mcreal Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 zdravim nedavno jsem si domu dovezl oktavku 1.8 t 132kw najeto poctivejch 106t, po ceste jsem zjistil ze pri razeni 4. jde lehce pres zuby, s jinou rychlosti problemy nejsou jen s tou ctyrkou ale obcas se mi povede ji tam pomalu zaradit bez skrtnuti ale jen vyjmecne, nemate nekdo zkusenosti co s tim? za kazdou radu dekuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Zkus prvni olej v prevodovce, ale dej bud origo nebo castrol. Nic jineho tam nelej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcreal Odesláno Červen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 diky, jinak by to mohl byt synchron? co myslite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 Muze to byt spojka, kdysi mi neslo radit v otackach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcreal Odesláno Červen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 ale kdyby to byla spojka tak zase nejdou radit i ostatni rychlosti, me zlobi pouze ta 4.ka, no uvidim zkusim vymenit ten prevodovej olej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 Se spojkou mi slo radit 1,2,3 ale 4a5 ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcreal Odesláno Červen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Takze dneska sem zkontroloval olej v prevodovce, po vyndani sroubu zacal vytekat olej a neprislo mi ze by byl nejakej spatnej, relativne ciry bez necistot, problem porad pretrvava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Osobně taky vsázím na synchron :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 No právě toe ten největší omyl on ten olej vypadá jako novej i mnozstvi je v pořádku jenže je už prostě vycerpanej nejsou v něm už potřebné aditiva já taky měnil olej který vypadal jako nový a po výměně jsem se nestačil divit jak krasne mi auto začalo radit takže s výměnou oleje bych začal ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
igxko Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 no co ako to dopadlo? ptz ja ma mtaky isty problem cez 5tku..cez silu mi nejde zaradit a musim dat prve nas5 pakou a ptm zas 5tku zaradit aby som zaradil..bol so mv servise povedali ze mam skusit olej,tak mi ho vymenili novy a nic..takze netusim co to moze byt,bojim sa ze synchron :/ dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 no co ako to dopadlo? ptz ja ma mtaky isty problem cez 5tku..cez silu mi nejde zaradit a musim dat prve nas5 pakou a ptm zas 5tku zaradit aby som zaradil..bol so mv servise povedali ze mam skusit olej,tak mi ho vymenili novy a nic..takze netusim co to moze byt,bojim sa ze synchron :/ dik Ahoj, tak jestli ti nezabrala vymena oleje, tak jeste zkus promazat (nejlip nejakym vzlinavym mazadlem ve spreji) kloubky a spoje pod radici pakou. Dostanes se k nim jednoduse. Staci vyndat tu "suknicku" od radici paky ze stredoveho tunelu. A potom taky promaz i kluzny plochy a kloubky zvrchu na prevodovce. U me se po tomhle drobnym zasahu zlepsilo razeni uplne neskutecne. Kvalty tam ted padaji skoro samy. Jinak kdyby ani tohle nepomohlo, tak se daji jeste nejak serizovat tahla, ale to jsem nepotreboval resit, tak nevim presne jak. Synchron bych opravdu resil az jako posledni moznost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.