Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Jsou to 18,fajn kouknu a kdyztak to nejak pohlidas?Prosel jsem ten mmtuning.cz a v 18 jsem bilou perlet nenasel,ktere jsi myslel?

Tyhle kola uz jsem hledal na netu pres vikend,delaji se i v bilem limci,pokud by je mohli sehnat,urcite bych je vzal...tyhle se mi fakt zamlouvaj...

post-8583-0-49065000-1344867109_thumb.jpg

post-8583-0-08956500-1344868224_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Stavím se taky za Vaška i Ondru, měl jsem mamy, a Rsw, Mamy vydržely pul roku po 2 letech jsem je 3x rovnal, a rsw, ty se sloupou za sezonu, nechápu že chceš prodat pěkný kvalitní hezký kola a koupit šmejdy, jak kvalitou, tak i provedením. Je to tvoje věc. Po svých zkušenostech už nikdy víc, nakonec to vyjde stejně draho jak kvalitní disky, ale máš u toho nervy. OZ, Speedline, BBS, Momo, celkem aji Borbet, originál advan, oxigin, apod. rozhodně se vyhnout, RSW, lantisti, Yakuza japan, Mam, Akuma, apod sice kola stojí 6ku, ale každý zašroubování šroubu udělá šlic, vydřená barva, loupou se, každý nechtěný klepnutí je důlek v kole atd. Jestli ti to neva, tak potom jo.

Odkaz ke komentáři

No diky za varovani,fakt nevim a stale premyslim,faktem je jak jsem jiz nahore napsal ze shodou okolnosti na nich kamos jezdi(jak prase)uz tri roky a nic,zadny zavazi navic,nic mu nehaze,kdyz to umyje,lak se neloupe a jsou porad hezky,tak nevim,to je konkretni pripad ktery mne zatim kloni na stranu RSW,znackove stoji balik a fakt nehodlam uz extra investovat do auta...ty neptuny v nejhorsim zustanou a bude klid.

Odkaz ke komentáři

Tak přezuj na zimu, a nech ty Neptuny, nalakovat do kombinace modrá jak máš auto v popředí a čelní strana, a zbytek černá lesklá, třeba, bude to vypadat mazecově, do toho nové středy kol, a seš úplně někde jinde, navíc seš originál :palec: Rozhodně nejdi do šmejdů, jen dobrá rada. ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...