Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Ten jom pujde maximalne po roce do prdele,nemam ho za moc penez,to se nada nic delat,kdyz zvazis,ze budu laborovat a bude prostor ze se rozhodnu jit vys nebo naopak niz,je to idealni reseni,pokud ho chtit nebudu,pujde do prdele a moc mne to mrzet nebude,tento rok byly vydaje dost vysoke,proste na kvalitni podvozek stelovaci nezbude,kdyz koupim pruziny,v zime mam strach ze budu bez liza,tak proto to zvazuji takhle ale jak je uz u mne tradici,vse muze byt nakonec uplne jinak :wallbash:

Fajn,tak ja zalitnu za tebou,co to vzit na prumyslovou na tu tusim agipku jak je tam ta vapka ve smeru od hlobetina?

Odkaz ke komentáři

V zimě na pružinách a bez líza? To snad ani není možné něco takového, ne? :smich: :smich:

Jako je to tvoje věc, ale aby jsi nedopadl tak, že to hodíš dolů a už to nezvedneš a budeš ještě níže než na pružinách. Mi to je jedno komu půjdou ty pružiny, ale myslím si, že auto máš hezké a je škoda ho kurvit něčím takovým jako je JOM. No já bych mazlíkovi teda tak neublížil. :lool:

Odkaz ke komentáři

Martas,jak rikas,znas mne,jeste to bude vsechno jinak,dneska jsem vyhodil trinactku za fotak,bylo to tezke rozhodovani,poradnej stelovak nebo fotak,ale uz jsem to odkladal dlouho,nechci to fotit porad telefonem,tak uz jsem to konecne koupil,pokud budou rezervy,mozna to jeste bude uplne jinak...Martinho22 tak ok,jeste si o vikendu napisem...

Odkaz ke komentáři

Ja bych to s tim Jomem zas tak tragicky nevidel :)

Za ty penize clovek neceka zazrak. a ja uz na nem najel cca 20 tisic, zima,leto,dovca v chorvatsku, skoro denne po praze a funguje normalne. to ze zacal vrzat se da vydrzet. Taky jsem to zvolil na zacatek, ted uz taky posetrim na neco lepsiho ;)

Odkaz ke komentáři

Martas mam ho za ctyrku,zkouska na rok,do kanalu slo uz vic penez...pokud by zacal vrzat nebo neco podobneho,sel by hned do hajzlu,na zvuky jsem haklivej...vis jak jezdim,denne do prace po dalnici cca 15km a jinak se s tim porad mazlim jen v garazi,mam ho jenom pro zabavu...casy kdy jsem najezdil s jednickou denne po Praze 300km jsou nastesti pryc...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...