Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Jak rikas,koukal jsem na to v dilne z boku,je to uplne v pohode,spise jsem mel strach,aby to nekde v garazi nebo na retarderech nechytalo,kdyz jsem to zkousel tak ani tuk ve dvou(mehanik ma 100kg),otazka je co udela zadek,kdyz ho nalozim ale to u mne vlastne ani nehrozi,takze snad to rok ci dva vydrzi a pak poridim kvalitnejsi podvozek,jinak ted resim posledni vec,potrebuju vytahnout ten prohlej prah,zrejme to udelal byvaly majitel heverem,mate nekdo tipa?

Odkaz ke komentáři

Koukam ze dneska je to sama kritika,no nic,jdu radeji chrapat.... :Atrix24,budu se opakovat,tak jako ty mas stale vyhrady na kola,(ted zase lizatko :lool: )mne se zase vubec nelibily ty tvoje hrozny cerny doplnky co jsi mel na rs...je to o vkusu kazdeho z nas :palec: Jsem zvedav co udelas s audinou,drzim ti palce :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak já podle fotek myslel, že by to šlo ještě tak 2cm dolů a né, že už to je nadoraz. Taky to po letošní zimě vidím tak, že příští se bude buď zvedat nebo se bude lízo sundávat, ale asi jen zvedat.

Jj už jsem to zahlídl, že musíš parkovat níže. :lool: :palec: Přitom, když se dívám na ty fotky, tak mi to nepříjde až tak nízko. Kolik má ten štelovák max snížení?

Odkaz ke komentáři

Pisou 60 ale ve skutecnosti to je o 45 a dal to nejde...myslim ale ze mi to staci az nad hlavu,i kdyz je pravda ze ten najezd na moje misto byl extrem,taky jsem jeste nejel nalozenej vzadu ale na hupech co mi driv skrtal zadek,je to v pohode,tak proto ani podlozky resit nechci.Test bude v sobotu,jedu plnej k Jicinu,sice povezu jen zensky ale stejne to bude zkouska zadku,ale ne jejich :lool: ,jak uz by jsi to urcite okomentoval,vid :lool:

Odkaz ke komentáři

marekczek-jo,narazis spravne,mam sice kombajn ale jen proto,ze se mi combi libi,prostor vzadu prakticky vubec nevyuzivam...martas,ty trmeny necham zatim tak,kdyz jsem je trosku otrel hadrem,jsou jako nove,bylo to natrene kvalitni barvou,takze nakonec je pouze velmi dukladne ocistim...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...