Pawouk01 Odesláno Červen 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2018 (upraveno) Červenáček je již minulostí. Nástupce najdete v příslušné sekci. Upraveno Červen 14, 2018 uživatelem Pawouk01 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Červen 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2018 Éru tohoto auta uzavřu několika větami: S autem, jako celkem, jsem byl velmi spokojen - nikdy mně nikde nenechalo, jezdilo se s ním dobře a za slušnou spotřebu. Celkem najeto 120 575 km (z toho já 108 795 km při průměrné spotřebě 6,15 l). Celkovou spokojenost trochu pokazily výměny obou ložisek předních kol (první už v záruce) a rozvrzaný interiér (od 20 000 km) no a samozřejmě nepovedené řetězové rozvody v motoru - ty jsem už neřešil, ale hlásily se rachtáním při startu po delší odstávce auta. A to je úplně všechno, co se muselo řešit, anebo co by bylo nutné v blízké budoucnosti řešit. Jinak probíhal pouze standardní servis dle servisního plánu výrobce s tím, že jsem některé intervaly výměn zkrátil na polovinu. Brzdy byly ještě původní a pokud by začínající koroze nezačala hlodat kotouče (hlavně zadní), vydržely by jistě ještě takových 20 - 30 000 km. Tak snad bude nadále novému majiteli sloužit obdobným způsobem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.