg

post-102-1254517546_thumb.jpg

post-102-1254517563_thumb.jpg

post-102-1254517656_thumb.jpg

post-102-1254517670_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

V prubehu leta pak sel dolu i zadni znak a misto nej RS logo z ORSII...

A ke konci "sezony" prisly novy kukadla-xenony, protoze cestou z dovoleny jsem si pripadal s H4,jak slepejs.. ;)

..no a to je tak nejak vsechno,co se udalo behem nasi prvni spolecne sezony -> tim myslim ty teplejsi mesice v roce...Tak pokracovani priste.. :lol:

post-102-1254517743_thumb.jpg

post-102-1254517757_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...